Искам да ви почерпим ( на патерица )
че Ивето вече е на 5 месеца
Албабенита Честита 4-та месечинка на Рали !! и ние сме така почти два месеца
нямаме режим на хранене както преди на 3-4 часа .Яде когато поикска и колкото пойска .така изларахме два летни месеца .Сега се стабилизира и започна да си яде от 3 дни на 3 -3,5 часа по 130до 150гр. За спането сме същата история ляга и започва въртене страшно ,аз и слагам от ограничителните възглавнички на чико за да я задържам в едно положение иначе се будя през 30мин. да я завивам.И аз ще ползвам торби за спане вече защото ми омръзна да рита и се е отвита
Мисля че тези проблеми със съня и храненето се дължат на големите горещини ,то на мен не ми се яде ,а само се наливам с вода и безалкохолно та искам дететео да яде
ама ето оставях и я така на пойскване два месеца и сега пак си влиза в час след като позахладня малко 
Бибии - аз да те питам беше писала че при преминаване от адаптирано мляко 1-ца към АМ 2-ка се смесва 1:1 ,ама не те разбрах кога става това Ива вече е на 5 месеца почваме 6ти сега ли да започна смесването или като направи 6 месеца

Честито на майчето ти ! Да е жива и здрава и много да я слушате
Ей като побеснях ,като се развиках ,той вода не е пил ,сокче не пил ,а тя карамелен сироп от баницата иска да му дава ,даже скочи и лъжица да търси ,та още повече ме вбеси

Аз сега се чудя какво съм правила само с него, когато беше бебе. Че и все изморена бях... А нито съм готвила толкова, нито нищо. Човек явно свиква. Трябва да ви кажа, че и периода на неспането в началото изобщо не ми беше толкова тежък сега, колкото с баткото. Може би се бях настроила психически за това, което ме очаква.
)
. Марк падна от количката. Изглежда добре, весел е, но на снимката се вижда сянка. Прекарахме три часа и половина в Пирогов и сега съм в къщи само да събера багажа, че няма кой.
Не е лошо сега като има голям избор на плодове и зеленчуци да се замръзяват а като дойде зимата да имаме прибрани .Майка ми и баща ми живеят на село имат градина в която отглеждат много зеленчуци плодове .мисля да си замръзя защото не искам да си купя от пазара после дето не знам кво има в тях.