Априлци

• 66 704
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм се насочила на връщане от морето да прекараме 2-3 нощувки на планина в Априлци. Но доста се двуумя къде точно. Балкан Парадайс, Тихият кът, Магаридик или др.? Търся чистота, гледка и хубава храна. От трите хотела  кой е най-добър? Може и друг да ми предложите. Благодаря.

# 286
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Тихия кът в Елена гарантирам, че храната е превъзходна. Природата е супер.

# 287
Аз бих ги класирала така Марагидик, Парадайс, Тихият кът.

# 288
Аз пък Марагидик не ги препоръчвам цена-качество не си отговарят специално в бунгалата.Иначе мястото е страхотно, тишина, птички се чуват, разкошно е, но бунгалата двуфамилните не са обновявани от години, еднофамилните са малко по-нови, но пак за тая цена само със закуска са ми доста като пари.Басейна е студен, закрития лятото не работи, спато не работи лятото.В хотела се надявам да е по-добре от колкото в бунгалата.

# 289
  • Варна
Скоро гледах снимки на Марагедик, защото преди години бяхме ходили, изцяло реновиран изглежда.

# 290
Само еднофамилните бунгала са пипнати двуфамилните не са. И то снимките нямат общо с реалността пак. Ходихме юни и ние видяхме снимките в сайта, но действителността е различна.
За хотела не мога да кажа нищо. Ние сме с две бебета и кака, исках бунгало,за да не пречим на другите гости, после съжалих.
Вратите на терасите и в двете стаи овиснаха на долната панта при отваряне, банята беше запушена, мебелите са стари и износени.
Закуската беше на блок маса, всеки минава и си взима. На втората сутрин свърши маслото и кафе машината се развали. Закуската беше един вид сирене, кашкавал и салам, масло, мед, конфитюр, баница, пържени филийки и мекици. Киселото мляко също свърши едната сутрин, ние отидохме към 9 и сипах последното на голямото дете.

# 291
  • Варна
Много важна информация, благодаря за споделеното, дано достигне до повече хора. Въобще не е коректно това.

# 292
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз нали бях се отказала за Марагидик и вчера гледам в Почивка бг. цена за апартамент за 4 човека-60лв.Познайте дали е актуална?Жемата по телефона ми обявява 49лв.за един човек. След въпрос от моя страна защо обявената цена не отговаря-ами той сайта не е наш. Не е ваш, но Вие сте платили за да се рекламирате в него. За пореден път се убеждавам, че са лъжци. Българска работа.

# 293
Много би било полезно да пуснете актуална информация в trip advisor. Ако имате и снимки, още по-добре.

Ако запазвате през booking, там също.

Забелязала съм, че в първия сайт ревютата са много достоверни. Разбира се, има по-капризни, както и по-непретенциозни хора и определено може да се отсее адекватното ревю (не се чисти изобщо, скъсани чаршафи, запушена мивка, няма тераса) от личното отношение (персоналът ни гледаше лошо, нямаше места на плажа, т.н.)

Винаги пиша в първия, във втория ако съм запазила през букинг. Слава богу, напоследък не попадам на лоши хотели и пиша само положителни ревюта. Но помня колко бях недоволна от хотел Априлци и определено писах на различни места.

# 294
Снимките ги изтрих.Честно покрай бебетата въобще не съм се сетила за тези сайтове да пиша.Аз не съм капризна, нямаше да ми е проблем това ако цената беше различна.Да направиха ни намаление на двуфамилното, защото ние търсихме еднофамилно, но нямаха такова свободно, реално платихме 105 лв, вместо 145 лв, но и толкова не заслужаваше това бунгало.Апропо, бунгалата са 1 звезда, да се знае, хотела е 3.
Сега отиваме на друго място, пак балкан,  пак бунгала, пак еднофамилни, за 105 лв пак със закуска и вечеря за всички ни.Ще пиша отзиви като се приберем.

# 295
  • Варна
Аз основно пиша и проверявам в google профила. За щастие доста хора оставят отзиви, само сортирайте по най-скорошни.
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-gs-rev1& … 4),trex_id:CKWVxf
Иначе собствениците са арменци, те са от фамилията на Халваджиян. Ние преди години бяхме в апартамент и си изкарахме супер, беше с голяма тераса с гледка към планината, голямо спокойствие. Аз все търся самостоятелни бунгала и вили, но тогава именно заради лошите отзиви за бунгалата и разликата в категорията, се отказахме.
В Априлци бяхме преди месец във вила Деси, чуден двор с прекрасна гледка, много тихо, буквално в гората е дворът, една от най-хубавите ни ваканции. В google профила оставих отзив със снимки. Вътре не е нещо особено, но за летните ни почивки основни критерии са дворът,  усамотеност, тишина и гледка. Светулки не бях виждала от дете, беше вълшебно с тях.

# 296
За вила Деси да попитам, че и мен ме интересува главно дворът - ограден ли беше навсякъде, че ние бяхме с куче на едно място и се измъчихме заради неограден двор. Всичко друго беше супер, но заради това няма да повторя там, гонихме нашия из царевичака, че се и овъртя в някакви говежди или конски изпражнения точно два пъти и всички други екстри на селската свобода.

# 297
Нашата почивка в Балкан Парадайс приключи. Като недостатък мога да посоча, че за 4 нощувки нито веднъж не изхвърлиха боклука и не почистиха стаята.
Всичко друго ми хареса. Бяхме само 8 човека в хотела и беше доста спокойно. Водата в басейта беше студена, но на 35 градуса жега на мен ми беше добре.
За цената, която платихме, съм повече от доволна. Ваучерите ги взехме от rio.bg през юни.

# 298
  • Варна
За вила Деси и оградата. На 3-4 ден се загледах, че към хълма не виждам ограда. После попитахме и наистина: към гората точно няма ограда, което леко ме втрещи, понеже вечер си стоях до късно отвън, а така дали не може да дойде някое диво животно, не знам.

# 299
Благодаря много, отпада значи, нашият дивак обича да обикаля, не ми се гони по гори и планини. Иначе е прекрасно, точно като къщата в която бяхме отседнали, но и тя от едната страна нямаше ограда. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт