Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 72-ра тема

• 119 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Германия
Xondroula, благодаря ти   bouquet. Ще го направя при първа възможност и ако става за снимка ще покажа  Simple Smile. Обожавам всичко с кокос Heart Eyes

И аз също като теб, всичко с кокос ми  е любимо.  Heart Eyes

# 586
Незнам за вас, но на мен ми се прияде всичко което видях и ме е страх да гледам повече. Embarassed

# 587
Ей, след голяма борба с проклетия интернет успях и да вляза.
Мамо Цоци май е това рецептата на Вени.И още някой питаше.Аз откога съм му хвърлила мерака на този браунис, ама то едно и две ли са тук.Станах разногледа и вместо да захващам диета, че имам 20 кила излишни аз все повече готвя. ooooh!
xondroula сладкиша ти изглежда превъзходно.Копвам си и аз рецептата.
Пепика  Shocked питата ти е просто върхът.Направо наруших заповедта "Не пожелавай питата на ближния си" Mr. Green
Ох някъде мярнах и халуми на грил тиганче-така да го обичам  Heart Eyes
Ето и от тазвечерната гимнастика в кухнята
усуканки с маслинкителенце в гърненце
 кремче-карамелче
Лека и спокойна нощ момичета.

# 588
  • забравих си мисълта...
Мамо Цоци  Hug и всички останали подстрекателки,  Hug вие обаче срам си нямате, погледнете колко е часът. Уж сте мами вече, а подстрекавате ли подстрекавате, като че ли друга работа си нямате. Но аз съм си виновна,  Blush че ви се връзвам и то по никое време.  #2gunfire

А за закачката, Мама Цоцоланка,  каква закачка? То аз си съгрешавам всеки ден, че и както виждаш си признавам Wink. Как тогава, да се сърдя, пък и на теб може ли някой, да ти се сърди Simple Smile.
Labrex  Hug обаче е права, че от извара могат мноооого,  мнооого вкусотии, да се направят. Та ето резултата от вашето подстрекателство.  Naughty

Една вкусотия, която е от възможно най-ниско калоричните и вместо нормално брашно, прибавих картофено брашно, вместо нормална захар, прибавих кафява захар и още, едно яйце, малко кисело мляко, 2 ч.л.бакпулвер, плодове, ванилия, коняк и разбира се 250 гр. пасирана извара. Така че най-после и аз мога, да си хапна от това, което съм направила и разбира се веднага си сипах цели 2 парчета. А сега никакво спане, че с пълен стомах... да не ви разказвам какво ме чака. Така че вие сте виновни, ако тази нощ за мен бъде безсънна и ако бъде още нещо изпечено до сутринта.
Между другото рецептата за Brownies със сирене крем, която би трябвало, да преименувам в Brownies с извара, сте я открили правилно, а и Леля Ог Hug също ви я е дала, за което ѝ благодаря.   bouquet
Искам още да подчертая, както и вие сами виждате, че количеството на продуктите не е голямо, затова или увеличете продуктите като мен, или ползвайте не голям съд за печене. Между другото, аз никога не съм правила сладкиша точно по рецептата, моите изменения съм ви ги написала със зелено. Оставила съм обаче съзнателно и оригиналната снимка, за да може тези от вас, които искат, да е точно по оригиналната рецепта, да могат, да видят как изглежда сладкиша в оригинал.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 10:21 от Venetta

# 589
  • София
От мен една палачинкова тортичка от сряда /имах рожден ден/, пържени тиквички /накрая ги топвах във вода, много хубави станаха - много хрупкави, благодаря за cvetomir за инфото/, другото беше китайско, но поръчано и шопска салата, разни мезета, които останаха не снимани.

# 590
  • София
Добро утро!
Вече закусих с вашите красоти. Всеки ден като отворя темата окото ми се нахранва само до като гледам и сита затварям!
Това трябваше да е комплимент за Вас!  bouquet  bouquet  bouquet
Сега си набелязах,
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs603.snc4/58340_156 … 1699_219172_n.jpg
усуканки с маслинки,
Ако има време demmy, нека пусне рецептичката?!
И още веднъж , БЛАГОДАРЯ ЗА ВКУСНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

# 591
  • забравих си мисълта...
VerabelHug  честити рожден ден. Желая ти да имаш винаги повод за усмивки,  newsm10 да си много обичана  Heart Eyesи много здрава.   nbirthday

# 592
Здравейте, мили момичета! Hug

labrex, pure elixir, Венета, ilrai78,  Kafenceto, viv-miv, bliznacite2004, пеп-4o, благодаря на всички за позитивните коментари, много сте мили!
verabel, честит рожден ден, да си жива и здрава! Желая ти много щастие, любов, пътешествия и неизчерпаемо вдъхновение!   bouquet Тортата ти е страхотна!
viv-miv, надявам се, че си видяла рецептата! Сладките изглеждат много добре!
labrex, ще опитам задължително тази пица на тиган!
Елица-сестрица, Аелис, благодаря за рецептите! Ще ги изпробвам задължително!
ilrai78, много вкусно изглеждат дробчетата!
Kafenceto, Denito, megans, Елица-сестрица, страхотни менюта сте направили!
bliznacite2004, баклавата е убийствена!
Тай, лаврака изглежда чудесно!
abet, да покажеш резултата!
пеп-4o, жестоки праскови!
Мама Цоцоланка, за мен ще е голям комплимент да направиш като моето меню! А браунис с извара е страхотен сладкиш! Виждам, че Венета е дала отново линк към рецептата. Аз също ще го правя пак.
Пепика, не знам колко беден е този роднина с малините, но изглежда разкошно и с радост бих го разменила за пастичките или каквото си избереш друго. Питката е страхотна!
Венета, отново ми радваш очите с красиво украсен и със сигурност много вкусен сладкиш! И аз бих хапнала две парчета!

От мен задушен и след това запечен джолан:

И картофените кюфтета с ориз на Дес. Дес, много благодаря за рецептата! Много се харесаха у дома и смятам в събота пак да ги правя, защото ще имам гости. За теб   bouquet  Hug

Приятен ден на всички!

П.С. Нещо ме гони склерозата и пак съм забравила да си надпиша снимките!  Laughing

# 593
  • Габрово
Страхотно изглеждат тези картофени кюфтенца, може ли рецептата   bouquet

# 594
renyt0 , рецептата е на Дес, заповядай!

# 595
verabel И от мен честит празник   bouquet

Сега си набелязах,
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs603.snc4/58340_156 … 1699_219172_n.jpg
усуканки с маслинки,
Ако има време demmy, нека пусне рецептичката?!

Не съм demmy ама усуканките аз ги правих  Blush
Всъщност запознах да правя тутманика на Венета ето тази рецепта Обаче ми стана страшно твърдо тестото, при все, че не сложих 500 гр брашно.Ама както и да е.Та малко по малко сложих още прясно мляко, оставих да втаса.Разрязах на 6 парчета и всяко парче го разточих, намазах със зехтин, сложих натрошено сирене и зелени маслинки(нарязани).И после във фурната.Това е-резултата е страхотен, ама тутманика на Венета е по-вкусен  Flutter
Леля Ог джоланчето ти е божествено

# 596
  • София
Venetta,  Леля Ог,  Елица-сестрица много ви благодаря  момичета за милите думи!

# 597
Denito,страхотна питка си ни показала,с много пластове,както най-много я обичам!И медовика е супер! Peace
По въпроса за пастата -аз съм забезязала,че когато я приготвям със сметана вместо дом.сос,сметаната попива изключително бързо в пастата,и ако се запече допълнително ще стане много сухо.
Тай,има място за всички в темата,бъди добре дошла! Hug
Неличка,много вкусно и в двете чинийки!
Пеп-4о,грилованите праскови-не знам как са на вкус Thinking,но изглеждат много апетитно! Crazy
Пепика,Мама Цоци,Хондроула,Венетта,Елица,Верабел,Леля Ог,много вкусно и красиво!
Верабел,честит РД,много здраве,радост,усмивки и още много вечери занапред по бреговете на Гърция!  bouquet

Аз да си покажа любимите у дома пължолки с мед и мащерка:

и пърленка,изпечена на плочата:

# 598
Ауууу....Пепика явно е имала повод за черпане......

Пепика, жива и здрава да си и дъъъъъъъъъъълги години да ни радваш с творенията си!!!!!!! Наздраве и един ден да почерпиш реално,че ми писна от виртуални почерпки и наздравици!!!!!!!! Hug  bouquet

Елице, мила....забрави за диетите докато си в тази тема - или ангелите ти трябва да са много силни, железни, стоманобетонни най-малко, или се отддаваш на прегрешението......Гледай я Венета - вече дори и не се крие, открито си казва и показва прегрешенията........

Елексирче, сега да имах една пържолка.......

Нинка, пълнения пипер  е факт, в момента брауниса на Венета е във фурната......Т.е. аз заради него влязох, за да се оплача.....Венетке, какви са тези микродози? Ти какво искаш - войни да започнат в къщи, а? На кого да е парчето????? Моля, слагайте рецепти с продукти поне за 4 членно семейство......Увеличих двойно дозата, а колко време ми отне докато намеря малка тавичка в кухнята.......Най-малката взех, но и нея едва я понапълних с брауниса......Добре,че мъж донесе 3 пакетчета крема сирене, че ако не  блат, то поне от плънка ще опитаме......

Верабел, честито и на теб празник!!!! Жива и здрава да си, поне до 100г. да изкараш, пък натам е лесно........

Тъй....аз днес съм на тема десерти - цели 3 спретнах.....Ама като ми липсваха децата....И сега наваксвам с това да си ги поглезя.......По-късно снимки от 2 брауниса - фалшив и истински, и трицветния кекс(ама те яйцата купешки, та може и да е станал прост двуцветен.)

След малко запрятам ръкави хляб да правя........Хубав ден!

# 599
  • ГОре на черешата...
Понеже тотално съм ви изтарвала края и ако коментирам - 100% ще пропусна някого - това е за всички прекрасни кулинарки -

И да не съм голословна - спагети Болонезе:

Общи условия

Активация на акаунт