ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 13

• 73 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Дано не засегна някого , имаме едно шише депакин , ако някои детенце е на това лекарство бих искала да го подаря.

# 91
Здравейте момичета утре съм на ЕЕГ,много се притеснявам ,как ще стане като малката е на 1г. и 5 м. и е много подвижна ,моля ви за разяснения,д-рката каза че трябва да е спокойна и да я държим.Ума не ми го побира как ще стане..освен да я събудя рано ,че да и се спи по това време,друго не ми идва на ума

# 92
Здравей veneraj не се притеснявай всички ще мине добре .Докато беше малък моят син горе долу на ващта възраст ме караха и аз да седна на столчето и да го сложа в скута така успявах да го държа мирен и да не се върти. Стискам палци ЕЕГ  да е добро и всичко да мине добре.

# 93
veneraj , здравей. Дъщеря ми беше на 1 г., когато й направиха първото ЕЕГ, но не ни предупредиха, че трябва да я държим преди това дълго време будна, за да може да заспи при изследването. Сложиха й хлоразинови капки и след час заспа, спеше през цялото време на записа - около 1 час продължи....
Да я събудиш рано и да я държиш будна е добра идея  Peace.
Веднъж правихме и ЕЕГ в будно състояние - бях я гушнала в мен и с помощта на една мед.сестра придържахме тялото и главичката да не ги върти - голямо мъчение беше и едва направиха 15 мин. запис....

# 94
Здравейте момичета утре съм на ЕЕГ,много се притеснявам ,как ще стане като малката е на 1г. и 5 м. и е много подвижна ,моля ви за разяснения,д-рката каза че трябва да е спокойна и да я държим.Ума не ми го побира как ще стане..освен да я събудя рано ,че да и се спи по това време,друго не ми идва на ума
HugМиличка,писах ти и на лични,но наистина -защо не опиташ да я събудиш мн.по-рано от обичайното,за да може да заспи по време на изследването.Това е добро решение на проблема.Но така или иначе-не се  притеснявай.Сестра Дукова е без грешка.Голям професионалист е.Всичко ще мине успешно.Дано само ЕЕГ-то да  е добро! PraynigОт сърце ти го пожелаваме всички!Успех! newsm10

# 95
Здравейте  Hug
Около седмица нямах нет а вие толкова много сте изписали....
И така...аз се включвам с една хубава новина за Кевин,вече е доста уверен в крачките си без страх и от седмица щъка яко,ходи от стая в стая,само на праговете се придържа и после продължава,абе...сега вече мога да кажа че е проходил.Научи се да се катери и види ли нещо по високо веднага се яхва,косата ми настръхва като го заваря някъде по високо,като например на масата.До събота ако не стане някой инцидент да падне и да се уплаши не дай боже ще правим прощъпулник.

Ема,радвам се че сте увладели положението с повръщането и растройвото,а такива дами като тази където ви е заразила децата и аз много мразя.
Танитка,браво на Ели че вече е започнала да крачи,скоро дано и да проходи.
Редор  nbirthday ,да ви е жива и здрава малката много да ви радва.!
Дано не съм пропуснала някой,предварително се извинявам.

Относно еег-то,да разкажа ние какво правим...Кевин обича много детски песнички или мелодии на тел.вкарвам много такива и когато му сложат каската и всичко необходима до започване на записа му го давам и пускам да ги слуша,следователно ги превключвам да не омръзват и винаги ни се получава и правим достатъчно дълъг запис инак е невъзможно да го държа буден и когато сме там да спи,абсурд.

При нас времето беше два дена много кофти,студдд...след силни жеги,но гледам че днес ще е по топличко дано и при вас е така.Здраве и хубав ден ви желая!
   Nature Partly Sunny

# 96
Браво  на Кевин много се радвам,аз ти казах че е въпрос на време Гери а и сега като спрете лекарствата ще сте фурии,бравоооооооооооооооооооо нацелувай го от на с Дидко!

# 97
Гери, много се радвам за Кевин, да го нацелуваш и от нас Heart Eyes . Да пишеш после какъв предмет си е избрал  Simple Smile.

# 98
Здравейте момичета от два дена вече овладяхме положението с разстройството,но ме притеснява, че Дидо е отпаднал  през деня много спи и вечерта също сутрин спи по час и половина,следобед по 4-5 часа не му се ходи все в ръцете ми.Водих го при личната каза няма му нищо иска после да му пусна една урина и да и я занеса,днес като му мих зъбите ме притесни че са му възпалени долните кътници по 2 и от двете страни абе всичко в комплект и незнам каква е причината за неговата отпадналост,след малко и на зъболекар ще го карам!Не е вдигал температура,като имаше разстройство не акал често 2 пъти на ден и то кашовидно!
Просто не мога да си обясня причината! #Crazy #Crazy #CrazyДавайте съвети кво да правя,вие много ми помагате! Hug

# 99
  • Варна
Ема,за зъбите незнам ,но е съвсем нормално след такава болест ,Дидко да е отпаднал.Ще е така докато си събере силите ,а сигурно ще започне и да се храни повечко да си навакса изгубеното.Пусни му стандартна кръв и урина да видиш  как са стойностите,купи му витаминки и наблягайте на плодовете , зеленчуци и месо. Hug

# 100
Здравейте момичета .Еми спокойно всичко ще се оправи макар и постепенно.Доколкото те разбирам долните венци са възпалени а не кътниците при мен много често при боледуване се възпаляват и нащто  джипи ми казва че е от отслабване на имунната система особено пък когато е болен човек .Дидко как няма да е отпаднал това разстройство направо го е изтощило давай му повечко течности а постепенно ще започне и да се храни нормално и ще му мине.
И при нас вчера имаше инцидент както си стоеше в кухнята ми каза че му се вие свят не е губил съзнание но много много не беше адекватен смисъл че не говореше много .Полежа малко и после сякаш нищо му нямаше явно беше нещо но в по лека форма.Оф незнам успокоявам се че не е както преди но и тези пристъпи са си пак нещо.

# 101
Еми,този вирус много ги изтощава Confused.За нормализиране на чревната флора и да се подобри апетита изписват пробиотици-аз често съм ги ползвала с баткото/Лактофлор,Креон и т.н/,има ги в аптеките без рецепта.
Успешно възстановяване!И не се тревожи,не е нещо необичайно,при нас тези състояния след такъв вирус се влачат до 2 седмици... Rolling Eyesвнимавай със захранването и включването на плодовете,да не се раздразни отново! Hug

# 102
При такива състояния ,като повръщане и разтройство ,организма много отпада ,защото не се изхвърля само течност ,а й много полезни съставки от организма ,витамини и минерали  Sad
Еми ,може да му вземеш глюкоза ,да го подсилиш мъничко.

# 103
  • Варна
И ние сме болни вече не знам за кой път това лято.
Ирена оздравее ли веднага ще й влея Имуновенин че ми писна да стоя пред кабинета на личната, а на всичкото отгоре оня ден отново ми направи ларингитни спазми и й биха Урбазон, от който пък не и мина веднага и два дни след това продължи да ги прави но от болка заради възпалено дупе. Утре ще пиша с подробности, че сега много се криви и плаче. Лека от нас.

# 104
Погледнете АРДЕ

Общи условия

Активация на акаунт