Отговори
# 135
  • София
Мацки, Цвети има бактерии еширихия коли (E.colli) в урината.
Бяха на Видин и може би там от басейна Rolling Eyes. Дайте идеи за хомеопатия, ако някой се е борил, че не ми се ще веднага АБ - ставали резистентни. А и тепърва ни предстои море и аквапарк (няма да мога да се преборя де на ходи на басейн, та нали заради аквапарка избрахме Елените  ooooh!) Педито ни е в отпуск и не ми вдига засега.
Веча давам - Уринал хот дринк. Ще купя и чай Кидни, сушени боровинки за чай, ама май трябва и нещо хомеопатично да пробвам.
Четох за Colibacillium 15 CH  по 5 гранулки на ден. Отзиви ?

# 136
  • Sofia
Ивета много се радвам, че с малчо всичко е наред. Наистина си голям герой. А вие докато бяхте в болницата кой се грижеше за баткото?
Ани да ти е жива и здрава сладураната. Голяма стана вече тя!
Нефер честито ви 2-ро зъбче. Да нацелуваш зайчето!
Биби на една колежка щерката се беше оборудвала с това чудо. Направо беше луднала. Сумати време ги лекуваха. Накрая се пребориха де, ама не помня дали с хомеопатията или с поредният АБ.
Ние се оборудвахме с 2 бодита от Карфур на Дисни. Много са сладки и от любимите ми с предно закопчаване.

# 137
  • последна надежда
Мами, да се оплача. Аз си мислех че Марк е само на кърма, но майка ми  Twisted Evil му дала сок от праскова. Преди седмица разчитах на нея да го гледа за два часа и тя се възползвала  Confused. Чак днес ми съобщи.
Сега иска да му дава коричка хляб да си чеше зъбките   Naughty. Не можах да я разубедя и ще трябва да я дебна всеки път като е до Марк  ooooh!.

Еха! nefer Честити ви зъбчета.

anni2002 Честито на малката принцеса, много да ви радва!

PresiN Ники го гледа майка ми и на моменти сам се е гледал. Много самостоятелен е станал.

Биби   и аз мислех по подобна на твоята схема да захранвам, НО мама ме саботира.

# 138
  • гр.София
anni2002  ,ДА НАЦЕЛУВАШ ИВЕТО ОТ НАС С МИЛА ПОСЛУЧАЙ ПОРАСТВАНЕТО И С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ.

# 139
Мами, да се оплача. Аз си мислех че Марк е само на кърма, но майка ми  Twisted Evil му дала сок от праскова. Преди седмица разчитах на нея да го гледа за два часа и тя се възползвала  Confused. Чак днес ми съобщи.
Сега иска да му дава коричка хляб да си чеше зъбките   Naughty. Не можах да я разубедя и ще трябва да я дебна всеки път като е до Марк  ooooh!.

Иве, мислиш ли, че майка ти  ще е склонна да почете малко съвременна информация за късното захранване? Би могла да й отпечаташ по- важните неща от библиотеката във форума или пък да й купиш книга. Има такива баби, които с интерес приемат новата "модерна" схема за захранване и в крайна сметка от противници се превръщат в силни поддръжници на майките в идеите им за късно предлагане на твърда храна и сокове. А подкрепата от близките в това отношение е много важна за спокойствието и увереността на майката.

# 140
bibi аз съм давала Имунобор Уро  Peace Неоринал съм пила лично аз,но трябва да провериш става ли за деца,иначе е на билкова основа  Peace Дано се разминете с АБ  Hug

# 141
  • София
bibi аз съм давала Имунобор Уро  Peace Неоринал съм пила лично аз,но трябва да провериш става ли за деца,иначе е на билкова основа  Peace Дано се разминете с АБ  Hug
И педиатърката каза за имунобор уро, ама вика и Зинат (АБ) да не отидело към бъбреците. Ще го купя преди морето, ама засега почнах чайове и хомеопатии. Иначе няма парене, не се оплаква че я сърби, вече не пика толкова често.  Rolling Eyes

# 142
 Ani2002, честита месечинка на Ивето! Да я цункаш и намачкаш от на си лесно пътуване до бг! То е кратко и няма да имате проблеми според мен Simple Smile
Ивета, слава Богу, че при вас всичко е наред! А за малкото сокче от праскова не се притеснявай толкова и не го смятай за захранен! Продължи си по схемата, която си замислила.
Нефер, честити ви зъбчета! И Дани много го мъчат и се чудя кога ще ни сърпризира.
Нас Варна ни се отрази и сме с две болни деца. Някакъв вирус явно хванахме тук. Първо Криси -температура, нос и кашлица, после и бебо по съшата схема. Надявам се да мине скоро :/

# 143
И педиатърката каза за имунобор уро, ама вика и Зинат (АБ) да не отидело към бъбреците. Ще го купя преди морето, ама засега почнах чайове и хомеопатии. Иначе няма парене, не се оплаква че я сърби, вече не пика толкова често.  Rolling Eyes
Биби и аз бях пипнала тази бактерия в 9ти месец на бременността, когато ме вкараха в болница ( малко за презастраховане според мен) И като ме изписаха продължих 5 дни вкъщи със зинат.

# 144
Ани, Честити ви цеееели 7месеца! Да е жива и здрава малката принцеса и все така да ви радва! Много целувки от нас с Ели!
bibi, не знам за тази бактерия дали би помогнало, но много ми похвалиха Цитросепт (това е хранителна добавка, имуностимулираща, антибактериална и т.н. Би трябвало да става и за деца) Не съм го изпробвала, но имам доверие на жената, която ми го препоръча (тя е излекувала гъбички с това и по повод моя проблем ми го каза). Стискам палци бързо да се оправи Цвети!
Ели Мели, дано бързо се оправят дечицата!
nefer, браво на вас! Цели 2 зъба!!! Елия още не е почнала да нервничи, та едва ли скоро ще има.
iveeeta, твоята майка бие всякакви мои представи за нормално отношение и поведение! Не се обиждай (все пак ти е майка), но не мога да проумея как може да има такива хора! Прегръщам те!
Аз вече сложих децата да спят и сега ще гледам някое филмче. Кеееф!  newsm68
Поздрави на всички!

# 145
Момичета привет.
Моя юнак току що го заварих с кревата напречно долепил глава до решетката и очите му светят над нея и се опитва да наднича от там ooooh!.Ще се сваля скоро кошарата.
Нефер честити ви зъбчета и на Ивето на Ани  Hug - голямо момиче стана.
Разбрах за захранването - малко съм била в грешка Rolling Eyes.Мислех ,че каша и пюре се почват заедно.
Да ви питам - вашите бебенца кихат ли още.Моето много киха като в родилното.Още от там е така.Киха почете като го изкарам на слънце навън ,но и в къщи киха.
Та се чудя нормално ли е Rolling Eyes.
Напрово с кихането е като голям човек.Ако стоиш до негояко ще те опръска.
Приготвила съм пак списък с въпроси към педито за поредната консултация Rolling Eyes

# 146
оо щом  е така не бързай с АБ-то  Peace Ще мине от тази атака Peace Само Имунобора да знаеш.че се дава дъъълго време и като профилактика  Peace
Хъни-Бъни кихаме си и  още как...но и аз съм така и дъщеря ми...та може някаква алергийка да си имаме.Аз не се шашкам обаче,нали не сме болни...  Peace

# 147
Здравейте и от нас !!!

Ани 2002 - честито на нашата адашка ,да ни е жива и здрава ,много много да ви слушка и да е все така сладка и послушна !!!!   bouquet А за яденето аз знам че колкото месеца е бебто толкова трябва да яде т.е. тя е на 8 трябва 180мл. АКо вече си заместила едно храенене с пюре то също трябва да е 180гр.Естествено тя може и да не изяжда толкова  Hug Rolling Eyes Нашата педи каза до края на 5-тия трябва да съм заместила едно хранене ако Ива има желание ,ако не по бавно и към края на 5-тия да давам четвъртинка жълтък ,а месните пюренца от 6-тия месец .Сега каза зеленчуци ,плодове,каша и кремче нишесте  Hug  chef

Галя 5 - найстина вече няма проблем да го слаггаш в летния кош .Той от другия месец ще започне да посяда вече такаче нямаш проблем  Hug Peace

Хъни Бъни - ние излизаме към 12-13:00ч. и се прибираме към 17 - 18 часа  Laughing Нямам проблем на неяя много и харесва в парка ,в смяната на памперс съм специялист вече ,я и тя ходи по голяма нужда веднъж на ден към 12- 13 часа ,та си и знам графика .Ядем АМ и си нося шишенца и водичка и си и правя в парка .Пюренце също отделям в бурканче и ядем навън .Та така я караме  .

Ние днес бяхме на консултация .Тежим 7250кг. и сме високи 68см.Не ни сложиха Пентаксим че имаме още кашлица сутрин  Tired  Tired подути са ни венците яко и ние чакаме зъб всеки момент  hahaha

# 148
Цитат на: Хъни - Бъни link=topic=518166.msg16108442#msg16108442 date=1282759.
Да ви питам - [b
вашите бебенца кихат ли още[/b].Моето много киха като в родилното.Още от там е така.Киха почете като го изкарам на слънце навън ,но и в къщи

Моето бебе кихаше така и установих,че иска да е повече облечена тогава спираше с кихането.

# 149
  • последна надежда

Иве, мислиш ли, че майка ти  ще е склонна да почете малко съвременна информация за късното захранване? Би могла да й отпечаташ по- важните неща от библиотеката във форума или пък да й купиш книга. Има такива баби, които с интерес приемат новата "модерна" схема за захранване и в крайна сметка от противници се превръщат в силни поддръжници на майките в идеите им за късно предлагане на твърда храна и сокове. А подкрепата от близките в това отношение е много важна за спокойствието и увереността на майката.

Утре мама ще идва и като приспя децата сядам търся извадки които да и покажа. Ще е трудно да я убедя в ползата на късното захранване, но ще се опитам. Проблема идва от детето на братовчедка ми. То е на 10м и вече е на обща храна. Лично го видях как изяде поне 20картофчета в макдоналдс и после си пийна от детското шампанско. Тортата също пробва. Според майка това е правилно и иска и моя Марк така да го храня  #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт