Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 947
  • 394
  •   1
Отговори
# 195

Аз пък се сетих за Лора, беше журналист.

И все още си е. Продължава да си прави статиите върху форума, както и останалите журналисти на щат тука.  Laughing

# 196
  • До хладилника, който обичам
Не само се изнесе, ами и поразии сътвори в Готварския Simple Smile та тогава админите вадиха архиви и чудеса, да го възстановят, защото все пак не беше само неин форум Grinning

Неееее, бъркаш! Това го сътвори roza в библиотеката на...чужбинския ли беше, на път ли беше...това не помня ясно  Rolling Eyes
То едно време в готварския нямаше кой знае каква библиотека.
Хммм... може, може и за чужбинския да беше (На път го нямаше май още по онова време). Ще погледна в тефтерите с компроматите и ще кажа по-късно, като ме осени Laughing

А ти всъщност си Мама Кенга и винаги си разигравала драми около това пусто кърмене с другия акаунт, само и само да поддържаш интереса! Винаги съм те подозирала Crazy
Разкри ме  Crossing Arms а толкова се стараех!

# 197
Точно покрай скандалите ми беше писнало и почти не влизах във форума. Хич не беше толкова забавно, нищо че сега се опитват да изглежда почти романтично. Само търсеха кого да сръфат сАфрОмките. Не че някой забеляза, че съм изчезнала, защото аз съм "Чукча-читатель, не писатель" Laughing

# 198
Ню и мамица къде са?

# 199
Точно покрай скандалите ми беше писнало и почти не влизах във форума. Хич не беше толкова забавно, нищо че сега се опитват да изглежда почти романтично. Само търсеха кого да сръфат сАфрОмките.

Нима искаш да кажеш, че тук не е царяла всеобща любов, мир и хармония?  Crazy
Не ти вярвам!  Crossing Arms

# 200
Таз пък Сийка  Shocked  Mr. Green Аз тогава Бу много я обичах, и друг път съм го казвала  Mr. Green

# 201
  • София
И аз те помня МОФ Grinning. Поздравления за сватбата!!! В таз тема много изчезнал народ се е появил. Много хубаво  Grinning

# 202
И аз те помня  Grinning. Поздравления за сватбата!!! В таз тема много изчезнал народ се е появил. Много хубаво  Grinning
Хей я и hey ya! Grinning

# 203
  • При хората, които обичам
Не знам за Сия, ама откакто аз съм в тоя форум, все се говори колко хубаво и задушевно е било преди да дойдем ние, многото.

# 204
  • UK/София
Това е станало явно като много работех и съм изпуснала много клюки, които не мога да наваксам и до днес. Ужас  Laughing

Е, това беше цяла сага, как си я пропуснала. LaughingНо Хонда мисля, че не беше замесена.Липсва ми.

А помните ли колко ревахме за смъртта на детето на НаНа, тогава една тинейджърка ни пускаше здраво по пързалката.Въпреки, че бях в Англия използвах служебните си връзки и я разкрих.Но много преболедувах тази измислена история.Детето на единия ден умря, а следващия го кремираха. ooooh!А ние ревем ли, ревем......

# 205
Не знам за Сия, ама откакто аз съм в тоя форум, все се говори колко хубаво и задушевно е било преди да дойдем ние, многото.

Така е. И тревата беше по-зелена, а баничка с боза - 13 ст.

# 206
  • UK/София

Да, бяхме като едно голямо семейство.С обичта и скандалите си естествено. Simple SmileСега не мога, а и не искам да запомня никой.А и всеки се стреми да се направи на интересен с цел да блесне сред останалите.Но и ти си от по-старото поколение, не се чувствай отцепена.

Никол ми липсва?

# 207
Нещо се почувствах стара изведнъж Mr. Green

И за тази НаНа съм пропуснала, но Ерика тогава ме светна.

Изобщо никак не съм му благодарна на бившия ми шеф за количествата работа, които ми възлагаше.

# 208
  • София
Никол е Не се сърди човече и се вихри в Детския.

Хей Я! Ох, хаванските теми...

А тия па, баш старите, дето си чатеха в чата на Бг мамма, ква мафия бяха! Mr. Green

# 209
  • Казанлък of all places

Така е. И тревата беше по-зелена, а баничка с боза - 13 ст.
А после надойдоха разни с едни Фурли и се обособи КМ !  Mr. Green
Ох, много ви се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт