90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 688
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
След водния вчера кантара е -1 кг. Така за първи цикъл съм -7кг. днес  з- сини сливи; о- шаран със салата; за в- може 1 кисело мляко, че много го обичам. Следобед между основните хранения ям плодове, че не издържам иначе. Минуси днес на всички! newsm10

newsm81 Браво!!!!!  smile3501 Продължавай в същия дух!

Днес 15-ти ден: въглехидратен
З - праскова
О - браунисът на Петя
В - брускетите на Love

Дано утре най-сетне се размърда кантара smile3518

# 166
  • here, there, everywhere
Добро утро и от мен. Отчитам почти успешна 1ва четворка.

Днес- белтъци

з- диня

о- млечна салатка

в- месце със зеленчуци

Не съм се мерила защото съм в МЦ та не знам има или няма резултат
Може ли линк към брускетите на LOVE?

# 167
  • Варна
Благодаря ви много сте мили и ме нахъсахте допълнително.Нека всички достигнем заветните цели и още един път благодаря за подкрепата Heart Eyes  bouquet

# 168
Днес белтъчна:з-1праскова,о-пилешки дробчета с лук на фурна и салата,в-същото.
LOVE,къде се покри мила?Как се справи с плуването вчера? Heart Eyes

# 169
madammari, поздрваления за страхотния резултат  Hug

TedyV, заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.180

Днес съм варива; З:ябълка и кафе, О и В-имам картофена салата, варя бобче и ще видя какво ще ми се прияде. След вчерашния белтъчен поне нямам +, което е прекрасно.
Лек и минусов   bouquet

# 170
Здравейте мацки. И аз днес съм бобова и аз като eti_88 не съм мн сигурна какво да приготвям. Взех тука една замразена царевица, имам и картофи и гъби, та може да си спретна някоя запеканка в собствен сос. Всъщност можем ли да готвим от време на време с готварска сметана??? Тя нали е растителна - как мислите?

# 171
Днес 5ти ден Белтъчен. До тук съм на 1 ябълка, кафе и водичка. На обяд пилешка паржола, довечера пак паржола със салата.. Изкуших се да се кача на кантара -1 кг.  Party Дано го задържа  Praynig Остават още 4-5 кг до заветната цел. Тази седмица пропускам фитнес, имам много работа  Tired

# 172
Лелелеле,

как я оплесках вчера, чак ме е срам сега да разказвам с подробности... Уж трябваше да съм на плодове....то стана мешана скара. А като ви гледам резултатите на вас, ми е ясно, че с такива криввания няма да я докарам до там.

Днес пак ще се опитам да съм на плодове, а вчерашния ще го зачеркна от календара. Не е съществувал! Днес почнах на закуска с малко грозденце и кафенце. Дайте по една молитва и за мен, че нещо се обезкуражих от факта, че толкова малко ми е волята!

Пожелавам ви по силна воля. Всеки си знае какво му коства едно или друго лишенийце!

Хубав ден!

# 173
  • sf
Зизника, по принцип е казано,че дори и да прегрешиш, следващия ден си гопродължаваш по план, не заменяш.
Днес -плодов, ама имам само нектарини,а ме мързи да пазарувам,та може и някой домат да отнеса. И малко ядки,че те ми крепят деня.

# 174
Мадаммари, честит ти хубав минус!  bouquet
Добре дошли на новите момичета!  bouquet

Цветче, аз съм си слагала сметана във постна супа и на другия ден кантарът не знае на кой свят е. Laughing

# 175
хмммммммммм четох до сега, че съдържа силно намалено количество белтък. ЩЕ рискувам, защото всичко приготвих, само остава да обеля картофите и да слагам да се пече. Уф то нали ще сложа 3-4 лъжици вместо олио... утре ще докладвам "Негово величество" как оценява сметаната Simple Smile))

моите родители искат да пазят диетата, защото им ходих днес на гости и щяха да припаднат. Голямо обясняване ще падне, защото смятат че белтъчини е белтъкът на яйцето, а варива е всичко, което трябва да се вари преди да ссе изяде, бобов е само бобът, а въглехидрати са само сладкишите.... не знам дали ще успея да им обясна каквото и да е Sad уф

# 176
  • sf
Цветче , голям смях с твоите родители  Joy
Направо има напиши всичко на един голям картон  Mr. Green

Ооооох, у дома има мноооого изкушения, точа лиги, имам едно човече на рамото,дето ми вика да се стегна и да не се предавам,а на другото рамо едно,дето ми вика"яж,яж, само днес "  Flutter

# 177
хахахахха donsita виж това дето ти вика "яж, яж" какво е дебело и разпуснато. то ти вика така, щото никой не го харесва и иска да не отслабнеш. Я виж другото какво е елегантно и как добре му седи изрязания бански. аз на теб ще се обърна към дебелачето, ще го наплюя да падне и няма да се изкуша

с тая сметана на картофите май не съм аз човекът, който трябва да говори така...ок, изключае сметаната днес ще ям това: Запичам сварени нарязани на едро картофи, сварена царевица от замразените, ситно нарязано узряло доматче, задушени с чесън и чер пипер гъби, 2 печени червени чушки на ленти - малко вода, сол, още чер пипер и чубрица. Запичам на 150 градуса докато ми хареса как мирише и изглежда Wink вкусотийка си е.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моля, запознайте се с правилата за публикуване на изображения и съобразявайте размера им!!!
Максимално допустимият размер на изображение е 600х600, а това, което бяхте публикували е с размери 1600 × 1200 пиксела.
Ако не може да намалите изображението, то указвайте го само с линк!

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 23:43 от Анонимен

# 178
Момичета, благодаря ! След  ден  и половина на вода (2 сини сливи за з днес не е никаква храна) червата ми сигурно са ръждясали Joy За о- една хубава салата и парче риба ми дойдоха доста добре.  Сега малко ще полегна, че след това ще ходя на работа. Ловче, къде изчезна от вчера, как се справи с твоя воден?

# 179
  • here, there, everywhere
Въпрос: в бобов ден мога ли да смесвам? Мога ли да си сготвя зелен боб с картофи?

Krisskka, Harry, благодаря за линка
  bouquet

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 13:58 от TedyV

Общи условия

Активация на акаунт