За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 508
  • 749
  •   1
Отговори
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 32

[Изображението е взето от тук.]

Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Нямам въпрос, но не искам да изпусна темата.
Вместо запис споделям: любима тема ми е тази, благодаря на всички майсторки от които научих толкова много   bouquet

# 2
Моля,дайте рецепти за агнешко,че имам парчедосани две такива във фризера и вече се чудя с какво да ги готвя,че не сме привърженици на агнешкото. newsm78

# 3
Моля,дайте рецепти за агнешко,че имам парчедосани две такива във фризера и вече се чудя с какво да ги готвя,че не сме привърженици на агнешкото. newsm78

С ориз на фурна?

# 4

От пеп-4о, вкусни са! Peace

Печено с бира

Магданозлия

Със спанак  bouquet

# 5
Можеш да направиш с картофи ,моркови и лук в гювеч,със спанак и зелен лук,супа,печено с розмарин.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 19:55 от Pety

# 6
Благодаря ви момичета.Миналата седмица пекох в гювеча с картофи и зеленчуци.Тази вечер пека с ориз.После ще се възползвам от вашите идеи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 7
с ориза ще е сухичко, споделям от опит...По добре да го беше задушила отделно /агнешкото/ в гювеча или в тавичка,покрита с фолио и отделно да си беше приготвила дроб-сърма,например - така процедираме ние по Гергьовден Peace

# 8
Ами аз го сварих напълно месото.После сложих ориза в глинена тава със олио,подправки и месото,намушкано в ориза.Стана много бързо.Месото не е сухо.

# 9
  • Пазарджик/Лондон
Записвам се Heart Eyes.

# 10
# 11
Хай, да попитам белите патладжани дали се различават по нещо от тъмните и може ли да се приготвят пълнени тип лодка с чесън и моркови.Мерси

# 12
Хай, да попитам белите патладжани дали се различават по нещо от тъмните и може ли да се приготвят пълнени тип лодка с чесън и моркови.Мерси
Готвят се по същия начин като другите.

# 13
  • Шоколандия
Момичета преди време питах, но така и не се намери решение на моя проблем. С риск да стана нахална искам да ви подпитам отново за рецепта за глазирани моркови. В една от предходните теми тук беше предложена на съфорумка, която питаше за гарнитури. Морковите  бяха на колелца с копър. Спомням си, че се запържваха в масло и олио. Правих я няколко пъти след това, но забравих да запиша рецептата ooooh! Не е голяма философия самата рецепта, знам, но ми се иска да запиша в архива оригинала, пък вариациите да си ги правя след това. Главно ме интересуват пропорциите, иначе знам: олио, масло, захар, сол и копър ....  Praynig Praynig

# 14

Общи условия

Активация на акаунт