За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 561
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Мога ли да замразя тесто за пица и има ли нещо особено в използването му след това? В хладилник (не замразено) колко време може да се съхранява?
(Правя тестото в машината за хляб, не знам дали има значение, на вид прилича на готовото, което продават.)

# 631
Блонди, Аелис   , благодаря ви!  bouquet
Ориз и спаначеното пюре ще е
Хубав ден

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 18:13 от Аз съм ваш'та леля

# 632
Мога ли да замразя тесто за пица и има ли нещо особено в използването му след това? В хладилник (не замразено) колко време може да се съхранява?
(Правя тестото в машината за хляб, не знам дали има значение, на вид прилича на готовото, което продават.)

аз го замразявам като предварително намажа плика с олио и тогава сложа тестото.

# 633
Вчера мъжо купи много голямо количество гъби...тук и казват бяла гъба незнам каква е точно. не съм я и опитвала, но я има в 2вариянта с голямо пънче и малка шащчица или с голяма шапка и пак голямо пънче. Няма да мога да сготвя всички гъби. нямой може лида ми даде идея за консервиране, без сушене...не ги харесвам сушени.

# 634
ей тез мариновани гъбки предлагам, много са вкусни, стават с доста видове гъби (вече изпробвано)

# 635
Мацки, със снощният гост се оправих - направих за бързо пълнени тиквички... мн добре се получиха..
Но днес пак ще имам гости. Решила съм този път мусака.. заливката ще я правя със кисело мляко, имам едно домашно, леко изостаналко в хладилника и малко киселко.. ако ползвам него.. дали ще ми се получи заливката, да не се изложа  Embarassed

# 636
аз го замразявам като предварително намажа плика с олио и тогава сложа тестото.
Благодаря  bouquet

# 637
Мацки, със снощният гост се оправих - направих за бързо пълнени тиквички... мн добре се получиха..
Но днес пак ще имам гости. Решила съм този път мусака.. заливката ще я правя със кисело мляко, имам едно домашно, леко изостаналко в хладилника и малко киселко.. ако ползвам него.. дали ще ми се получи заливката, да не се изложа  Embarassed

ще стане, щом е мъничко  Peace

# 638
  • София
ей тез мариновани гъбки предлагам, много са вкусни, стават с доста видове гъби (вече изпробвано)

Пеп-4о, тази марината кипва ли се или само се смесват съставките и се заливат гъбките с нея?

# 639
Имам мъничко бамя. Не е достатъмно за манджа. Може би нещо като салатка или предястие...Някакви идеи?

# 640

Пеп-4о, тази марината кипва ли се или само се смесват съставките и се заливат гъбките с нея?

не, не се кипва, студена е. 
Дори за консервиране, ако са. 

РОНГО, ето салатата от пукана бамя на тити

# 641
пеп-4o, благодаря, точно такова нещо ми трябваше! Вече е направено, но още не сме го пробвали.  Предусещам, че поне на мен ще ми хареса smile3508

p.s. Страхотна е салатката, не само на мен се хареса Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 23:04 от РОНГО

# 642
Момичета, да ударите едно рамо  Crazy Имам свински гърди и картофи. Ако може някоя идейна рецепта да дадете Hug

# 643
  • Пазарджик/Лондон
Ilita*** , ако имаш и гъбки, може да направиш това :

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html

# 644
Благодаря Аелис  Hug ще мине и без гъбки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт