Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 799
  • 394
  •   1
Отговори
# 390
Ехеейй, МОФ, помня те, как не. И срещата във Варна помня, лятото на  2005-та.
Честито за сватбата и дипломата!

Аз малко по-късно се появих, но МОФ определено я помня, тя мен едва ли, тогава може би по-скоро съм прохождала Rolling Eyes
Обаче ми стана мило от темата и за първи път приятно в Клюкарника от доста време насам.

А ти пък какво правиш сладко дете! Помня, че ми стана мила от "първо четене", но някъде и ти изчезна....
Аз помня темата, която Бухтичка беше пуснала за приятеля и, а Ерика даваше съвети. Simple Smile

Ех, изчетох темата. Приятно ми беше. Ама какви неща помните...за повечето се сетих. Simple Smile

А помните ли една потребителка как завършваше постингите си с букет? Аз ползвам много усмивките и винаги се сещам за нейните букети. Simple Smile)))))

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 09:16 от Вери

# 391
Изчетох 27 страници на един дъх. Приятно ми е да "видя" много от "старите" на едно място Simple Smile
МОФ, честит рожден ден!   bouquet

# 392
Здравей, МОФ, радвам се"да те видя" отново.
Честито за сватбата и за изучаването.
 Hug

# 393
Благодаря ти, Lali.

И да се похваля и тук (разгласено е вече из Фейсбука), че на Неа първото зъбче й падна в неделя. Сега съм горда мама.

# 394
  • Bristol
Вие хубаво ме помните, ама аз вас кат ви не помня  newsm78 ... никове сте сменяли... брех. И хиляди благодарности за топлото посрещане!  Hug Hug Hug
Няма значение, ще си припомниш! Добре си се завърнала!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт