90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 635
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро сладуранки!Нямам търпение да се отчета и тогава ще чета всико назад.Така след края на трети цикъл официално кантара показа 58.30 кг. newsm44 newsm44 newsm44Свалените килограми за третия цикъл са 5 кг.Отчитам се сега,защото не вярвам за още 3 дни да имам много голяма промяна,а й съм толкова щастлива,че не мога да се стърпя да се похваля. BlushЕто и мерките ми за цялата диета :

Кг.   – 76кг. – 67.8 кг. – 63.3 кг. – 58.3 кг. – общо свалени 17.7  кг.
Бюст - 100 см - 94 см  - 91 см - 86см - минус 14 см
Талия - 82 см  - 75 см - 72 см – 70 см - минус 12 см
Корем - 98 см - 92 см - 88 см – 84 см - минус 14 см
Ханш - 110 см - 103 - 100 см – 95 см - минус 15 см
Бедро горе - 64 см - 59 см -56 см – 53 см - минус 11 см
Бедро долу - 49 см - 47 см - 45 см – 42.5 см - минус 6.5 см
Прасец - 41 см - 38 см - 36 см – 35 см - минус 6 см
Ръка - 28 см - 26 см - 25 см – 24 см - минус 4 см

Сега отивам да ви чета и пак ще се върна. Hug

# 91
Petkova  Shocked , Браво момиче  omm omm . Много ли стриктно я спазваше....? Ако не е тайна колко си висока ?

# 92
Petkova, БРАВО! smile3501 smile3525 Наистина огромен успех! Пожелавам ти същия успех и в задържането, дори още минуси!
Днес съм бобова: З-банан, О-картофена салата, В-салата тип "мексиканска"
Лек ден и много минуси на всички!  Hug

# 93
 ♥VIKI♥  висока съм 1.67 см.Обещавам тези дни да пусна снимки. PeaceИначе да определено е спазвах стриктно.Мисля,че при мен най-голяма роля изигра многото вода и ранната вечеря,аз винаги съм вечеряла не по-късно от 6 часа.Ако успея за оставащите 3 дни да си бутна и последните 300гр. ви обещавам,че ще вдигна банкет. Praynig

iva_angel браво и на теб мила,хайде давай с нови сили в трети цикъл!

LOVE,мила,ти да не се загуби в някое подводно течение. JoyКак върви плуването!Стискам ти палци да знаеш. Peace

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 11:35 от Petkova

# 94
Petkova,фантастични резултати! newsm10 smile3501 newsm10Пожелавам ти да ги задържиш и да не ти се налага никога вече да сваляш толкова много кг. и винаги да си останеш ФИДАНКА newsm03

# 95
Petkova,   newsm10 smile3501 newsm10, страхотен резултат! Успех със задържането, а съм сигурна, че и тези 0,3 кг няма да ги има след 3 дни. Наистина браво за чудесния резултат.

# 96
Petkova, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!  smile3501 newsm20 Страхотен резултат!!!! newsm74 Много мотивиращо ми въздействат фиданки като теб!  newsm51

Днес съм бобов, но още мисля менюто. До момента закусих 2 праскови, обядът сигурно ще е ориз или картофи, а вечерята най-вероятно някаква салата навън  smile3558. Не мога да се похваля с минуси, но се радвам, че поне не отчитам плюсове.

# 97
  • София
Лелеее, Petkova, поздравления!  Hug

Аз също тръгвам от 76 кг и целя 63  Laughing Висока съм 173 см. и 60-63 кг са ми ОК  Wink

# 98
Здравейте момичета,не съм писала скоро,но пък съм режимна.Имам още един килограм,който хем свалям,хем се качва  Shocked може проблема да е в кантара  newsm78 Днес и на мен ми е плодов ден и засега 2 грейпфрута и кафенце.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 12:27 от Arsenia

# 99
Petkova smile3501  bouquetРезултата ти е страхотен!Успешно задържане на килограмите от тук нататък Hug

# 100
Petkova, БРАВО!!!  smile3501 newsm10 smile3501 Чудесен резултат,  просто много се радвам за теб и даже малко ти завиждам. Много искам след 2 месеца и аз да мога да се похваля като теб, нямам търпение тези 2 месеца да минат. Иначе до тук съм -6кг , имам още толкова горе долу. Днес воден, до тук е добре, но си мисля само за ядене, не се чувствам гладна, всичко е в мозъкът , но ми е доста трудно.ЩЕ ИЗДЪРЖА!!! ТРЯБВА!!!

# 101
Petkova поздравления за страхотния резултат Hug Пиши ми на ЛС данни за табличката да нанеса Peace

Момичета понеже днес доста от вас са плодови искам да ви кажа какво ми направи впечатления-много малко хапвате в плодово-зеленчуковия ден. Някъде прочетох меню за цял ден от 2 банана и 2 нектарини. Че това е количество най-много до обяд. Много е малко това ядене. В плодовия ден храненията са 5 броя-а не закуска, обяд, вечеря. Гледайте да се храните в този ден по-често и повече плод или зеленчук. И да ви подсетя, че може да си правите плодова салата или да си изпечете различни плодове, също така може и сушени плодове. Гледайте да не забравяте ядките в този ден. Тяхната роля е важна Peace

Данни за табличката ми пращайте на ЛС!!!

# 102
Здравейте, момичета!

Петкова, браво!Знаех си, че ще е такъв хубав резултата! Heart Eyes Успех със задържането!
Зизинка, коприва с картофи може в ден за варива, а не във въглехидратен!  chef

Успех на цялото плодово човечество и на водните! Hug

# 103
Момичета, искам да питам,тъй като в плодовия ден не свалям, а даже качвам, може ли вместо плодове за о и за в да ям зеленчуци,например домати или краставици?  newsm78

# 104
Можеш неовкусени.

Общи условия

Активация на акаунт