САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 51

• 49 639
  • 740
  •   2
Отговори
# 705
  • от Луната
Момичета ще ми се да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-jazz-en-jersey-enfant-fil … e=1&pos=2_n_n , но така от сайта код не ми го лови, а в каталога не го видях никъде, за да пробвам от ненамалена  Confused. Някой може ли да ми пшомогне или ще трябва и аз като повечето да се моля за кодове като миналогодишните  Mr. Green

# 706
Момичета,помагайте! Вече съвсем се отчаях.. Tired Не ми хваща БД с неща от албанците..дава ми само подаръка..пробвах с всеки код за саковете и тн.. Само при мен ли е така ?

Tоку що пуснах една поръчка само с албанци с DLKX6 и стана.

# 707
Цезария,с тва ще е голям зор и пак няма да стане.Няма такъв за сега

Ух, мамка му...  Sad
А това:
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … ross%20sell%20pdp
 newsm78

# 708
Eva, големи благодарности и от мен.   bouquet
С този код RD30F намалих яке  от 34.90 на 14.90 без да добавям нищо друго.  http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-fille.aspx?product … =1&pos=tg_n_n

Би ли споделила как го направи? Току що пробвах и ми дава само подарък и БД, но не ми намаля от цената / която между другото ми излиза 24.90 Е , а не 34.90/. Да не би да го въведе с реф.номер?

предната седмица пробвах с някой от другите кодове и на 34,90 не ми се хващаха и се чудек кво ли да добавя...явно този хваща и не точно на 35. а да попитам кой размер си вземате? впечатленията ми са че нешата на марката ларедут да кажа са умалени...а пък 3 години да не е много голямо се чудя newsm78.
ако има получили го мами нека споделят.
знам че е за другата тема но сори

# 709
Момичета ще ми се да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-jazz-en-jersey-enfant-fil … e=1&pos=2_n_n , но така от сайта код не ми го лови, а в каталога не го видях никъде, за да пробвам от ненамалена  Confused. Някой може ли да ми пшомогне или ще трябва и аз като повечето да се моля за кодове като миналогодишните  Mr. Green

Няма знак да е от новата колекция .. няма как да го намериш в каталога от новата колекция.

Цезария,с тва ще е голям зор и пак няма да стане.Няма такъв за сега

Ух, мамка му...  Sad
А това:
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … ross%20sell%20pdp
 newsm78

Това е намалено с 50% ... накъде повече?

# 710
Момичета,помагайте! Вече съвсем се отчаях.. Tired Не ми хваща БД с неща от албанците..дава ми само подаръка..пробвах с всеки код за саковете и тн.. Само при мен ли е така ?

Tоку що пуснах една поръчка само с албанци с DLKX6 и стана.

На мен дори не ми се хваща този код ..  Tired Ох, явно е само при мен този проблем..

Проблема не е само в твоя телевизор ... и в моя е Wink На мен също този код не ми се хваща ... за съжаление както и много други да не казвам 90% от тях ми казва, че не съществуват Sad

Редакция: на другиа акаунт ми ги хваща  Crazy

P8H42 - синята раничка Simple Smile
P8H61 - тренч
P8H79 - розовата раничка
P8H88 - sac taupe
P8H98 - тренч
P8H24 - sac taupe
P8H16 - set argent
P8H15 - синя раничка
P8H06 - синя раничка

GFJHS - тренч

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 00:57 от Славчето

# 711
  • София
На един акаунт може да се ползва по 1 код от серия...до този извод стигнах с буквените кодове.

# 712
На един акаунт може да се ползва по 1 код от серия...до този извод стигнах с буквените кодове.

Ми на един от акаунтите не съм ползвала още буквен код ... ноооо въпреки това много от тях ми ги дава несъществуващи  Sad

# 713
  • София

Ми на един от акаунтите не съм ползвала още буквен код ... ноооо въпреки това много от тях ми ги дава несъществуващи  Sad
Нормално,даже много се задържаха.
По принцип буквените кодове действаха броени минути,а сега цели 2 седмици успяхме да ги ползваме.
Тепърва ще излизат цифровите им аналози....дано поне са по-функционални...но едва ли.

# 714

Ми на един от акаунтите не съм ползвала още буквен код ... ноооо въпреки това много от тях ми ги дава несъществуващи  Sad
Нормално,даже много се задържаха.
По принцип буквените кодове действаха броени минути,а сега цели 2 седмици успяхме да ги ползваме.
Тепърва ще излизат цифровите им аналози....дано поне са по-функционални...но едва ли.

Абе и всеки ден да се сменят ... важното е да ги има Wink

zrt00 - синя раничка
zrt01 - set argent
zrt19 - sac beige/grey
zrt29 - тренч, но го няма
zrt38 - set argent
zrt46 - сак таупе
zrt55 - trench
zrt56 - тренч, но го няма
zrt65 - plaid, но я няма
zrt73 - SAC ROSE FEE CLOchette
ZRT82 - тренч
ZRT92 - тренч

ZN171 - set argent
zn162 - trench

стига толкова - утре още Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 01:18 от Славчето

# 715

Това какво ще рече "от серия" - че от един акаунт не може да се хване код/било то различен цифри или букви/, след като вече съм поръчала въпросния подарък ?

# 716
Малко спам,но AaLiYaH моля те има бутон редактирай, темата се затормозява и наистина е трудно да се следи.Гледам да не спамя излишно,но пост до пост не си е работа да се чете вс... и отделно кодовете се губят от прекалено мн излишния спам. И да не е безмислено - благодаря на Ева за новите кодове, пуснах това Сребро  Embarassed пък да видим какво ще дойде  Crazy

# 717
36358 20/35 sak hello kitty
36366 20/35 sak toy story 3

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1e61b4bc696d64fcb2

до 05.09

# 718
Току що пуснах с 50121 Laughing Действайте!

# 719
  • Бг-мама
много благодаря за това кодче , намали ми он 33 евро 20 значи става и от по малко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт