Днес посетих ДМ. Купих си пакет от техните памперси. Не са лоши и са на супер цена 50 бр за 15лв, това за тройката.
Разгледах и всички видове пюрета и каши. Тези на DM са Био, без захар и е-та и са на по ниски цени от хип. Например крушата на DM е 2лв за 250гр, а тази на Хип 2лв за 125гр. Гледах и кашите, също се доста изгодни. Аз взех оризова 250мл за 4лв пак Био (ще я давам след месец и половина, като захранвам), на Слънчо бяха 3.50 за 200гр но наблъскани със захар и други боклуци.
Аз давам да го пипат по крачетата, ако го пипнат по ръчичките правя забележка и после забърсвам с мокра кърпичка. Давам да го гушкат, а пък той си маркира територия с повръщане. Ако го гушне жена винаги пребърква деколтето. Трябва да провери дали там има мляко
. Excellent Ники е гледан в космонавт до 3г. След това започна да ходи с гащеризон и яке, а сега само с панталон и яке.
За къпането в полеви условия. Няколко пъти бързам много и го къпя Марк на мивката. Първо го държа с едната ръка под мишниците и измивам долната част на тялото. после го хващам през корема и измивам горната част на тялото. Така не ми се хлъзга от сапуна и мога да го измия и сама.
Надуваемо басейнче нямаме но го разхлаждам в един леген на балкона. много му е приятно. Ще кача снимки.
Абе нещо се ошашках аз. Два пъти се опитваме да го изтеглим и той все е супер нервен и нестава, а кантара показва малки стойности.
Започнах да го храня отново на 2 часа и нещата с пишкането се нормализираха. Изобщо не е нервен като му бяха 6 храненията, т.е. на 3 часа, но материала на изхода ме притеснява. И днеска голямо пръцкане му направи и така мирише, мале мале. Чак ми залютя на очите. Ама цял ден ви казвам едни миризливи ги фъска. За първи път го усещам да мирише. 

явно ще взема космонафт .Всички сте единодушни по въпроса
а ядеше през деня само по 200мл. при положение че трябва да яде по 150мл. на хранене

Предпочитам да не го пипат никъде, ама много му се радват и му налитат.