Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 72-ра тема

• 119 459
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Мамо Цоци явно си се развухрила днес, браво.Чакам с нетърпение снимките ти. Hug
Иначе ангелите ми-горките хич ги няма.То и затова си ги мъкна килата още.
Аз снощи по нощите правих сладкия салам на Селма.Аууууууу страхотен.Моят е с обикновено кондензирано мляко и орехи.Предполагам, че с фъстъци и сгущенка ще е невероятен.Селма   bouquet

# 601
http://prikachi.com/images/413/2472413g.jpg
Една манджичка вместо запис от мен

# 602
момичета може ли някой да ми даде рецептата за пилешки бутчета с лимон,не си спомням на кой са  newsm78, мисля че някаде тук ги бях срещнала но сега не ги откривам,благодаря предварително

# 603

Аз снощи по нощите правих сладкия салам на Селма.Аууууууу страхотен.Моят е с обикновено кондензирано мляко и орехи.Предполагам, че с фъстъци и сгущенка ще е невероятен.Селма   bouquet
   Еличка,какво кондензирано мляко си използвала?
    Радвам се ,че ти хареса саламчето!Ще го видим ли на снимка?  Simple Smile

# 604
  • на втория етаж
Верабел,честит празник на патерица!Да си здрава,щастлива и с много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета,много вкусно е при всички!И опасно изкушаващо! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy GrinningСладкиши,торти,кюфтенца,пържолки - съблазнителкиииии!!!! #Crazy Peace Peace

При нас за закуска бъркани бухти със сиренце:

за обяд "Шкембе-чорба" от пилешки воденички(по Весела от Гответе с мен) и Кекс с ябълки,орехи и канела:

# 605

Еличка,какво кондензирано мляко си използвала?
    Радвам се ,че ти хареса саламчето!Ще го видим ли на снимка?  Simple Smile

Селма млякото е обикновено подсладено кондензирано мляко на Нестле
Ооооо и снимка ще има, но малко по-късно че зареждам батериите на апарата Hug

# 606
След толкова вкусотии се включвам пак скромно  Blush - с три кокосови кифлички:

# 607
  • ВАРНА
Кьопоолу

и сушени доматки с ароматно масло,чесън и босилек.Едва ги опазвам до Коледа

# 608
Както винаги уникални вкусотии,то сладкиши,торти,пържолки,супи мммм и какво ли още не.
Верабел,ЧРД на патерица скъпа!Желая ти много радост и щастие.
Леля Ог,ние с тебе на една вълна -джоланче.Ама моето ще е скартофи и още се пече,снимка по-късно.
А за обяд гюведжета и една тортичка послучай раждането на дълго чаканите близнаци на най-добрата ми приятелка.Има си много кусури,целулит,трябваше да са фигурки на бебета ама все ги издокарвах като старци та затова ето какво се получи

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 18:02 от ditsan

# 609
Лятната торта на Аелис в мое изпълнения - с бишкоти вместо бисквити и сладко от ягоди и черен шоколад Peace

# 610

ditsan , много сладурска тортичка! Чудесна е!  bouquet

Ябълково-орехов кекс.

# 611
ditsan тортичката е много сладка.Да са живи и здрави близначетата на приятелката ти  Hug (как обичам близначета  Heart Eyes )

иланг-иланг как ми се ще да си хапна от кьополуто  Crazy

Ето и обещаната снимка на саламчето.На форма хич не успях да го докарам като на Селма  Embarassed но пък е много вкусно

# 612
Тотално съм ви истървала, ще има да чета пак цяла нощ! Ето от мен едни брускетки на Джули от филма Джули и Джулия

Брускети a la Julie and Julia

# 613
Ето и вечерята-мариновано джоланче с картофки

# 614
  • София
    Здравейте момичета, аз отдавна не съм писала, но искам да похваля всички и да ви кажа,че всичко, ама всичко много ми харесва! eat

Да ви покажа само, едни измислени солени кексчета, че другото не съм снимала!Готвих и свински ребърца със зеле, пържолки със зелева салата и омлет със салата от доматки, но забравих да ги снимам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт