90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 700
  • 759
  •   2
Отговори
# 195
  • София
И на нас с половинката днес ни е плодов ден аз до тук- 3 праскови, 250 гр смокини, малко кайсиеви ядки и 1 кафе
вечеря- малко диня.Много ли е това? Tired

# 196
Рени като ти гледам подписа на 02.09 сме заедно на воден ден Wink Моя ще е втори плодов де, от сега си го знам.

И моя ще е втори плодов Mr. Green

# 197

хора, извинявам се че снимката е толкова голяма, но като публикувам снимка от нета, не знам как се прави да излиза мъничка във форума

Когато искате да публикувате картинка, а тя е голяма,  натискате вмъкни изображение
и на първото [img]   вътре в него  пишете  height=200 с един интервал от img  цифрата може да я променяте какъвто размер искате да е картинката,  
ето  така  [ img height=200]....и картинката се намалява автоматично.

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 19:17 от Pety

# 198
Petkovasmile3501 smile3501 smile3501 , не знам, какво още да ти кажа, мисля, че думите са излишни, резултатите ти сами говорят за успеха ти. Успешно задържане на постигнатите резултати и нови още по добри.   bouquet

Успех на всички нови момичета!  Peace

Аз нямам много време да изчета всичко, но се старя в общи рамки да се справям.

Тези няколко дни на балкана имаха и малко прегрешения, но не им обръщам сериозно внимание. От около 4 дни умирам от глад, така не съм се чувствала от както бях бременна с големият.  ooooh! Но, естествено винаги си има и основателна причина. От днес съм с МЦ, направо ще се гръмна, последно ми е идвало февруари или март и сега ми дойде два дни преди да замина за морето, как да не побеснее човек. От горе на всичко и ям и корема ми къркори все едно не съм яла от няколко дни. Надявам се всичко да свърши до няколко дни и всичко да си тръгне по план. Поне кантара не ме мрази, толкова много, след всички прегрешения и МЦ-то, показва само килограм отгоре на водният ден, което за мен е добре, защото след първият воден ден, около 10дни, кантара показваше над един килограм спрямо резултата след водният ден. Айде стига съм ви занимавала с моите драми.

Много минуси на всички, обещавам, че на морето, когато имам време ще се включвам с отчет и да ви препрочитам от време на време.

# 199
ох колко горещ ден беше  Crazy и да се отчета : з-пъпеш   о-пиле на грил със салата домати   в- яйца с кисело мляко и малко тиквени семки ,салата нямаше,ама не съм гладна  Laughing аааааа и водата е над 2литра  Peace

# 200
Арсения, семките не им е там мястото, ама ще го преглътнем. Wink

# 201
знам,няколко изчоплих  Peace 5-6-7 на брой

# 202
Арсения лентичката ти в подписа е много интересна,тежиш колкото десетгодишния ми син(52 либри). Wink

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 21:44 от Pety

# 203
Добър вечер,  Hug
Petkova много добър резултат  Peace Просто уникален. Малко могат да се похвалят с такъв  Heart Eyes
Дано някой ден и аз се похваля с над 10кг и стигна по-далеч от целта,която съм си поставила, но засега нещата не са твърде цветущи. Надявам се,че през втори и трети цикъл килограмите ще тръгнат надолу  Praynig
Водния го направих плодов, хапнах си и сурови фъстъци, около 50гр
Днес ми беше белтъчен и смесих доста белтъци. Сигурно утре ще имам плюс и килограмите, които ще отчета за край на първи цикъл няма да са реални,но пък колкото,толкова. Останалите ще останат за отчитане във втори цикъл Wink
Луната пълнее и аз с нея и МЦ и много лошо ooooh! Tired

# 204
  • София
Айде и аз да се отчета
З-ябълка
О-пържола със салата моркови.
В-синьо сирене 50гр и домати без подправки
Почвам да вечерям в 18ч дано ми се отрази на фигурата че вече съм се отчаяла,имам 8 дни до края на първи цикъл а кантара отчита -3кг малко за пишната ми фигура,а съм и стриктна,да не повярвам,не се и изкушавам.

# 205
  • София
Аз днес на картофки  Wink
Яхнийка. Но прегреших следобеда с 1/2 порция пържени картофи между двете яденета. Иначе не смея да се похваля, че за 7 дни съм -3 кг. Но ми се струва, че това е от изчистването на червата. Дано да продължа да свалям, а не да си остана с тия -3. Учудващо за мен самата никак не ми е трудно да спазвам режима  Wink а аз хич не съм по диетите и режимите. Почвам си пилатеса и велоергометъра от утре. Бях ги поизоставила през предългата отпуска  Grinning

# 206
бихте ли ми проверили менюто и да ми съобщите грешки ако имам  newsm78

1ви белтъчен; з- мандарина, о- 2 варени яйца и салата, в- 1 яйце и салата
2ри бобов; з- мандарина, о- пюре с печени чушки някакви рулца бяха, в- няма защото беше отвратително  Sick
3ти въглехидратен; з- банан, о- макарони с доматен сос, в- постни палачинки със сладко от смокини
4ти плодов; з и обяд заедно 2 банана, в- 2 праскови
5ти белтъчен; з- 2 кивита, о- кашкавал пане (без яйца) и салата, в- кашкавал в микровълната и салата
6ти бобов; з- 2 праскови малки, о- ориз и салата, в- половината

пия над 2 литра вода всеки ден и зелен чай понякога и сутрин се старая да пия една чаша топла вода
 как е  newsm78

# 207
бихте ли ми проверили менюто и да ми съобщите грешки ако имам  newsm78

1ви белтъчен; з- мандарина, о- 2 варени яйца и салата, в- 1 яйце и салата
2ри бобов; з- мандарина, о- пюре с печени чушки някакви рулца бяха, в- няма защото беше отвратително  Sick
3ти въглехидратен; з- банан, о- макарони с доматен сос, в- постни палачинки със сладко от смокини
4ти плодов; з и обяд заедно 2 банана, в- 2 праскови
5ти белтъчен; з- 2 кивита, о- кашкавал пане (без яйца) и салата, в- кашкавал в микровълната и салата
6ти бобов; з- 2 праскови малки, о- ориз и салата, в- половината

пия над 2 литра вода всеки ден и зелен чай понякога и сутрин се старая да пия една чаша топла вода
 как е  newsm78
Мисля, че е добре. Само в  плодовия 2 банана и 2 праскови ми се струва малко и не събирай закуската и обяда в едно. Дори сутрин да не ти се яде се насили да хапнеш някакъв плод. Аз ям към 8.30 часа сутрин. Успех ти желая мила! newsm10 

# 208
Само тук мисля, че не е режимно храненето, не виждам нищо "бобово", а и с това неядене вечерта, хич не е добре. Също в плодовия - плодове се хапват на два часа - до 5 пъти на ден, само обед и вечеря с 4 плода ми се виждат малко. Идеята е да се слабее не с глад. Иначе другите дни ми се виждат добре, да сега видях че madammari  ти е казала правилно да си хапваш задължително плодчето за закуска. Успех   bouquet

# 209
  • sf
Обичаааааааам кантара-ама да не си помислите,че ми е показал минус- Неееее, зациклил е отпреди няколко дни, но туй ме радва като се има впредвид какви прасешки истории сътворих тия дни.
Днес белтъчен- мисля яйца със салата и малко сирене.
В- май пак така.

Иве, не знам що тъй при теб- но все си мисля,че не трябва да се отказваш ИМаше тук коментари,че при някои минуса е дошъл доста след началото, но после всичко е тръгнало добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт