90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №108

• 32 896
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро фиданки! Grinning
Вчера приключих първата четворка и сутринта кантарчето ми показа - 2.5 кг. Много съм щастлива! Аз по принцип свалям много бавно, а качвам бързо килограми и направо се смаях от резултата! Дано на месец свалям поне по 5 кг. Днес ми е белтъчен ден и току що закусих с пъпеш, за обяд - две наденички + салата, за вечеря - 1 пилешко бутче и салата. Лек ден момичета и много минуси!s
Hug С теб сме започнали едновременно. Аз зазакуска хапнах грозде, за обяд пиле с гъби, за вечеря-пак такова Peace Вчера на плодовия ден обаче прекалих с бадемите Embarassed

# 601
Здравейте!
Какви са Вашите наблюдения от съчетаването на тази диета и приема на противозачатъчни?

# 602
  • София
Здравейте!
Какви са Вашите наблюдения от съчетаването на тази диета и приема на противозачатъчни?

Не виждам връзка.
Пия противозачатъчни от 6 години. Нямам никакви проблеми-.

# 603
  • София
Здравейте и от мен!Днес ми е плодов ден и му се радвам - обичам плодове.А след вчерашното оливане с хляб имам огромна нужда от разтоварване. Отчета ми за вчера:
з - праскова
о - пакетче солети с малко зелена салата и чаша крем супа от тиквички
в 15 ч. - още едно пакетче солети - срам,ама ми бяха много вкусни  Embarassed
в - една вафла, 4 бисквити и като се изпече хлябът, един хрупкав, топъл и ухаещ...две големи филии не ми се опряха! Но пък кг ми бяха малко преди 59 сутринта! Дано утре вече да мръднат!
Днес :
сутринта - банан
в 11 ч - нектарина с 3 сливи
после имам още сливи и праскови, за вечеря - диня
Лек последен ден от седмицата! А аз в неделя ще работя  Cry

# 604
здравейте момичета
искам да ви питам бланширани картофи на фурна ок ли са за варивата.
питам тъй като знам че ги обработват с олио и вкуса им става почти като на пържени Peace
много минусчета на всички Hug

# 605
Здравейте:

з- банан и кафе с мед
о- домати с кубети
в- сладоледдддд!!!!

Аз искам да ви кажа, че първите две седмици от диетата ги изкарах в непрекъснато главоболие, във втори цикъл започна сърцебиене и виене на свят почти постоянно и сега в трети нищо ми няма. Така, че според мен е нормално всичко, което става. Все пак пренастройка на организма, нови порции храна, един вид. Да не говорим в белтъчен за тези, които смесват белтъците като мен какво натоварване пада Rolling Eyes

# 606
Здравейте и от мен - напълно плодова като никога
закуска 1: 2 праскови, закуска 2: 2 праскови, обяд: грозде и малко сурови бадеми за следобедна имам още 3 праскови, а за вечеря няма да издържа само на ГАДНИТЕ плодове и ще си направя една вкусна салата от домати и краставици - хич не ми се нравят тези плодове  smile3516 направо с послените зрънца от гроздето лошо ми стана, добре че взех ядки

miglena_tr, оправяй се бързо, аз в началото на седмицата имах грип и като ходих при личната, изписа едни хапове и за 3 дни си стъпих на краката. Яж насила, и аз нямах апетит, ама трябва да се яде.

Мнуси на всички нови, настоящи, стари, бивши.... абе всички хора на земята да отслабнат Grinning

# 607
Здравейте, кой измисли кубетите с домати( и половин червена чушка), много много ама много вкусно!!!!!!! МММММММ искам още!!!! Досега този ден ми беше много гаден, ама след тази вкуснотия, нямам думи. Иначе за з- 1 нектарина, а за в- сигурно кроасан, че ми е по-лесно на работа. Минуси на всички фиданки!

# 608
 StopПривет и от мен
Относно неразположението за което пишат доста фиданки и при мен имаше,в началото силно изразено и постепенно отшумя.Вече съм към края на 3 цикъл и се чуствам прекрасно ,много лека и енергична.В началото имах причерняване при всяко навеждане,клякане,стълбите бяха цяло изпитание за мен направо ме обливаше пот от немощ и студени и топли вълни!
По принцип съм със ниско кръвно но през цялото време пиех много вода 3-4л.,кафе по 3 на ден и проблеми нямах.
Вече съм с -20кг.и се чуствам по енергична и жизнена отпреди,изпълнена с енергия и естествено много по лека.
Хубаво е тези които сега започват да знаят че всичко отшумява с времето и усилията си заслужават и се възнаграждават,все пак всяко нещо има цена и тя трябва да се заплати!
 Peace

# 609
Мадаммари  Laughing салатата е моя измислена и много се радвам, че се наложи във въглехидратния ден. Много лека и приятна е. Преди хапвах форнети и труги тестени, но това е едно страхотно съчетание от зеленчук с въглехидрат и то сухар.   chef

Сааа страхотен резултат. Браво   bouquet

# 610
Дайче, да си ми жива и здрава и мн мн слаба! Рецептата ти е много вкусна, от известно време я чета във  форума, но едва днес се реших да я пробвам. До края на режима ще си я хапвам във всеки въглехидратен, а после пак. До сега все се чудех какво да ям, но ти ми реши проблема.  newsm10 smile3501 newsm51

# 611
Сааа, БРАВО! Имаш ли много до края

# 612
HugБлагодаря момичета!
Приключвам на 08.09,но кг. не са малко пак сега съм 75кг. Embarassed,та ще видим дали ще се завърна пак за още един цикъл или..............не съм решила, има време!

# 613
  • София
HugБлагодаря момичета!
Приключвам на 08.09,но кг. не са малко пак сега съм 75кг. Embarassed,та ще видим дали ще се завърна пак за още един цикъл или..............не съм решила, има време!

Е, хайде, хайде.
75 кг са отлично тегло на фона на предишното  Wink Браво на теб

# 614
saaa,БРАВО smile3501

Общи условия

Активация на акаунт