Отговори
# 165
Благодаря ти, Иветка  Hug

# 166
     Здравейте, мами! Доредих се и аз до компа. Честит празник на всички празнуващи именници и месечинки!
Нефер, честито ви зъбче. Вече сте големи!
Ние днес бяхме на консултация. Дуданка е 7250г и 66см. Носиме дрехи за 6 месеца. Сложиха ни последно двете гадни ваксини и мина много добре. Ние от 1 седмица спиме по цяла нощ до 7-8ч. Сама мина на 5-кратно хранене през 3,5ч. Купих и тънко чувалче и спиме с него доста добре. Вече прехвърляме играчка от едната в другата ръка. Тъй като аз съм от ранно захранващите мами поради липса на кърма, искам да ви успокоя,, че природата си знае работата. Рали дори не мина постепенно периода на захранване, тъй като пюретата и харесаха и много бързо замести хранене. Всичко и понася добре, тъй като ние си купуваме, защото няма от къде да взимаме домашни продукти. За сега се справяме много добре. От другия месец ще започнем и каши.
По повод количките, ние сме с летен кош от раждането и нямаме проблеми. Дори се препоръчва бебетата да спят на 30 градусов наклон, за да не се задавят ако повърнат. По- смело, мамчета! Бебчовците нямат търпение за новите неща. Ще им харесат! На вас също!
Лека нощ и сладки сънища на всички!
Ние отдавна спинкаме. Отивам и аз.

# 167
jinanoel няколко стр. по напред бях писала, че при моето бебе на няколко пъти в един ден също видях такова слузесто ако с кървави жилки.Дори питах Бумеранг за съвет.
Може би не си обърнала внимание.Моята докторка също е в отпуск и аз също съм притеснена.
Заподозрях ред храни и ги изключих.Аз прекалих със скумрия, грозде и купешки торти с крем Sick.Сега правя дисекция буквално на всяко ако и дано повече да няма нищо притеснително Praynig.
На лекар не съм го водила понеже на следващия ден още като нормализирах храната и всичко беше наред.
За кихането момичета мерси, че споделихте.Моя като се закиха и не един път ами прави поредица от 2-3 кихавици яки.Педиатърката каза, че уж нормално било така да киха, но нито секрет е взимала нито нищо.Не знам вече какво да мисля Tired

# 168
мацката която пражи бебешките фотосесии , само в София ли снима???

# 169
Моми4ета,досега се рових при февруарки и мартенки ,за да видя как са със захранването...нали и Ивето е по-голяма (уж:)))ама аз направо се упулих  Shocked  ами то по4ти няма няма дете,което да не е заместило някое  хранене  Rolling Eyes  все пак са на по 6-7 месеца....Аз пък не смятам да бързам да замествам  Peace  давам й и пюрета и каши4ки,даже от днес по4нах и с плодовите пюрета,като въведох крушата(в ябълка и круша,но ябълката я има в кашата и с крем  ориз  и ябълка,която и давам за закускано засега винаги давам и мляко и тя си пие още 90-100 мл.досега не ми се е слу4вало да се наяде с пюре само или каша..може би малко по малко ще стане!..та си мислех 4е Априлските мами сме по съвременни! Party
Разбира се някои да не се засегне  сега,ако е по4нал да захранва и е заместил хранене Peace  просто констатирам и говоря като цяло!  Hug всеки сам си решава,разбира се!то е и според детето най-ве4е! Peace
за кихането-и ивет все киха ,няма страшно,нормално е!
хайде лека и спокойна нощ!то при вас е късни4ко ве4е! Heart Eyes

# 170
Добро утро!
Иветка ,Глори  благодаря ви момичета наистина ми олекна  Hug

мацката която прави бебешките фотосесии , само в София ли снима???
Дали ще иска да дойде и в Бургас или и тук си имаме такъв талант  Thinking  много ми се иска да направя такива снимки на мойте сладури.

И ние кихаме от време на време.
Анни аз лично с баткото на 5 мес. имах заместено хранене тога почнах захранването на 4 мес. , сега съм решила да почна на 5 мес. и до към 6-я м. да съм заместила хранене , естествено ще и предлагам да си цокне след пюрето , но поне батко й за около месец си хапваше пюре без да иска мляко.Аз съм решила да давам пюренце и след това кърма. Hug
нефер  честито ви второ зъбче много са сладки като се ухилят и две зъбчета се показват. tooth tooth
И аз взех малко по-малко да се подготвям с дрешки за есенно-зимния период.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 08:50 от zlatomira

# 171
Хъни - Бъни радвам се, че при вас нещата са се нормализирали. Ние вече три дни сме така и пъпчиците си седят и акото си е същото. Давам Боигайата и това е... чакаме понеделника да се върне педито и да видим къде ще ходим и какво ще правим.  Praynig

# 172
Момичета имам един въпрос днес ваксинираха Габи и не трябваше да я къпя ,но аз забравих и си я изкъпах ме та въпроса ми е някоя от вас къпала ли е след ваксина и какви реакций трябва да очаквам?
И аз по същия начин забраивх и я изкъпах след ваксина -нищо и нямаше  Mr. Green
За Калина ме снима  - аз бях пуснала линка Гери и ще идва в Плевен - чакам да ми каже кога

# 173
Благодаря на всички за честитките -нямам време много да ви следя но мисля за вас.Сятагне кръщенето на 17 септември и съм готова с поканите -вече са напечатани - после ще ви пусна снимки да ги видите - мое производство са  Mr. Green
Ети ги  Mr. Green
това е лицето и гърба -разгъната :

А това е вътрешната част разгъната Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Напечатани са още по хубави  Flutter

# 174
  • гр.София
ЗДРАВЕЙТЕ!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧИИТО ПРАЗНИЦИ СЪМ ИЗПУСНАЛА! Tada

ВЯРА,много хубави покани smile3501 ,сигурно бая си си поиграла!

МОМИЧЕТА,аз се опитвам да давам на Мила по една лъжичка плодово пюре меужду храненията.Тя се мръщеше и най накрая разбрах каква е причината.Смених марката на пюретата сега яде Хип с удоволствие а предишните бяха на Гербер.
Една позната ми каза че на тази възраст нейния син изяждал по едно плодово пюре на ден м/у другото  #Crazy
Мила едвам изяжда едно за три дни даже в повечето случаи остава.Аз очаквах ,че след разхлабващите пюрета ще ака по-често /това беше и основната причина да и предложа пюре/но не ака си веднъж на два дни както преди.
Споделете как е с вашите бебоци ,които ядат пюренцца. feeding

ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet

# 175
Забравих да пописателсвам за Габи - ние от понеделник се захранваме с картоф  -мъчна история ама яде де, мърщи се и яде.
Дени, по повод твоя пост писах  Hug

# 176
Deni 1971 и ние на обяд хапваме цяло пюре и то на Гербер,Ганчев,Овко и много рядко като днес не искаше нищо да хапва,но заспа кисела и може би затова smile3507
Ние имаме проблем с плодовите,но и на тях им хванах цаката-давам ги сутрин вместо следобяд.
Явно обича соленичко.
Вяра поканите са супер,а малката бузана е страшна чаровница.
И аз вчера правих пюрета с домашни тиквички и картофи.пасирах ги на едро за зимни манджи и в камерата в бурканчета.
Но засега само купени даваме. newsm78
Чао засега.

# 177
OOOOФФФФФФФ......
Голям съм no indians да му се не види. Praynig помогнете да си сменя снимката на лентичката,че нещо се обърках съвсем и се нервирах на себе си.Остарях май,кво стана с мен newsm78, а едно време бях на ти с новите технологии newsm45

# 178
Елф /-че/, трябва на направиш нова линийка и когато интерфейсът ти даде бутон Browse, да качиш от компа, надлежно умалена снимка, която да пасне в линийката. Проблемът е, че символите, които копираш, за да е видима линийката във форума, за запазили ЦЯЛАТА информация, включително старата снимка, заедно с всички други настройки, които си задала като външен вид и текст

# 179
 HugОтносно кихането-и Мая киха често и по няколко пъти,но четох,че така се почиства нослето от прах и натрупвания на мръсотия.Така че,спокойно-бебетата ни са съвършени и интуитивни! Целувки на всички бебчовци и честити зъбчета! tooth

Общи условия

Активация на акаунт