Среща със старо гадже

• 30 183
  • 159
  •   1
Отговори
# 60
Единият е в Канада, не поддържаме никакви контакти, след като той се ожени и каза "Някой ден ще ме разбереш"  Mr. Green не съм се и опитвала да разбера какво има предвид  Rolling Eyes дано жена му не е много зла  Tired
Другият не го поздравявам от деня, в който се разделихме. Наскоро го видях, работеше в закусвалня в Мол Сердика, не ми трепна. По-скоро ми стана смешно като си припомних колко тичах след след него в у-ще  Blush
И третият - ако се засечем някъде, се държа с него като с приятел. Винаги ми идва отвътре да се усмихвам много, май и на него  Laughing имахме страхотна връзка, но добре че приключи и останахме в добри отношения  Crazy

# 61
Още не съм  срещала. Нито едно старо гадже не съм преживяла и появата на който и да е ще ме жегне в сърцето.

Срещах обаче един след няколко години когато вече бях омъжена и с дете на годинка. Освен това бяхме гаджета в чужбина а го срещнах в България.  Срещнах го на Витошка слизащ от черна лимузина, изтупан с готин  костюм и с малка делегация около него. Едва ме позна и ми се направи на дръж ми шапката. Стана ми много кофти.
Звучи ми познато...Не беше ли пуснала тема тогава. Май доста те беше разтърсило!  Grinning

# 62
От време на време срещам първия в когото се влюбих .. още има тръпка, но не съжалявам, че се разделихме .. всъщност той ме заряза. Бяхме много млади, даже аз още учех а той тъкмо беше приключил с казармата..
Аз влюбена тогава, му изръсих на един свети Валентин, че искам да му родя деца  Mr. Green
Разделихме се като приятели. Ходехме на купони като приятели, че и на едно море отидохме пак като приятели.
Преди година ме беше проследил докато отивах на работа, та седнахме да пием кафе..  Crazy

Миналата седмица, докато си правя кросчето а сина ми обикаля около мен с колелото, срещам един, който много харесвах, но така и не станахме гаджета .. Спрях, поздравих го, заговорихме се, той станал пожарникар  Mr. Green
Заби ми въпроса още ли чувствам същото към него /след 16-17 години!/  Joy след което
директно и съвсем безцеремонно дойде предложението *да тичаме заедно, но всъщност няма наистина да тичаме де* hahaha   Joy

Та с първия бих седяла на сладки приказки и кафе, а другия ако пак го видя ще мина на отсрещния тротоар.  Crazy

# 63
Съвсем скоро ГО срещнахМЕ.
Стори ми се почти същия, както някога, може би малко по- зрял.
Беше с една симпатична девойка, предполагам жена му.
Не го бях виждала повече от 10 години.
Не съжалявам, че се разделихме.
Няма тръпка, само спомени, повечето от които хубави.

# 64
 newsm78 -бившият ми живее в съседния блок и има детенце, което е с 5 дена по-голямо от моето  Laughing, Често се срещаме с него и жена му, той ми говори, но ако зависи от нея ще бяга по-далеч, че навремето щяхме и да се женим, но тогава се запознах със съпруга ми и се влюбих от пръв поглед.
Но всичко е наред, сега сме добри познати.

# 65
  • 221B Baker Street
с едното бившо гадже живеем в един квартал,и се засичаме често,особено когато водим децата на градина  Mr. Green
усещам,че иска да седнем и да си поприказваме,както едно време,защото бяхме много близки и почти пред брак,но аз съм студена като камък  Rolling Eyes
а другото бившо гадже живее в чужбина и рядко го виждам,но когато се засечем,все още ми омекват коленете... Peace  какво да правя,винаги съм си падала по дългокоси рок музиканти  bowuu Joy

# 66
  • Варна
Имала съм срещи и срещи  Laughing. Ще спомена две.
В тази от първия вид срещнах бивше гадже, ученическа, неконсумирана любов, което аз бях зарязала, защото ми беше скучен навремето. Срещнах го случайно в града, в който бях живяла преди години, в едно заведение. Сърцето ми слезе в петите/и аз не знам защо- нито се беше разхубавил, нито погрознял/ Crazy. Той не ме позна, но ме заглеждаше упорито Laughing. След близо час и нещо погледи отидох и му се представих- как не получи инфаркт не знам Joy. После цяла вечер пихме бяло вино и си говорихме в един парк. Когато ходя на гости в този град се виждаме, пишем си във фейса, чуваме се ако имаме нужда. Изобщо и двамата сме на мнение, че и преди сме били сродни души, и сега, но никой не съжалява за това как се е стекъл животът и се радваме, че се намерихме и можем да разчитаме един на друг ако се наложи.
Тази от втория вид беше голяма любов, големи емоции/и за нас, и за семействата ни/ и той ме заряза/единствения дето ме е зарязвал Mr. Green/. Видях го в гореизложения град със съпругата и щерката му преди три месеца. Напуши ме смях и хубаво се посмях всъщност- не видях и една- едничка причина за близо година страдания и драми, и сълзи и тръшкане ooooh!. Хем хубаво го огледах и разгледах Laughing- нито беше толкова висок като в спомените, нито толкова красив и мъжествен  Crazy. Та така...

# 67
Имала съм две срещи със стари гаджета.  Стана ми много мило и приятно. Все едно виждам стар приятел.Бях много радостна и любопитна. Поприказвахме си ,разпитах за живота им и се порадвах. Стана ми много интересно ,защото спомените ми са от преди двадесет години и сега ги виждам сериозни ,женени с деца.... Хубаво е да разбереш ,че някой е щастлив.

# 68
Още не съм  срещала. Нито едно старо гадже не съм преживяла и появата на който и да е ще ме жегне в сърцето.

Срещах обаче един след няколко години когато вече бях омъжена и с дете на годинка. Освен това бяхме гаджета в чужбина а го срещнах в България.  Срещнах го на Витошка слизащ от черна лимузина, изтупан с готин  костюм и с малка делегация около него. Едва ме позна и ми се направи на дръж ми шапката. Стана ми много кофти.
Звучи ми познато...Не беше ли пуснала тема тогава. Май доста те беше разтърсило!  Grinning

Беше преди 16-17 години. Форумът не е съществувал.

# 69
  • Шоколандия
То е едно и не съм се срещала с него. Разделихме се уж приятелски. След едногодишна връзка той ме заряза, за да се върне при бившата си. Много страдах и като "приятели" поддържахме някакви смешни разговори по скайп. Докато вече настоящата му приятелка не се намеси. Започнаха се едни интриги и заради нея общо взето двамата се скарахме жестоко. Имаше обещания от негова страна, че ако ме види някъде ще ме пребие, без да се интересува особено, че съм момиче. (носеха се легенди, че бил бияч, в опит на доказване на мъжествеността си - по дискотеки, барове .... ) След тези скандали спряхме всякаква форма на контакт. От общи познати разбрах, че новата връзка не е изтърпяла и месец. А 2 месеца след раздялата съвсем случайно разбрах, че има нова приятелка и живеят заедно.  После подочух, че към края на същата година двамата се сгодили и са се преместили в София. От тогава никакви новини. Доскоро. От Фейсбук на познат видях неговия профил и от любопитство как изглежда му разгледах снимките. Очаквах да го видя и в костюм, ама нейсе, нямаше  hahaha Предложих му приятелство просто ей така..... Даде ми. Не съм си сменяла телефонния номер от тогава и наскоро видях, че ми е звънял. От чисто любопитство върнах обаждане. Започнаха едни сложоизлияния как не се чувства добре с новата си половинка, как не е трябвало да ме зарязва, как е направил грешка и съжалява. Може би е очаквал, че аз ще омекна както преди и ще му вържа..... Но не! Дори сама се учудих от себе си колко твърда съм станала, благодарение на него! Разрева се по телефона молейки ме за прошка. Докато бил с жена си виждал мен, не можел да продължава така ..... бля, бля бля... Отрязах го и от тогава нищо. Самата тази ситуация ме навежда на мисълта, че съм била наистина глупава и наивна докато съм била с него. Ако го имаше този разговор тогава, 100 на 100 щях да вържа и като му омръзна пак да ме зареже и аз пак да страдам.... Сега само му обясних колко много съм щастлива със сегашния си партньор и колко прекрасни качесва притежава в сравнение с него..... ФАКТ неуспорим

# 70
  • Плевен
Имала съм срещи и срещи  Laughing. Ще спомена две.
В тази от първия вид срещнах бивше гадже, ученическа, неконсумирана любов, което аз бях зарязала, защото ми беше скучен навремето. Срещнах го случайно в града, в който бях живяла преди години, в едно заведение. Сърцето ми слезе в петите/и аз не знам защо- нито се беше разхубавил, нито погрознял/ Crazy. Той не ме позна, но ме заглеждаше упорито Laughing. След близо час и нещо погледи отидох и му се представих- как не получи инфаркт не знам Joy. После цяла вечер пихме бяло вино и си говорихме в един парк. Когато ходя на гости в този град се виждаме, пишем си във фейса, чуваме се ако имаме нужда. Изобщо и двамата сме на мнение, че и преди сме били сродни души, и сега, но никой не съжалява за това как се е стекъл животът и се радваме, че се намерихме и можем да разчитаме един на друг ако се наложи.
Катюша, мисля, че точно защото не е консумирана връзката ви сте приятели в момента и сте като сродни души. Аз вярвам, че съществува такова приятелство.

# 71
Постоянно се срещам със стари гаджета SunglassesЕдното дори живее 2 блока над нас...не ми влияят..особено.Припомням си стари тръпки,но дотам...щом са бивши,значи не са били за мен Rolling Eyes

# 72
Днес видях първият мъж в живота ми,първата ми и най-голяма любов.....
Възмъжал е, изглежда страхотно ........ иначе си е все същия по характер.

# 73
Преди години срещнах първото си гадже. Бях с големият ми син и близнаците(още в количка). Като ме видя, ей такива очи Shocked облещи! Joy
Последва въпроса: тези всичките ли са твои? Като потвърдих, той се шашардиса още повече и каза: леле, добре че не останахме заедно. Mr. Green
Друг видях на скоро в един голям магазин. Беше с жена си и тя позната, от квартала. Не му се обадих, но мисля, че ме видя.
А бившата дългогодишна връзка на мъж ми, го срещнала преди години в парка Заимов и след 5 минутен разговор на детската площадка на Данон, събрала смелост да му каже, че още не може да го забрави. Mr. Green
Не ни тресат тръпки. Вероятно защото са минали много, много години.

# 74
За себе си мога да отговоря с един текст на Емил Димитров, иначе все още не ми се е случвало случайно да срещна жена, която съм обичал преди много години.

Ако някога се срещнем непознати,
аз няма да побързам да отмина ще спра
и може би ще ти подам ръка,
ти също ми подай, те вече са изтинали.

Не ще попитам кой е другия,
къде си шила тази дреха,
къде с кого си я купувала,
косите помня други бяха.
Ще поговориме за времето,
за някой филми след раздялата
и ще се питаме смутено
къде с кого ли сме ги гледали.