90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 676
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дет,на 25-ти ми се пада Peace Тогава ще му видя края  Thinking
Много ме е яд,че така се провалих,а колко добре вървях......
Дано всичко гадно да остане в тая година и от декември да съм тук с нови сили Peace
Аз ще се радвам да стана пак 69 Flutter

# 151
Denima, честита нова фигура!  newsm10 newsm20 Изглеждаш страхотно! Момичета, благодаря ви за стимула, който ми давате!  newsm51

# 152
На мен ми се пада 23-ти в понеделник. Щях да се радвам двете да плуваме, така или иначе много ще ми е трудно да карам до морето и да съм на вода цял ден. Като знам, че пътят ми е 4, 5 часа.  newsm78 Но при всички случаи ще се опитам да го спазя. Все пак е последен воден.

# 153
Здрвейте дружина.. днес първи ден от трети цикъл - режимен  Peace Само че няма да мога да ги изкарам 29 дни а ще са 20 защото после съм на очни и е мн трудно да спазвам изобщо някакъв режим освен кафе- цигари - малко лекции и малко алкохол и танци вечер за бистър ум на др ден  Joy Обикновенно отслабвам на очни дано и този семестър така  Wink Та на 9 мисля да водувам защото на 10 отпътувам за Бургас  живот и здраве   Hug

# 154
Denima, всеки път като ти погледна снимките и много стимулиращо ми действат. Даже ме е яд, че не съм била по-упорита, че да сваля още килограми, че не ми остава много време до края на диетата. Третият ми воден-динен ще е на 24.08 и после имам още една четворка. Надявам се поне едно килце още да падне  Laughing
Лека вечер на всички  Hug
А как ми се ходи и на мен на моренце, ама няма...... Приятно изкарване на всички, които са или ще са морски фиданки   bouquet

# 155
  • Варна
Момичета да попитам за 10 дни-3кг как да ми се струват:roll:като добър напредък или относителна работа?

# 156
Момичета да попитам за 10 дни-3кг как да ми се струват:roll:като добър напредък или относителна работа?
Според мен си е добър резултата, а и няма как за 10 дни да се свалят 10 кг. Продължавай напред и  ще паднат още доста килца. Аз лично за първите 10 дни бях свалила точно 3 кг като теб  Peace

# 157
Някои момичета за цял цикъл свалят 3 килограма,някои за две седмици.Много е относително дали е малко или много.Всеки организъм е различен.

# 158

според мен е добър напредък  Peace

# 159

Страхотен резултат. Продължавай все така Simple Smile

# 160
След водния вчера кантара е -1 кг. Така за първи цикъл съм -7кг. днес  з- сини сливи; о- шаран със салата; за в- може 1 кисело мляко, че много го обичам. Следобед между основните хранения ям плодове, че не издържам иначе. Минуси днес на всички! newsm10

# 161
След водния вчера кантара е -1 кг. Така за първи цикъл съм -7кг. днес  з- сини сливи; о- шаран със салата; за в- може 1 кисело мляко, че много го обичам. Следобед между основните хранения ям плодове, че не издържам иначе. Минуси днес на всички! newsm10
smile3501Страхотен резултат!

# 162
Добро утро в събота  Hug Днес съм бобова но дори още не съм закусвала, чудя се какво да е  newsm78 най накрая 6те е фрешче портокал навън с малкия бандит  Wink Минусов уикенд на всички от мен   bouquet

# 163
Добро утро  Hug Никакви минуси нямам след вчерашните плодове, а днес съм белтъчен и изобщо не знам какво ще ям  Rolling Eyes Лек ден на всички. Аз вече двама болни си гледам в къщи, сега чакам и мен да ме хване  Laughing

# 164
  • Велико Търново
Здравейте момичета,

Надявам се приемате нови попълнения. От днес съм режимна и имам да се боря с доста килца. Почвам от 73, пък да видим до къде ще го докарам.

Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт