Отговори
# 690
И ние си бутаме количката и носим ама само от време на време,даже на 15 не зная как, но си кротуваше докато бяхме на тържеството в ДГ а се бях настроила да е прав.Ние от вчера имаме крака ,които са много вкусни,тази сутрин(ставаме към 5:30 ) вече имаме сменени два чифта чорапи.

# 691

Всичко най-, най- на всички празнуващи - именици и софиянци. Бъдете здрави!
Вяра, много щастие, любов и хубави подаръци!

# 692
Честит имен ден на всички празнуващи, бъдете здрави и много обичани.... и най-специални поздрави на Вяра.  Hug

# 693
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet Честит празник на всички софиянки Wink
nefer, страхорна е ученичката, направо ми се насълзиха очите - как растат като гъбки  EmbarassedGrinning
Данче, Карина предпочита стаята на брат си (детската), защото е шарена от тапетите и пердетата, до килима и плюшените играчки навсякъде. Има много неща, в които се заглежда и често примрънква, когато я изнасям от там /респ. се успокоява, когато влезем/:-)
За неседенето в количката - слинг/кенгуру newsm78 съчувствам ви!
При нас зъби не се виждат и в далечината, макар че много бръмчи и се плюнчи:-)
Карина още е в коша на количката, но вече му вдигам гърба до максимално положение /може и да е повече от 45градуса/ И, разбира се, я вадя от количката да разглежда белия свят:-)

# 694
  • София
Здравейте,
 Аз не пиша, ама успявам от време на време да прочета. Много съм разхвърляна, много ме е яд на мен си, не мога да се справя с едно бебе и с домакинството, пък после не знам как ще е.
 Ние бяхме вчера на консултация и е 9кг малкия мишок, ама то с мама и тати дебеланковци, на кого да се метне. Доктора каза, че понеже сме само на кърма, ще захранваме от другия месец, което беше и моето искане, стига и детето да е съгласно Simple Smile Но май иска да давам сокове, защото каза, че като били сурови зеленчуците и плодовете и можело да се разбере дали е алергично детето и освен това, като се сварят, всички полезни вещества отивали във водата. Т.е. явно да започнем с каши и сокове, а после с пюрета  newsm78 Не знам вече какво да правя, чета и все повече се обърквам и накрая ще го захраня като му дам да рови из нашите чинии  Laughing

Забравих - Честит имен ден на всички! Да сте живи и здрави и много щастливи   bouquet
  Желая ви слънчев и ползотворен ден!  Hug

# 695

За неседенето в количката - слинг/кенгуру newsm78 съчувствам ви!
При нас зъби не се виждат и в далечината, макар че много бръмчи и се плюнчи:-)
Карина още е в коша на количката, но вече му вдигам гърба до максимално положение /може и да е повече от 45градуса/ И, разбира се, я вадя от количката да разглежда белия свят:-)

Nasheto kenguru e do 9 kg..... a Mitaka veche e 8,300 i ne ne se pobira v nego! Peace

Pozdravi na vsichki mami sofianki!
I nai-hubavi pojelaniq na vsichki imennici! Osobeno na Viara!!! newsm51 newsm51 newsm51
Verche jelaia ti mnooooooogo zdrave, shtastie , nadejda i liubov! Celuvki!

# 696
Добро утро и честит празник на всички.
Криси 26  ние даваме дентинокс и онзи ден преди да избие зъбчето -панадол и не беше толкова зле,само й се спеше повече.
Иначе сме 9 кг. и 70 см.На едни хора се смее ,от други реве,явно започва да ни различава и да има предпочитания.Абе голямо момиче си е вече.  261uu

# 697
ей аз пък си мислих, че мойто бейби е огромно с 7 и не9о  Laughing то е от желаещите да го разнасят непрестанно и ако може вън  Rolling Eyes плюса на това + кърменето и коликите за мен е -25 кг  Wink от 75 в края на бременността сега държа вече от няколко седмици  50 кг и не качвам Wink супер.
за захранването... с големия колко бяхме подробни... и стриктни ... и е един избирателен... Сега дребния налита на всичко. щом успя докато натоваря продуктите в колата да изяде касовата бележка , то може и месо с картофи каза детския  Hug
за домакинството - за сега се справям някак, но като ремонтираме и тръгна на работа ще взвмвм жена 1 седмично да чисти основно поне 1 етаж Wink
лек ден  Hug

# 698
Честит празник на именниците!   bouquet
Nefer, страхотна снимка! Дари е много хубава ученичка!  Hug
Ники се лигави като за световно и сменям по хиляди лигавници на ден.  #Crazy Зъби не се виждат да излизат, но ще си чакаме. Голям е смехуран, по цял ден се хили, но за снимки веднага става сериозен.  hahaha

# 699
Здравейте Simple Smile
Честито на малката ученичка на Нефер
И честит 17 - ти септември - вероятно първия ден с реални занятия - третия учебен, поне едно време беше така  Crazy
Ние имаме проблем с упорити гъбички - млечници в устата, въпреки че 2 месеца откакто имаме и стерилизатор, стерилизирам 2-3 пъти дневно; пак се мацотим с Дактарин, за да му изчезне гадта от небцето.

В момента у нас не можем да се разберем кой е по - болния - един с разтройство, един с кашлица и главоболие; ще се избием  hahaha

Захранваме се. Малкият поне засега е послушен.
Хубав и слънчев ден Simple Smile

Упс, днес Вяра, Надежда и Любов - като пожелание нека да е   bouquet

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 14:28 от кака Гоша

# 700
  • София
МОМИЧЕТА ,честит празник!

# 701
Честит празник на всички празнуващи!

# 702
Брей, колко нещо се изписало за една вечер...

Честито на имениците, малки и големи, да са живи и здрави и да се слушат взаимно.

Ние снощи бяхме на гости на прабабата в Габрово, днеска и тя е именичка. Да ни е жива и здрава още дълго.

Елф, честито зъбче.

# 703
Честит празник на всички именници и на всички софиянци!!! Вяра, специално те поздравявам! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 704
  • София
Честит празник на именниците и на всички софиянци !

Вяра, честит ви двоен празник ! Да сте живи и здрави цялото семейство (чакаме снимки от кръщенето)!

Аз днес кривнах от "правия" път в захранването с едно круша уилямс на Гербер, че Леа не беше акала от 3 дни. Ефектът беше покъртителен и видях на живо какво значи "да издрусаш крушата" (да ме прощавате  Blush). Реших, че това е по-малкото зло, отколкото да й ръгам термометри, мушката и чемшири в задника или да и дам дуфалак.  Rolling Eyes лапаше като луда, ама и тя е като майце си по сладкото явно.
Майка ми научи Леа да "вика" чао, чао. Онова маха леко неориентирано с ръка - много е смешна. Беше си го поставила за цел - и успя. А аз бях пред полудяване - идва у нас и като започне по половин час "чао, чао бабо, кажи чао, чао...... чао, чао, чао, чао".  #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly
Оня ден правя тръжни документи за 1 куп пари, а това чао ми пили в мозъка. Идваше ми да стана да я лупна с папката по главата.  Embarassed Embarassed Embarassed
Днес ми е крив ден - цяла нощ ме боля лакътя. На лявата ръка е, а аз правя всичко с нея и няма как да я обездвижа. После Цвети събуди Леа сутринта, току що приспана и онова като квикна та 1 час. Баща им го отнесе. ooooh! Добре, че поне снощи Левски биха и играха прекрасно. Бяхме много яка картинка - ние 4-те гледаме мача , а тати стерилизира шишета в кухнята  Whistling . После си седна на компа да си копка градината във фейсбук, а аз разтиках децата и гледах второто полувреме на спокойствие.  Mr. Green  сега ме чака сортиране на дрехи- умалели, летни, зимни, на малкото, на големите, за пазене, за подаряване, за ДБМ, а аз седя тука да си чеша пръстите. Sunglasses
Ей я докато го напиша и се наспа - абе крив ден отвсякъде- Tired

Общи условия

Активация на акаунт