90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 634
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Може, на мен са ми позволявали пиле с бира. Simple Smile

# 76
оф, LOVE и аз малко като тебе. към 8 изядох един ред черен шоколад, нещо ми се разклати мотивацията, по-скоро си казах че от веднъж няма какво да ми стане и се отдадох на захарта. Нооооооооооооооооо обещаваме, че вече няма да правим така - нали???

# 77
че вече няма да правим така - нали???
  smile3518

# 78
  • София
Издържах плодовия ден, който ми се виждаше много страшен. Не умрях  Mr. Green Пекох шишчета за утре, всички ядоха от тях, аз нагъвах домати и краставици и пак не умрях  Mr. Green

# 79
и аззз минах с 2 банана и 2 прасковии и 4-5 лт водаа Party

# 80
Браво Vache само така до края!!! Аз бързам да пиша, защото направо ще припадна!!! Знам че се разбрахме да се теглим само по  1 път в седмицата, но Негово величество показа 78.700  Shocked Shocked Shocked това не съм го виждала от 2008 година!!!!! Направо толкова се развълнувах, че ме заболя главата!

Момичета, отслабваме!!!!! Simple Smile хайде лек режимен ден на всички и без прегрешения, нали L_O_V_E Wink

# 81
LOVE,  започвам водния  с чаша чисто кафе, защото трябва да се събудя.  Надявам се да издържа днес само на вода и мисълта, че не съм само аз водна ми действа успокояващо newsm10 Желая ти леко плуване и много минуси на всички момичета  202uu

# 82
Ейй Цветче,поздравления!!И аз като теб имах Радини вълнения на кантара LaughingВидях 2-ката,която не бях виждала откакто бременеех-и при мен от 2008 Laughing
Днес съм плодова:З-нектарини; О-пъпеш; В-диня или салата.Между другото ще хапна някоя ядка.
Супер сме ,момичета!!!Я колко волеви мадами сме се събрали-как ще ни се опрат някакви си килограми и забранени манджи и комбинации Mr. Green
Лек и минусов ден на всички!

# 83
  • София
Добро утро Simple Smile

Мен яко ме цепи тиквата след вчера, ама...

Мадаммари, с теб сме, не е толкова страшно, денят си минава и заминава  Hug

Аз обаче съм леко озадачена, първият воден свалих килограм и 100 гр. някъде, стори ми се малко, всички говорите за по 2, а вчера пих доста повече вода, ходих цял преди обед, бях почти на ръба на силите си, а днес съм свалила само 300 гр, че аз след плодов свалям повече  newsm78 Както и да е, не видях 5-цата и затова съм ядосана явно, ама здраве да е, още 400 гр. и съм при нея, дай боже да не взема да качвам сега като започна да ям...

Отчет до тук:

Старт: 69,2 кг.
Финал на първи цикъл: 61,9 кг.    -7,3 кг.
Финал на втори цикъл: 60,3 кг.     -1,6 кг.
Общо:                                             - 8,9 кг.

# 84
Юхууу помните ли ме  Joy Joy Joy Joy Joy

днес съм плодов:
з-праскови и кафе
по натам нищо не е ясно Laughing имам една голяма диня.

# 85
Добро да е утрото и от мен!

И аз също сам на плодов. Сега съм още на кафенце, че ме чакат куп задачи днес и не може без кафенце  Crazy

Инак съм се запасила с грозде, ябълки и пъпеш!

Да ви кажа, вчера си правих домашна пицичка, и се чудих, маях, и накрая сложих малко коприва и доматено пюре отгоре. Дали може така?

Аз когато е сезона на копривата, бера доста, попарвам я, и в пликчета във фризера. После като ми се прияде си вадя, става чудна! Та вчера викам, ще си сложа малко и наистина пицата се овкуси, че то само с дом.сок не е най най!

Мисля останалото пакетче коприва или на белтъчен с яйца на очи (пак изпитана комбинация) или във въглехидратния с варени илипечени картошки.

Кво ви е мнението за тия експерименти?   chef

Леле хора, много мотивирате с тия резултати! Аз направо сам изумена! #Crazy

# 86
Ехооооо,и аз днес съм плодова!Май сме доста днес на плодове,а? Joy Joy Joy

# 87
Добро утро и от мен,
На отчелите минуси - страхотни сте момичета. Продължавайте все така  Hug
Успех и на днешните водни. Аз вчера бях на плодов и хапнах една голяма диня и пих чай и кафе и днес съм също радостна понеже съм почти -1кг. Ще се опитам да го задържа. Днес белтъци: З-1/2 ябълка и кафе; О-катък с печени чушки и ще хапна сиигурно малко риба, че пека в момента, а ще трябва да чистя от кости за децата;В-катък и малко от печено пилешко бутче.
Лек ден на всички   bouquet

# 88
и аз съм на плодов днес и се чудя какво да хапвам  newsm78 най вероятно ще имам повод довечера и ще пийна чаша-две бяло вино. нали не етолкова голямо прегрешение  Laughing

# 89
Вчера и аз поомазах плодовия ден, но поне тази сутрин кантара не си отмъсти, не съм свалила, но не съм и качила. Днес ми е белтъчен и за закуска хапнах една краставица, а за обяд съм решила да си напълня прясна чушка със сирене и домат, а за вечеря ще го мисля като се прибера от работа.
Ловче,  днес май ти е воден ден - стискам палци да мине леко и утре да отчетеш минусчета.
На всички, които са отчели минусчета  smile3501 И както се казва - дай боже всекиму. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт