90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 689
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Цветче, не е честно да изкушаваш с тая вкусотия! Направо огладнях, да беше я сготвила вчера, че днес съм въглехидратна! Не те е срам!!!!  Twisted Evil Heart Eyes Heart Eyes

# 181
Теди, можеш!

Миглена, сложи си една чаша сладолед, за да притъпиш мъката! Laughing

# 182
Хари, каква чаша, направо цялата кутия мисля!  Mr. Green

# 183
От понеделник на 90 дневната диета  newsm74

# 184
хахахахаххаа  Joy Joy Joy да наистина, Хари ще ме побъркаш с логика ама баш тъй си е де - това със сладоледа Simple Smile))) хахаххах Миглена, дай акъл какво ядеш днес - освен сладоледа, с който ще потушаваш мъките по запенката ми  Grinning . бобов и въглехидратен са ми най-трудни за идеи. Ако ли не пак ще се ядат постни палачинки с гъби...

хора, извинявам се че снимката е толкова голяма, но като публикувам снимка от нета, не знам как се прави да излиза мъничка във форума

# 185
  • Пловдив
Момичета,привет!Днес ми е плодов и ще хапвам диня и пъпеш.От началото на диетата ми е 20-ти ден и досега съм свалила само 1кг,но той беше скоро качен,така че не го броя.Не съм сигурна точно къде греша,досега прегрешения не съм имала,спазвам си стриктно дните,единствено не се ограничавам в порциите.На миналия плодов даже ядох основно салата да видя да не би от плодовете да не свалям,но пак без резултат.Какво  мислите вие,какво да променя?Може би трябва да започна да вечерям много леко и да наблягам на салатата?

# 186
Жижи, какво значи "не ограничавам порциите"? Ако ядеш по 2 чинии картофена яхния на обяд, и да искаш няма как да свалиш.

Аз си слагам по една топка с 2 бисквити, за да ми мине мерака и няма поражения на кантара. Crazy

Цветче, днес ще правя ориз със коприва и джоджен.Много вкусно става.И заливка се прави, ама за да е режимно без нея.

# 187
Жижи, пиши си менютата, ако грешиш с нещо, ние ще ти казваме. Това се отнася и за всички нови момичета, които не свалят. Една позната каза, че за 2 седмици на 90-дневната качила 2 кила. Това за мен не е възможно. Яла по 2 парчета торта и паниран кашкавал. Тъй и да искаме, няма да слабеем. Затова всички се отчитаме тук. Ако някоя от нас греши с менюто, тук сме затова, да си помагаме и поправяме.  Hug
В понеделник ще плувам за последно, ако има някой като мен, да се обажда, да не се спотайва.  Heart Eyes

# 188
Дет, аз също ще се давя в понеделник, но за 1 път! Simple Smile
Цветче, за обяд хапнах 2 филийки с лютеница, за вечеря мисля малко нещо сладко, но не сладолед!  Heart Eyes На предходния въглехидратен вечерях печени чушки с доматен сос и 1 филийка!
Напоследък пропускам лентичката натурален шоколад и сигурно затова не свалям!  Joy Joy

# 189
хахахахаххаа  Joy Joy Joy да наистина, Хари ще ме побъркаш с логика ама баш тъй си е де - това със сладоледа Simple Smile))) хахаххах Миглена, дай акъл какво ядеш днес - освен сладоледа, с който ще потушаваш мъките по запенката ми  Grinning . бобов и въглехидратен са ми най-трудни за идеи. Ако ли не пак ще се ядат постни палачинки с гъби...

хора, извинявам се че снимката е толкова голяма, но като публикувам снимка от нета, не знам как се прави да излиза мъничка във форума
Нищо че е голяма, много вкусна изглежда, утре съм бобова и мисля да я пробвам smile3508

# 190
  • Пловдив
Жижи, пиши си менютата, ако грешиш с нещо, ние ще ти казваме.
Така и ще направя и даже започвам веднага.Днес ми е плодов,до тук съм изяла половин диня и до довечера ще я довърша.Ако много ми пристърже ще си направя и една салтка без зехтин.Това много ли е или е добре?На мен ми се струва добре,но като гледам менютата на някои момичета,които в плодов хапват по 1-2 плода за обяд и вечеря ми става зле Rolling Eyes.

# 191
Жижи, пиши си менютата, ако грешиш с нещо, ние ще ти казваме.
Така и ще направя и даже започвам веднага.Днес ми е плодов,до тук съм изяла половин диня и до довечера ще я довърша.Ако много ми пристърже ще си направя и една салтка без зехтин.Това много ли е или е добре?На мен ми се струва добре,но като гледам менютата на някои момичета,които в плодов хапват по 1-2 плода за обяд и вечеря ми става зле Rolling Eyes.

Хапни поне малко ядки,орехи примерно Grinning Относно динята,зависи колко е голяма Mr. GreenМен лично само диня не ме задоволява в плодов ден.Може да комбинираш различни плодове и зеленчуци Grinning

# 192
Пак съм с въпрос за храната  Grinning През 2 ден - бобови храни и варива, мога ли да ям карофени кюфтета от магазина? Вмисъл има ли проблем, че ще са от магазина?

# 193
Рени като ти гледам подписа на 02.09 сме заедно на воден ден Wink Моя ще е втори плодов де, от сега си го знам.

# 194
  • sf
По принцип в картофените кюфтета се слагат яйца и брашно,та не са много в режима. а от магазина пък съвсем не се знае с какво са забъркани.
Плодовия ми ден отиде на кино- лошото човече надделя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт