САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 51

• 49 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
...цената - PRIX VERT.Преди се намаляваше с 50121 -30/55Е,но сега подаръка към кода не е наличен...
В момента е наличен  newsm44 язък че картата ми е празна,  Cry  дано се задържи по дълго.  Praynig
SAMI&kokiMAMI,не се задържа за дълго,но пък съм го хващала няколко пъти в продължение на седмица.
Един обяд около 12 ч.,една вечер към 00.00ч. и 01.00ч.
Затова-спокойно,само трябва да се дебне Peace.
С този код ми дава подарък наличен след 12 седмици без да ми намаля нищичко.

Благодаря ти много   Hug  страхотна цена се полу4ава. само да попитам какав е подарака на този код?
На мен този код не ми работи, а и аз съм набелязала това комплектче. Rolling Eyes

И да не е съвсем оплакване. От направените 7 поръчки в неделя, днес пристигнаха 2. Peace Подаръкът чанта с жираф не е лоша, а другото е раничката на Той Стори-харесва ми. Peace

Ронка, работи кода за комплект4ето- току 6то порь4ах 2 броя и ми излизат по 12,90 Е, а ако порьча6 едно заедно с блузката и 4орапките илиза кьм 11 и 90 Е май комплект4ето....

На мен също не ми работи този код?   newsm78  CVK60  нали така?

# 676

Благодаря ти много   Hug  страхотна цена се полу4ава. само да попитам какав е подарака на този код?

Irena,може ли да те помоля,ако не ти е проблем, да ми пуснеш линк към това,което си сложила в кошницата,за да ти го намали.
Благодаря предварително!

# 677
  • София
да cvk60- при мен работи както с 2 комплектчета, така и с 1 комплектче, 1 блузка и чорапки, които излизат като предложения под комплектчето.....не трябва обаче да има други неща в кошницата...
аз само не разбрах какъв му е подаръка на тоя код.... Rolling Eyes

# 678
  • София
ok, ей сега ще сложа линк....

# 679
  • Пловдив
Кода не е ли SKV  ?Преди малко пробвах така и стана,обаче казва че подаръка ще е наличен след 3 седмици?

Вижте с CVK60 какво излиза:
http://prikachi.com/images.php?images/694/2466694r.jpg

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:18 от mucko

# 680
# 681
Кода не е ли SKV  ?Преди малко пробвах така и стана,обаче казва че подаръка ще е наличен след 3 седмици?

На CVK60 подаръка са трите кутии според мен,от албумчето на Евка.Но незнам дали са сините или светло лилавите,не пише цвят.

# 682
Zdraveite, imate li predstava kakav e podaraka deto izliza kato set ARGENT ???

# 683
  • София
Zdraveite, imate li predstava kakav e podaraka deto izliza kato set ARGENT ???

Всички се чудим...
Но вече ако някой го е получил... нека качи снимка

# 684
Момичета има ли код като 50121 , но да дава БД, да не съм пропуснала, че съм харесала този анцунг, ама ако  може без БД
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … minipdp=undefined

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:40 от fanagoria

# 685
  • Пловдив
Кода не е ли SKV  ?Преди малко пробвах така и стана,обаче казва че подаръка ще е наличен след 3 седмици?

На CVK60 подаръка са трите кутии според мен,от албумчето на Евка.Но незнам дали са сините или светло лилавите,не пише цвят.

На мен пък този код ми дава подарък тренч. Joy

# 686
има ли действащ код 30/50 този със завивката ми дава че не е налична  bouquet

# 687
  • Пловдив
29742 - БД над 29 евро за бельо, доколкото разбрах http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=79dbada579a96fe599

# 688
  • София
Ронка,код 50121 си намалява PRIX VERT.Само трябва да се дебне кога ще е наличен подаръка.

http://prikachi.com/images/428/2466428f.png

tedichka, а този код няма БД нали? знаеш ли някой който хем намалява Prix vert, хем дава БД или искам прекалено много....аз пробвам основно кодчетата от албумчето на Евка, но нищо не ми лови....

Кодът няма БД.Друг код за  PRIX VERT не се сещам да има.То,пълно щастие няма! Simple Smile

# 689
  • Плевен
Сега си правиш опити...47627 още си работи,без минимална сума Joy Mr. Greenама без подарък Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт