За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 20

• 27 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
значи няма проблем да ги ползваш. може и направо самите капчици да даваш, не е нужно в течност, както ти е по-удобно.

# 46
Angel,не го държа в кошарата.Страх ме е,че след сън може да падне(ако и аз спя или не съм в стаята).Не признава нито люлки,столчета...и кошара за игра имаме и там се катери.Надявам се скоро да премине периода с катеренето и да проходи,а за сега ще удължим стените на кошарката.

# 47
Добре де,тази кошара няма ли нива?Нашата има и на последното ниво няма как да стигне до горе и да излезне.

# 48
Здревейте, прибрахме се от почивка и малката е хрема ( на година и половина е), няма Т, в момента сме в ПЛОВДИВ( не живеем в Бг). Може ли да ми препоръчате педиатър и хомеопат тук в Пловдив? Ще сме тук още 2 седмици и искам да я заведа. Благодаря!

# 49
Може да попиташ тук. Може да пръскаш носленцето с физиологичен разтвор и да почистваш периодично. Успех!

vi_da_pe, късмет! И аз чаках да спре да се катери моята Бесотана. Не, само че не спря ами тя нищо друго не прави. Ще записваме май на скално катерене. hahaha

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 14:23 от Raffaella Sanzio

# 50
До този момент има само две изхождания, но редки.Довечера ще направя АМ с оризова вода.Притесняваме обаче пък да не се запече.Наобяд яде тиква и моркови и АМ, а следобяд бананова каша с биксвити, където добавих 5 лъжички пюре от ябълки и круша.

# 51
  • София
Здравейте момичета! Моят син от вчера е настинал, като днес вече има и лека температура. Говорих с педи как да се лекуваме, но забравих да я питам дали мога довечера да си го изкъпя. Вие какво мислите? Или да не рискувам. Извинявам се предварително за тъпия въпрос. Embarassed

# 52
  • Велико Търново
Здравейте момичета! Моят син от вчера е настинал, като днес вече има и лека температура. Говорих с педи как да се лекуваме, но забравих да я питам дали мога довечера да си го изкъпя. Вие какво мислите? Или да не рискувам. Извинявам се предварително за тъпия въпрос. Embarassed

Не мисля, че има промлем да го изкъпеш, особено пък в тези жеги. И детенцето ще се чувства по-добре.

# 53
  • София
Абе и аз така мисля, ама не ми се е случвало досега и се чудехме с мъжа ми. Мерси!

# 54
  • София
ами то зависи...понякога може и да се влоши, може и да подейства приятно... ако има Т, може да свали също така...
Но бих изплакнала детето на душа, без вани, плацикане и т.н.

# 55
.... изплакнала детето на душа, без вани, плацикане и т.н.

Да, и по-добре само тялото, без главичката.
А как разбрахте, че е настинка, а не вирусче newsm78?

# 56
  • София
е то настинката пак си  е вирус Wink

# 57
kristina(1986)  ,има нива и повярвай ми има как да излезне и от последното.
Raffaella Sanzio ,значи казваш да не се надявам , че ще премине.... Rolling EyesДа са ни живи и здрави алпинистчетата.

# 58
Когато тръгваш да го къпеш трябва в момента да е свалена температурата.Според мен е по-добре да се къпят децата,защото така се отмиват и евентоално токсините,които изхвърлят с потенето.

# 59
Мами,Здравейте!
Имам питане относно Дентокинд.Като са хапченца как се дават на малки бебета?Предполагам се разтварят във вода, но има ли значение в колко вода? И какви други препарати сте използвали , от които сте доволни.При нас е ад положението Simple Smile Не знам кога ще имаме зъб, но каквота докопаме яростно го набутваме в устата - само че нищо не ни помага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт