Среща със старо гадже

• 30 189
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
Съвсем навреме попадам на тази тема. Преди години, още в училище, въздишах сума време по един съученик. Под много време имам предвид сума ти години, 4-5  Mr. Green А той все се бъзикаше, пееше ми песни разни хумористични, стихове пак такива, бе тормоз голям ми беше и все ревях що така аджеба не ме харесва това момче  Mr. Green А бяхме много добри приятели иначе... На връх абитуриентския бал, в ранни зори след дискотеката, бяхме сума ти народ в неговата стая и на излизане той ми хвана ръката и ми каза остани. А аз, идиотката, понеже имах някакъв приятел тогава (който постоянно ми изневеряваше), му казах - защо не ми каза това нещо преди няколко месеца. Нека да не правим неща, за които утре ще съжаляваме. И си излязох.... С него карахме и първи курс заедно, но повече нищо не каза. Видяхме се на 10 години от завършването, направи ми комплимент и аз пак изтърсих глупост невероятна, дето вече и не помня. Беше позагубил доста коса  Mr. Green но все си е същия чаровник. Е, до ден днешен съжалявам за това, че му казах не онази вечер  Whistling

# 76
  • Пловдив
Като съм видяла как изглежда едно старо гадже и сравнявам преди 8 години, като бяхме заедно, се питам какво съм харесала в него. По-скоро едно такова леко разочарование.

# 77
  • Германия
Наскоро видях първото ми гадже. Същисах се малко, докато се окопитя и ме беше отминал.  Mr. Green Интересното е, че няколко месеца преди това ми прати мейл, да ме кани за пореден път на кафе..този път прощално, защото видиш ли великият бизнесмен започвал собствен бизнес в чужбина и след няколко дни се местел. Е, видях го колко е започнал бизнес и се е преместил.. Laughing само ме е яд, че не го заговорих, да видим как щеше да ми обяснява лъжите.  Mr. Green
Другия го виждам доста често, защото живее 2 етажа под мен  Tired Погрознял и одъртял няма как да е, но лицето му ми се струва толкова гадно и злобно, а преди ми се струваше сладък..Той в началото правеше опити да ме поздрави, но като го отминах 5-6 пъти като пътен знак, без даже да го погледна, се отказа.  Mr. Green

# 78
  • някъде под слънцето...
Интересна тема
Да бих искала да се видя с някое от старите си гаджета, но вероятността е това да се слу4и е минимална... Опитах се да ги намеря по феиса или скайп и успях да открия само един, но пък когато реШих да му  се обадя, открих, 4е няма какво да му кажа.
 За сметка на това , в скайпа ме откриха съустуденти, които са ме сваляли навремето  Joyмакар 4е вероятността да ме открие някой по скайпа или фейса е нулева,  постарала съм се по въпроса  Mr. Green
С тях си пиШем, 4уваме се...Весело ми е да си спомням какви идиотЩини сме правили по купони  Joy
За някои от тях дори не знаех, 4е са  ме харесвали..., а може и те тогава да не са го знаели Joy hahaha

# 79
С едно бивше гадже се видях, при първото ми завръщане в България. Видяхме се на улицата, поздравихме се... пита ме как съм и аз:" Ами много щастлива, в чужбина съм в момента..." Той отрони едно:" Охоооооооо" и се разделихме. Mr. Green
 Joy

.. Е, до ден днешен съжалявам за това, че му казах не онази вечер  Whistling ...

И аз имам подобна случка, не знам дали съжалявам, вече де, но доста след това-  да! Mr. Green

Сега повече ме гризи любопитството какво ли би станало, ако... Rolling Eyes

# 80
Иска ми се, да се засека случайно с голямата си любов,но минаха 20 години,така и пътищата не ни се пресекоха.Не зная каква би била реакцията ми,но не е спирало да ме човърка от вътре. newsm12

# 81
Видимо съм невъзмутима в такава ситуация, вътрешно - не толкова, но все пак към различните мъже и моите реакции са различни. Колкото по-голяма е била любовта, толкова по-трудна е срещата. Промяната във външността няма значение. Но като цяло... Уча се от миналото, но не живея в него.
  bouquet

# 82
  • Горна Оряховица
Аз често се чувам с един мой бивш-единствената ми голяма недоизживяна любов.Искам да го видя понеже ми е интересно как се е изменил като визия и характер.Днес каза,че можело да пием кафе скоро...Бих се радвала да,но от всички мои бивши май само него бих искала да видя пак.

# 83
На скоро срещнахме един приятел на мъжа ми,в който бях влюбена (тогава не познавах мъжа ми,а въпросния след време стана повод да се съберем с моя-стана дълго и широко)  Mr. GreenМоя го забелязах,че изнервничи(понеже знае тая подробност)  Laughing hahaha,когато другия с голям ентусиазъм ни спря и заговори.Аз тактично се оттеглих(уж,че детето ме дърпа да вървим)  Mr. Green,ама на мъжо не му стана много приятно."Бившия" не се е променил за 10 години,с разликата,че пие като провален и не съжалявам,че не съм с него  Mr. Green

# 84
Преди година имах сладка среща с гадже, на което преди няколко години бях отказала брак.
По време на 3-годишната ни връзка той беше студент по медицина, с доста добри финансови възможности, аз - продавачка в квартален магазин, леко закръглена при това.
След раздялата ни той започна да излиза с кандидат медицински сестри и руси чалга девойки.
След това следите се губят, докато преди около 2 години е срещнал приятелката ми, говорили са общи неща, питал е за всички общи познати с изключение на мен. Да си призная, леко ми стана неприятно.

И така, до миналата година. Бях решила да си подаря един хубав уикенд -
след фитнес, масаж, шопинг, маникюр, посещение при фризьор, разхождайки се,  се срещнахме случайно.
Е, нямаше по-подходящ момент  Mr. Green  Simple Smile
Смотолеви нещо, че едва ме познал, много съм била отслабнала, изглеждала съм страхотно и т.н.
После явно съжали, че е бил толкова откровен и ме "захапа" дали все още толкова точно меря сиренето на везната. Та се "наложи" и да му обясня, че от няколко години работя в мултинационална компания, споменах и за командировките извън БГ...  
Та така, доволна останах  Mr. Green

# 85
Един единствен път се засякох със старо гадже...тоест той дойде вкъщи, докато обядвахме с детето и настоящия ми...Беше ужасно конфузно за мен, само това почувствах и...накаква скрита тъга по онова безгрижно време, когато бяхме заедно

# 86
Срещнах го на улицата - същият си е, както преди 7 години. Май нещо искаше да си говорим, аз казах "здрасти" и го подминах. Имам си нов  живот, в които няма място за разговори с него.

# 87
Постоянно срещам, и не се чувствам комфортно, неудобно ми е едно такова.Стомахът ми се свива, имаме адски  много спомени, но предпочитам да ми се случва, докато разглеждам снимки сама. Не ги преценявам на външен вид-с един от тях имаме 10 годишна разлика, аз вероятно също съм се променила...въпреки ,че всяка възраст си има свое "лице"-тогава бях "необработена" пухкавелка, с два сантиметра коса на главата си.Сега съм слаба, с дълга коса, но пък съм на 35....
 На "нарочна" среща не бих се вързала никога с никой от тях, както и аз не бих предложила такава.

# 88
Непрекъснато засичам стари гаджета, ухажори и т.н. Понякога с ухажорите е по-опасно, тъй като имат навика да се втренчват с интерес в милото, един вид да огледат добре финалиста, да преценят те къде се падат в схемата и т.н. По някаква причина с бившите гаджета почти винаги сме оставали приятели, докато с ухажорите - далеч по-рядко, виждам, че на някои им е кофти, че са били отхвърлени.

# 89
Преди месец се бях върнала в родния си град и случайно засякох първата си любов на едно заведение! Седяхме маса срещу маса! Не спрях да го зяпам - за 7 год. кажи-речи не беше мръднал, но не можах да разбера какво толкова му харесвах и защо аджеба се тръшках 3 год. за него  Crazy ! Че чак се бях скарала с една моя много близка приятелка, която имаше нахалството тогава да ми каже, че е грозен  Crossing Arms ! Нищо не си казахме, тъй като беше с друго момиче! Но честно казано и си мислех, че нямам и желание  да му кажа нещо - просто за мен е все едно един абсолютно чужд и непознат човек!

Общи условия

Активация на акаунт