Априлци

• 66 705
  • 320
  •   1
Отговори
# 30
mimi0585 ,

Скоро ли беше в Априлци, и ако да-топла ли е водата в откритите басейни?
Аз съм си винаги в Априлци  Laughingс някой изключения.

# 31
Изчетох темата, но искам да попитам, ако някой скоро е ходил до Априлци - препоръчайте място, където да отседнем. Само двамата с мъжа ми сме, без деца, така че нямаме кой знае какви изисквания и претенции.

писах в белия списък на хотелите...

http://www.booking.com/hotel/bg/vila-verbena.bg.html

Вила Вербена - Априлци

Тихо, луксозно, стилно, чисто и добре направено.... направо за без пари...

Всично на снимките е едно към едно!

Единствения минус - три километра тих офроуд до там...

мисля, че 42 лв. е двойната стая на вечер със закуска

# 32
mimi0585 ,

щом е така да питам :
- има ли много хора в момента ?
 -топла ли е водата в басейните?

# 33
mimi0585 ,

щом е така да питам :
- има ли много хора в момента ?
 -топла ли е водата в басейните?
В момента има доста хора/по принцип в петък и събота е пълно/Басейните които се затоплят са хотел Център хотел Сватовете и Панорама.Във всички хотели приемат и външни лица.

# 34
В Панорама сме били.Искаме да опитаме и друго място.
Благодаря ти.

# 35
Хотел Тихият Кът са пуснали ваучери в групово.

# 36
Здравейте,да попитам Сватовете или Паздерите бихте препоръчали?В момента има ваучери и за 2 те места и се чудя .Ние ще се разхождаме повече,та кой е с по добра позиция за излети.Изобщо не съм ходила в Априлци та идея нямам.
А за Тихия кът ми дава изтекла оферта в групово.Къде я намерихте?

# 37
Здравейте,да попитам Сватовете или Паздерите бихте препоръчали?В момента има ваучери и за 2 те места и се чудя .Ние ще се разхождаме повече,та кой е с по добра позиция за излети.Изобщо не съм ходила в Априлци та идея нямам.
Ами Паздерите е на много хубаво място извън Априлци някъде на 2км със страхотна гледка.Там е по тихо и щом обичате разходките не е проблем разстоянието.А Сватовете са обсъждани напред в темата. Peace

# 38
Сватовете е на пътя. А Паздерите  е на живописно място със страхотна гледка ,близо до гората  и чудесно  за излети и разходки.

# 39
Хотел Панорама са го сложили в черния списък на хотелите

# 40
Да се вмъкна и аз с пресни впечатления. Отседнахме в хотел "Априлци".
Положителните страни са, че хотелът е разположен на много красиво място, гледката е изключителна. Много е просторно и обширно пред хотела. Стаята, в която ни настаниха беше с прекрасна панорама. Нямаше балкон, но тройните стаи били без балкон. Предложиха ни апартамент, беше с балконче, но гледаше към задния двор, който е и паркинг и гледката не беше никак приятна.
Стаите бяха в добро състояние, банята, WC също.
Има хубав басейн, с детско отделение, шезлонги,чадъри, бар. Водата в басейна ми се стори добра на температура, но ние ходихме в най-горещата седмица.
Като недостатък бих изтъкнала: като се настанихме  - стаята в прахоляци и по перваза на прозорците умрели насекоми. Стаята не се почистваше, дори боклука не изхвърляха. Изхвърлиха го след като помолихме. И най големия недостатък на хотела е, че механата е разположена отпред, точно под прозорците. Може да се представите за шума, чалгата и т.н. През седмицата беше тихо и спокойно, но петък и събота дойдоха доста почиващи и до среднощ се разнасяше музика, смехове, гласът на ди джей и т.н. Всичко това под прозореца ни. Не можехме да ги затворим, защото стаята ставаше сауна. За мен това беше най-големия недостатък. Да не говорим,че след като приключи музиката и оставаха подпийнали да си удължават купона до 4 сутринта.
Към хотела нямаше детски кът!
И друго, което не ми допадна, макар за някои да се стори незначително е, че върху цялото пространство пред хотела нямаше нито една пейчица, където да седнеш и се наслаждаваш на въздуха, природата и т.н. Ако искаш да си стоиш отвън пред хотела можеш да седнеш или на бара пред басейна или на столовете от механата.
Има си положителни страни хотелът, но като цяло заключението ми е, че хотелът не е подходящ за семейна почивка с деца.

# 41
Моля, някой ако е отсядал в хотел " Тихият кът" да сподели за условия и храна. Има много изгодна оферта в "Дийлс" и резервирах един 5 дневен пакет, който в тридневен срок трябва да заплатя.

# 42
Офертата ако е добра може но на нормални цени мисля че не си заслужава. Peace

# 43
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте мами Simple Smile
Търся и аз къде да отседнем в района на Троян,в частност Априлци, за няколко дни в края на месеца. Заровила съм нос из темите и нета newsm78 Ще бъдем 2 семейства с деца на 1г и 2г.и искаме да има простор за игри.Някой да има впечатления за к-с "Романтика"? А за някоя семейна къща под наем?
mimi0585, съветче или отзиви Praynig ако не е нахално Simple Smile

# 44
Здравейте мами Simple Smile
Търся и аз къде да отседнем в района на Троян,в частност Априлци, за няколко дни в края на месеца. Заровила съм нос из темите и нета newsm78 Ще бъдем 2 семейства с деца на 1г и 2г.и искаме да има простор за игри.Някой да има впечатления за к-с "Романтика"? А за някоя семейна къща под наем?
mimi0585, съветче или отзиви Praynig ако не е нахално Simple Smile
Романтика е добър вариант.На 10км е от Априлци.За децата голям двор/със страхотен изглед/с нови люшкалки.Тихо и децата могат да играят на спокойствие.Ако нещо ти харесва друго в Априлци питай.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт