Отговори
# 150
Здравейте, вчера се прибрахме от Велинград.
Изкарахме супер, догодина ще повторим. Малкия не излизаше от басейна и малко е понастинал...
iveeeta- лелее  не ти е лесно с майка ти, дано успееш да я убедиш.... тя и свекърва ми ми подмята разни неща за захранването, но аз гледам да не и обръщам внимание.
bibi- на сина ми му бяха открили в урината бактерията Протеус, след един курс на лечение от 10 дни със Зинат се изчисти.
Хъни - Бъни - и бебка киха много. Водих баткото на УНГ и заведох и малката.... мислех си че може да е алергична, но взетия секрет показа стафилококи.
Нефер- честити зъбчета.

# 151
  • Sofia
Един полезен линк за замразяването на бебешки пюрета.
http://www.wholesomebabyfood.com/FreezePage.htm
Аз замразих ябълки - сурови и пюрета на кубчета. Сега чакам да ни  узрее крушата в двора.

# 152
Добър ден мамчета !!!

Да ви почерпя по повод моят имен ден

ДНес празнуват Св.мъченици Адриян и Наталия .По този пово честит имен ден и на Адриан на мама jinanoel na Andreq na mama Nawigatorka  Andrea na mama Katerina _80
Да сме живи и здрави !!!!

# 153
днес мойта сладуранка Петя става на 4 месеца, ета ви една малка почерпка

Excellent честит празник!!!!!!!!!

честит празник и на всички други именници!!!!

# 154
 iovinka - да ви е жива и здрава малката Петя  Hug много да си я обичате ,а тя много да ви слушка  Whistling

Честита 4-та месечинка и на[/b]
Християн  - мама puhita
Магдалена  - мама MilenaZ
Габриела  - мама Вяраа
Ребека - мама Old Sport
Алина - мама froh

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 12:14 от Excellent

# 155
Честитио на всички празнуиващи днес! Аааа аз не знаех, че моят Адриан има имен ден добре, че сте вие  Mr. Green

Тези дни ми е доста притеснено, защото малката госпожица взе да ака слузесто с кървави нишки от онзи ден. Педито е в отпуск и си е изключила тел-а и направо се видяхме в чудо. Иначе и двамата имат пъпчици по лицето, и на двамата от време на време е слузесто, но само нейното има кръв. Водихме я на гастроентеролог и тамън преди да влезнем се наака едно хубаво та показахме прясно аки и казаха да им давам Биогайа и пюрета с месо и ориз #Crazy. Биогайата я давам ама меса и такива неща ще ме прощават. Иначе са си жизнени, играят си и т.н. Аз преди няколко дни прекалих с яйцата и прясното мляко та си мисля, че може и аз да съм виновна.  newsm78 Сега два дни нищо млечно не консумирам и се надявам да се оправят нещата. В понеделник си идва педито и сме на консултация и да видим и тя какво ще каже. Мн. ми е притеснено

# 156
Джинаноел,Не че ще те успокоя, но Криси беше така до към 9 месец, когато започна да яде повече твърда храна. Така и не откриха от какво е. И диети пазих и ...На Дани му се появяват и на него от време на време  Tired Започвам да се чудя дали не е нещо от кърмата ми...

# 157
Excellent Честит имен ден!  bouquet Да си много щастлива и уверена жена и майка! Само да уточня,че Андрей,Андреа,Андриан празнуват на 30-ти ноември  Wink

Честити месечинки на
Християн
Магдалена
Габриела  - мама Вяраа
Ребека
Алина

jinanoel дани няма нищо притеснително  Praynig Hug

# 158
4естит имен ден на празнуващите днес !!!!!!!!
Еxcellent,4eстит празник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4естити месе4инки на вси4ки бебоци днес!!!!!
Jinanoel,не вярвам да е нещо сериозно, щом сте ходили на преглед ве4е ,няма да има нищо притеснително!а и понеделник наближава ,ще питаш педи за всеки слу4ай! мн са сладки сладурите ти!!!пу-пу-пу! Hug
при нас валиии и май ще сме си вкъщи и днес...
4ао засега Heart Eyes

# 159
  • София
Здравейте на всички мами и бебоци! Laughing

Честит Имен Ден на всички празнуващи!  bouquet

anni2002, кога стана малката Ивет на 7 месеца? Еха, ми тя голяма госпожица вече...браво!  bouquet

iveeeta, много тъпо за сокчето, ама наистина си действай както досега, а на майка ти не знам как да и обясниш, че си решила да захранваш по-късно...С тия фрапиращи примери около вас... Shocked

bibi, дано детенце се оправи бързо, много са упорити тия бактерии, аз бих дала задължително АБ, още повече че и за море се стягате.

ЕliMeli, дано оздравеят дечицата по-бързо. Peace

Хъни-Бъни, моя киха всеки ден по няколко пъти. И след това се смее, явно му е смешно кихането. Мисля, че е абсолютно нормално! Peace

jinanoel дано да е от храната, която ти си яла и да е нещо инцидентно. Praynig

За зъбчетата-всяко детенце по различно време ги изкарва, и аз не съм си мислела, че на 4 месеца бебето ми ще има зъби, ама ето на.  Сега като ми се ухили и ми белнат тия зъбки, още не мога да свикна на новата му усмивка. Mr. Green

Проблема идва от детето на братовчедка ми. То е на 10м и вече е на обща храна. Лично го видях как изяде поне 20картофчета в макдоналдс и после си пийна от детското шампанско. Тортата също пробва. Според майка това е правилно и иска и моя Марк така да го храня  #Cussing out.

Без да искам да обидя никой, но това за мен не е нормално, все пак за 10-месечно бебе става въпрос. Stop То не че аз се втелясвам много, ама мойта щерка на почти 7 години още не е опитвала детско шампанско, егати и гадорията е...сори за отклонението. Crossing Arms

Хубав и спокоен ден на всички! Hug

# 160
Tова се казва раздвижване  Party Party Party

http://www.youtube.com/watch?v=hemZMthSYeU&feature=related

има и ощееееееееееееееееееееее

http://www.youtube.com/watch?v=X6jV5Sn9nUs&feature=related

# 161
Ох, някой беше дал фейсбук на една мацка, която снима бебета, дайте го пак плллллллллллииииииииииииииииийййййййййййййййс

# 162
Момичета имам един въпрос днес ваксинираха Габи и не трябваше да я къпя ,но аз забравих и си я изкъпах ме та въпроса ми е някоя от вас къпала ли е след ваксина и какви реакций трябва да очаквам?

# 163
никакви! принципно се избягва къпането ,с оглед на факта, че ако вдигне Т и я изкъпеш (с топла вода естествено) водата може да помогне за по-бурзото качване на Т! иначе странични ефекти няма!   bouquet

# 164
  • последна надежда
zlatomira аз съм къпала Марк след всяка ваксина, но реакции не е имал.

GerganaK Ето я фотографката http://www.facebook.com/group.php?gid=323908568050&ref=search

Честито на всички празнуващи днес!   bouquet

Или_ и аз по този метод си замразявам пюрета. Вече напълних едно чекмедже на фризера. Имам пюрета от круши, ябълки, праскови, сини сливи, пъпеш, цвекло. Крушите и ябълките са в по-голямо количество и и от тях замразих пюренца и в чашките на авент.

Общи условия

Активация на акаунт