90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 648
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Сааа, ти как сваля кг? В първи цикъл най-много и после по по-малко, или горе-долу равномерно ли?

# 616
Саа, чудесен резултат Peace

# 617
Това са страхотни резултати!  Peace Поздравления   bouquet

# 618
Здравейте, момичета!   bouquet
Ох, Дайче, салатата е превъзходна!!!!  Hug Вчера цял ден си мислех за нея и ръфах плодове  Sad Днес не се сдържах, и въпреки че съм на белтъци, току-що си хапнах един голям розов домат, 1 пакетче кубети и малко сиренце Whistling Неповторимо!  Heart Eyes

А отчетът: 21ви ден, белтъчен
З - 2 банана
О - домат с кубети и сирене + 60-70гр сърца
В - пилешко бутче с малко салата

Saa  #Shocked omm Чудесен резултат!   bouquet

Относно кръвното - стискам зъби и продължавам! Вчера и днес тичам по интервюта за работа. Вие ми се свят, отмаляло ми е, но и за секунда не съм си мислила да се отказвам от диетата!  Naughty По-скоро търся варианти да си кача кръвното без да нарушавам режима. А такива не липсват! Сега си хапнах малко хляб с чубрица. Ако пак ми прилошее като снощи ще си направя и айрян  Party

# 619
Ами първи цикъл -8кг.
Втори цикъл -7кг. /Тук започнах да комбинирвам с луната НЕ че го препоръчвам но бях зациклила и не свалях 10 дни/
Трети цикъл - до сега -5кг./пак комбиниране/
Надявам се за още 2 седмици да сваля минимум 3кг.

# 620
Здравейте и от мен Simple Smile Моята тримесечна почивка свърши на 17 август и сега се завръщам за втори път.През първия месец почивка си върнах 1 кг,въпреки че спазвах правилата за след режима.През третия месец не спазвах нищо и имам още 1 върнат кг.Т.е. стартирам от 57кг - цел 52кг.,свалянето при мен е по-трудно,защото дълго време се застоях на тези кг.Предишния път свалих 7кг - от 62 до 55кг,като по-голяма част от кг свалих в първи цикъл.
Виждам много завърнали се и много нови фиданки - поздрави и много минусчета!
Отчет за днес:
з-1 ябълка
о+в - пил.пържола + салата домати и краставици

# 621
Сааа, браво, мила!Резултатът е убийствен!Следващият път и аз ще комбинирам след първия месец!
 Hug

Taniaa, добре дошла отново и успех! Hug

# 622
galana s - значи заедно ще топим килца, аз тръгвам от 105кг, ти от колко стартираш ако не е тайна?
saa- поздравления, страхотно си се справила, дано имам твоя успех в което доста се съмнявам. Praynig

# 623
Момичета, благодаря много за поздравленията и пожеланията.
Успех на всички фиданки!

# 624
Галина 74 ,да ти е жива и здрава рожденичката със закъснение! Hug
И аз да благодаря за милите пожелания към моето момиченце!
Удържам фронта ,ама трудно...Днес ни е  последното парти от тридневния рожден ден JoyИмам малки прегрешения,ама сред толкова изкушения у дома се представям добре.До тук минуса е 5 кг.
Днес съм на въглехидрати-най-после ще си хапна торта с чиста съвест Laughing
Сааа,страхотен резултат!  bouquet
Мнооого минусов ден на всички!

# 625
  • София
Саа много хубав резулта,давай все така.
Отчет за днес,въглехидратен
З-краставица поради липса на плод
О-препечен пълнозърнест хляб и салата домати
В-същото но на 1/2
Имам нарежение в гърдите,задържам кг.Дано е цикъл Praynig
Утре плодов и после първи воден ooooh!
Добре дошли на новите и на старите фиданки  bouquet

# 626
  • Sofia
Sаа, страхотен резултат! Браво! А дано всички като теб се справим!

Днес - бобови:
З - 2 ябълки+кафе
О - салата домати + постен гювеч
В - 1/2 от обяда.

До тук равносметката: -2 кг. За сега добре се справям с режима. Аз си знам, че воля му е майката.

# 627
Sаа страхотен резултат,браво на теб! newsm10

Ива&СиЕ незнам как е при теб с цикъла,ама при мен през целия режим си ми идваше навреме,само единия път беше малко по-слаб,обаче сега вече привършила режима,от няколко дена си имам само напрежени в гърдите,ама цикъл няма/не е възможно да съм бременна,така че това го изклюваме/ и сега аз защото въобще не съм паника ooooh!,взех вече да се чудя,дали не е защото отслабнах много,дали не минах границата за моя организъм,и аз незнам,ама се моля да ми дойде скоро,че каквато съм паника ще се побъркам. #Cussing out

# 628
  • София
Няма как и аз да съм бременна.Нередовен ми е,чакам го да видя дали ще мръдне кантара.Имам норма -3 кг до 12.09 Joy Joy

# 629
Petkova, и твоят резултат е страхотен ако съдя по подписа ти. Браво Peace Как приготвяш храната? Предполагам не си позволяваш мазнина и си намалила и порциите.

Общи условия

Активация на акаунт