Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 564
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Линдита как правиш огретена?Изглежда без много течност ,такъв плътен...супер Heart Eyes

# 211
Здравейте момичета,изпуснала съм 2-3 страници но успях да ги разгледам и да ви се радвам.Няма да ви изброявам  че няма да смогна да ви запомня и ще изпусна някой.То толкова вкусотии видях,та не ли баници,питки,пици,сладкиши,едни кюфтенца по чирпански които ужким недолюбвам ама запреглъщах пред екрана,едни лятни манджички абе какво ли не.Страхотни сте,за всички вас  bouquet
Тутулина,с закъснение да ти е живо и здраво слънчицето и много да те радва.
Аз се боря от сумати време с намаляването на снимките и дано да съм успяла.
Та от мен панирани пилешки филенца с пържени картофки за вечеря,за обяд дояждахме разни нещица и омлет,а за десерт спретнах някакъв измислен от мен желиран крем който всички обявиха за страаашен и излапаха набързо.

# 212
  • Torino,IT
Линдита как правиш огретена?Изглежда без много течност ,такъв плътен...супер Heart Eyes
Хъни, радвам се че ти е харесал огретенът в мое изпълнение Mr. Green
Да ти кажа импровизирах,като ползвах микс между тези две рецети
тиквички с яйца и сирене

тиквички огретен

В крайна сметка в плънката сложих 100 гр.извара, 100 гр. сирене, 3 големи яйца, 250 гр. кисело мляко, копър и черен пипер.
Между тиквичките сложих чесън , копър и сол.
това е!

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 22:29 от Lindita

# 213
Венетта,с тези креместо-изварени торти пак ме съблазняваш много Crazy Crazy!Ей сега да ми беше тук пред монитора,лелеле......покапах се!   bouquet
Линдита,и на мен ми хвана окото този огретен! Peace

# 214
Кюфтета от ориз и картофи с маслини,царевица и сирене на фурна:

# 215
  • забравих си мисълта...
Хъни - Бъни, ето заповядате рецептата за Карамелен сладкиш с извара, кисело мляко-ванилия и мус от ягоди

Esy, Lindita, Pure Elixir,   Hug благодаря ви много момичета, много сте мили.   bouquet

Esy, чудна сладоледена торта! Как ми се иска сега, да е пред мен.
Didolinaa, присъединявам се към твоя бойкот Wink.
Ditsan, Lindita, много вкусно и красиво и при вас.
Pure Elixir,  да направим една обща трапеза с теб, но да скрием кантарите преди това Wink

# 216
Айде аз съвсем по нощите, ама докато приспя домашните и станало време за закуска Mr. Green
Вечерята  ни беше печени фусили

# 217
От мен нещо лесно, бързо, разхлаждащо и много вкусно
Сладоледена торта/тарта с дулсе де лече и малини

esy, сподели, моля те, рецептата на този разкошен сладкиш.  Hug

# 218
Pure Elixir,  да направим една обща трапеза с теб, но да скрием кантарите преди това Wink.  
Мила Вени,добра идея даваш!Аз кантара и през терасата да го метна малко ще му е,ами дрехите,дето са ми се опнали какво да ги правя smile3515.
Другарки и другари,от месец не съм правила нищо сладко,вчера се канех,ама се въздържах,обаче от снощи що сладкиши минаха пред очите ми  #Shocked,е няма да стане тази работа така,довечера ще спретна нещо,ако ще да се разчуе Crossing Arms.
Най-виновна е другарката Лабрекс Naughty,от няколко седмици бълва сладкиш след сладкиш,от вкусен по-вкусен  Crazy, и вече сериозно я подозирам,че е отворила сладкарница wait.
Лабрекс,казвай адреЗа ,идвам веднага  newsm01 eat  Heart Eyes Heart Eyes   Wink

Да не е само спам,ще покажа едни огретенчета,с пожелание за хубав ден! Hug

и тук

# 219
Здравейте, мили момичета!  Hug

Благодаря на всички, които похвалиха тортичката ми! Аз много не съм доволна от външния вид, но беше доста вкусна, признавам  Embarassed Smiley*, радвам се, че успя да познаеш формата  Laughing  Hug Нямах търпение да ви я покажа! Рецептата за тортата е импровизация, но все пак:

блат- Медовика на селма, но заменям част от брашното с орехово. Стават малко по-твърди блатовете, трябва си сиропиране.
крем- Оле! на доктора + течна сладкарска сметана + боровинки
отгоре е желирано шампанско с малини и боровинки.

Да ти е сладко!

Мила Венета, толкова хубави неща си изписала по мой адрес, че цял ден ще ходя с пламтящи бузи! Благодаря ти, много си мила! Обаче скоро съм решила да започвам по домова книга твоите рецепти и тогава ще хвалиш себе си  Laughing
иланг-иланг, страхотни са тези дяволчета! Имам рецептата от едни много хубави готварски книжки и ме подсещах да си ги прелистя отново!
Цецето, pure elixir, Pety, megans, разкошни хлебчета и питки сте показали!
Елица-сестрица, много весела салатка!
Neli4ka, вярно, че рядко се включваш, ама пък ми напълни очите с тези много и вкусни ястия!
Лина, островчето е много съблазнително!

Ех, Нина, ти имаш рентгенови очи! Grinning

labrex, следя те внимателно, затова  Laughing Благодаря за рецептата!

Дес, може ли рецептата за тези кюфтета с ориз, страхотни са!
ri4ko, чудна тортичка!
Хъни - Бъни, разкошна лятна манджа!
esy, не знам кога ти е обикновено менюто, но тази торта направо ми насълзява очите!
didolinaa, tutulina,  класика!
Lois, голяма красавица е тази тиквичка!
Lindita, ditsan на вас цялото меню ви е супер!
pure elixir, много апетитни огретенчета!

От мен гол таратор (без копър) и  един език (Пепчо, страшно вкусно беше   bouquet Този по желание на домашните беше само запечен, но смятам да взема пак и да го панирам, много крехкичък стана!)  

И нещо ужасно вкусно - баничка с листа от цвекло, сиренце и печени чушки:

Лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 12:09 от Леля Ог

# 220
  • Варна
Леля Ог , може ли малко по-подробно за вкусотията с листа от цвекло?

# 221
  • София
Здравейте! Страшни вкусотии има тук  Crazy
Поздравления за всички!   bouquet
Дес, много са ми апетитни твоите оризови кюфтета, нареждам се и аз за рецепта   bouquet
От мен една дърпана баничка и кашкавал на фурна от темата за бързите вечери  Simple Smile

# 222
СУСАМЕНИ СОЛЕТИ!

# 223
  • На небето
Леля Ог ще може ли рецептата за тортичката.
Цецето ще може ли рецептата за Ирландски соден хляб
Дес ще може ли рецептата за кюфтенцата?
didito_ и от теб искам рецепта за сусамените солети.
Ох, толкова вкусни неща сте направили, та се чудя на кое по напред рецептата да искам.

# 224
Дес, може ли рецептата за тези кюфтета с ориз, страхотни са!
Зайка,Естел ето как ги правя:
Сварен ориз(моят беше сготвен предната вечер,ама нещо не ми хареса как се получи на вкус-уж съм майстор на ориза Wink) към него добавих сварени намачкани картофи и сирене,чубрица ронена-всичко може да се добави каквото обичате.Омесих сместта,панирах с брашно и яйце,наредих в тава върху хартия и пекох до златисто на вентилатор.Без да обръщам се изпекоха перфектно и отгоре и отдолу.Пропорции не давам,че аз не правя много много по рецепти-всичко на око.Много е вкусно ако към сместта картофи и ориз се добави задушен лук с настъргани моркови-стават уникални Peace

Аз с тоя мой ориз направих няколко вида ястия,много съм изобретатаелна.Първо го ядохме както си е с маслини и царевица,после за вечеря на мъжо му запържих едно яйце и чушки и чесън,накрая добавих ориза да постои да се омеша сипнах му соев сос и стана китайско Grinning

Зайка,много добре изглеждат твоите ястия.Това е баница с мая нали newsm78(аз тутманик му викам Wink)
Леля Ог,както винаги неповторима и уникална.Както не обичам цвеклови лист,така ми се дояде от твоето творение Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 12:05 от Дес

Общи условия

Активация на акаунт