90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 658
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,не съм писала скоро,но пък съм режимна.Имам още един килограм,който хем свалям,хем се качва  Shocked може проблема да е в кантара  newsm78 Днес и на мен ми е плодов ден и засега 2 грейпфрута и кафенце.
Здравейте и от мен. И аз съм в кюпа Simple Smile
Arsenia , здравей, видях ти линийката. И аз съм същите кг и целта ми е същата Simple Smile . Искам да те попитам колко си висока и от колко време си на диетата, защото имаш много добър резултат ? Simple Smile

# 106
Момичета благодаря много на всички за милите думи! Hug Heart EyesБез вас определено нямаше да мога да се справя толкова добре,тук постоянно намирах разбиране,кураж и подкрепа от всички. Hug

janeta* ще ти изпратя,но ще изчакам да минат и последните дни,нали знаеш надеждата умира последна,може пък да си бутна и последните 300 гр.,затова ще изчакам още 3 дни и тогава ще ти пратя крайния резултат. Blush

Да си отчета и менюто за днес :

З- некранина и половина
О - пекана скумрийка с много подправки и салата от домати и краставици/облизах си пръстите,много време не бях яла риба и ми беше много вкусно/
В - остатъка от рибката и салатата

# 107
  • София
Значи в плодовия ден може да се ядат печени зеленчуци, така ли? защото аз пекох, но мислех, че не може и не ядох  Rolling Eyes
А ядки колко трявба да се изядат. Аз хапнах орехи, ама не много.

# 108
Здравейте, момичета! Браво, Петковаsmile3501 newsm51 Резултатите са невероятни. Не знам друг с толкова свалени кг, ако има, че да не се крие, а да каже. Нашата гордост си.
Да, трябваше да карам с вас воден. Но нали заради сватби и РД реших да удължа. Макар, че все по-трудно ми става и виждам, че няма смисъл от допълнителни дни. А от друга страна днес ми дойде МЦ, с 3 дни закъснение и голям глад, че мисля за 1 четворка повече ще е от полза. Линийката не е актуална. 69 съм. Точно във водния се пада да пътувам за морето. Дали ще се справя  newsm78, ама че я оплесках тоз път.

# 109
Vache за плодово-зеленчуковия ден в увода пише това пише това:

В този ден хапвайте само плодове. Съчевайте ги както решите. Ако ви харесва повече хапвайте едни и същи плодове на едно хранене. Включете и малко сушени плодове, семена и ядки. Най-полезни са свежите и небелени плодове. Може да се консумират и плодови пюрета, супи, компоти, печени плодове (може да се добави подсладител). Ако не обичате плодове, тогава може да ги заместите със зеленчуци!

В деня, в който консумирате само плодове правете това по-често: промеждутъкът между храненията трябва да бъде минимум 2 часа. В началото на диетата ще хапвате повечко плодове, за да не се чувствате гладни. Но когато свикнете с този режим, апетитът ви ще намалее. Плодовете са задължителни. Изберете си ги по ваш вкус.
Може да включите и сушени плодове. Отделете си 8 сушени плода-това е предостатъчно. Те стават собено вкусни, ако предварително ги накиснете във вода, за да станат по-меки. Дъвчете ги бавно. Сушените плодове трябва да се измият добре преди консумация, за да може и водата, в която са били накиснати да става за пиене след това.
В плодовите дни консумирайте и ядки и семена. Купете си 100 гр. пакетче и го разделете на 4 части. Ядките и семената съдържат мазнини – макар и растителни, но в големи количества не е желателно да се консумират. Солените и печени ядки са недопустими. Ако не обичате ядки ги заменете с плодове – свежи или сушени.

Тук пишат и за печени плодове, и за супа, пюрета. И пише, че ако не обичате плодове може да се заменят със зеленчуци. Според мен освен плодовете и зеленчуците могат да се подлагат на термична обработка. Защо не една студена зеленчукова супа(без запръжки и застройки разбира се)? Или пък една доматена супа? Смятам, че хем ще е вкусно, хем питателно Peace

# 110
Привет и от мен,днес ми е трети ден-З-кафе,О   2-3 урнети,без пълнежа и една пълнозърнеста филия с лютеница,за довечера ако ям само шоколад -натурален-може ли 1 цял да изям  Embarassed Rolling Eyes....и исках да ви попитам-вчера на бобовия ден ,след като вечерях в 18,30-боб ,си хапнах към 21,00 и една царевичка и 2-3 сини сливи-това нарушение на диетата ли е?!

# 111
  • София
janeta*, мерси!
Сега ми беше добре на праскови, пъпеш, банани и вечерта салата домати, краставици, чушка, лук и магданоз само с малко солчица. Но като дойде есента сигурно някоя супа ще спретна или пюренце. Аз обожавам печени зеленчуци също. Абе важното е, че не ми беше трудно. Сигурно с времето ще ми е по-трудно да не прегреша, но ще видим  Wink

# 112
Благодарение на вас сега хапнах печени зеленчуци  Crazy Иначе щях да си ги рупам сурови  Laughing По добре ми е след обработка, незнам защо, но хич не си падам по суровоядството  Rolling Eyes

# 113
Благодарение на вас сега хапнах печени зеленчуци  Crazy Иначе щях да си ги рупам сурови  Laughing По добре ми е след обработка, незнам защо, но хич не си падам по суровоядството  Rolling Eyes
Сподели да опитаме Wink

# 114
Привет и от мен,днес ми е трети ден-З-кафе,О   2-3 урнети,без пълнежа и една пълнозърнеста филия с лютеница,за довечера ако ям само шоколад -натурален-може ли 1 цял да изям  Embarassed Rolling Eyes....и исках да ви попитам-вчера на бобовия ден ,след като вечерях в 18,30-боб ,си хапнах към 21,00 и една царевичка и 2-3 сини сливи-това нарушение на диетата ли е?!
Грешно е да пропускаш плода на закуската. Неговата роля е важна в диетата. За вечеря е добре да се нахраниш с нещо и след това да хапнеш редче шоколад както е по правилата на диетата. А не цял шоколад Naughty За снощи-в 21ч. вече е късно да се яде. Добре е до към 20ч. да се приключи с храненето. Според мен снощното хапване не е било добра идея Peace

# 115
Благодарение на вас сега хапнах печени зеленчуци  Crazy Иначе щях да си ги рупам сурови  Laughing По добре ми е след обработка, незнам защо, но хич не си падам по суровоядството  Rolling Eyes
Сподели да опитаме Wink

ми.. тиквичка, морков, лук и чушка. Запечени на тефлона  с малко сол  Crazy

Относно часа на хранене да споделя, че аз хапвам до 21.00 понеже се прибирам около 20 -20.30 от работа, няма как  Confused

# 116
Благодарение на вас сега хапнах печени зеленчуци  Crazy Иначе щях да си ги рупам сурови  Laughing По добре ми е след обработка, незнам защо, но хич не си падам по суровоядството  Rolling Eyes
Сподели да опитаме Wink

ми.. тиквичка, морков, лук и чушка. Запечени на тефлона  с малко сол  Crazy

Относно часа на хранене да споделя, че аз хапвам до 21.00 понеже се прибирам около 20 -20.30 от работа, няма как  Confused
Благодаря,питах защото се чудех как ги ядеш без сол!Поне аз няма да мога Confused

# 117
  • София
Според мен това 20 часа е малкооооо...  Rolling Eyes
Мисля, че всеки организъм си има режим индивидуален. Аз например по принцип не закусвам. Сега ям плод, ама моята закуска е около 10:00 просто по-рано не мога да ям и няма и да се насилвам. Също вечерям по-късно по принцип. Сега гледам да е около 20:00, ама аз и не си лягам в 23:00, а обикновено около 1:00. Така че ми се струва, че спрямо моя ритъм на живот часовете се изместват.
Възможно е да сте коментирали това по-напред из темите

# 118

Цикли на хранене
Изследванията показват, че обменните процеси в организма на човека имат три цикъла.
Първи цикъл – това е периодът на пречистване на организма, който продължава от 4:00ч. до 12:00ч. През това време трябва да се храните възможно най-малко (предимно плодове) и да се пие повече вода, чай или нискокалорични напитки (по време на диетата за закуска – плодове).
Вторият цикъл или периодът на хранене, продълава от 12:00ч. до 20:00ч. Именно през този период трябва да се храните. Количеството на храната няма толкова голямо значение (може да ядете толкова, колкото желаете). Важното е да се спазва правилната комбинация на храните и промеждутъкът между храненията.
Третият цикъл е периодът, в който храната се преработва в организма и той продължава от 20:00ч. до 4:00ч. Не приемайте храна след 20ч. вечерта.

Това е от увода за циклите на хранене Peace

# 119
Грешно е да пропускаш плода на закуската. Неговата роля е важна в диетата. За вечеря е добре да се нахраниш с нещо и след това да хапнеш редче шоколад както е по правилата на диетата. А не цял шоколад Naughty За снощи-в 21ч. вече е късно да се яде. Добре е до към 20ч. да се приключи с храненето. Според мен снощното хапване не е било добра идея Peace
Да разбирам,че е грешно пропускането-но нямах възможност да закусвам--а за довечера ми е толкова трудно да си измисля  newsm78-трябва да е нещо сладко в което няма яйца,нали така  Embarassed...ама и аз като малоумните  Rolling Eyes?!

Общи условия

Активация на акаунт