Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 810
  • 394
  •   1
Отговори
# 345
Е как пъм Монда я няма, тук си е, АссолИ Вилар се е прекръстила.
Боболента отдааааавна беше заявила, че няма да влиза, освен ако не е направила нов акаунт.

За Буболина...

# 346

А за батериите - скоро попаднах на темата и я прочетох цялата. Стана ми толкова мило, толкова успокоителни и позитивни са коментарите в нея, наистина имах чувството, че всички съпреживяват с мен.

И аз я помня.Помня и темата която беше пуснала за р.ден на Мони, май като стана на 2г., за порасналото детенце.Беше много мила и изпълнена с обич, просълзих се.

Аз и кутията за спомени помня  Simple Smile Май беше, още по-рано.

# 347
  • sofia
Ооо, кутията и аз я помня!
Боболента знам , че има второ детенце, не съм я виждала от години...много свеж образ !

# 348
# 349
Да, или пишете, или по-добре нищо. Такива многоточия са излишни. Ако смятате за некоректно да пишете нещо за някой, по-добре хич не го споменвайте.

# 350
Здравей МОФ и добре дошла отново  Hug Hug Hug

Помня те разбира се, как да не те помня Simple Smile Макар че ти сигурно не се сещаш за мен Simple Smile

Помня и другите момичета и сега като споменахте темата за батериите и се сетих за нея, и ми стана едно мило  Heart Eyes

Всъщност тогава пишех много, но наистина усещането беше за семейство, после някакси се загуби и се загубиха с него и много от съфорумките.

Асенце, къде си мило  Hug

Целувам ви всички  Heart Eyes

# 351
  • Бу-у-урга-а-ас
Точно! Усещане за семейство. Знаехме на кое бебе му е поникнало първото зъбче, на кой му дошло време за прущъпулник, на кой да сяда на гърне и всичко това се коментираше в клюкарника. Беше истински форум за взаимопомощ и подкрепа.

# 352
Пък сегашните млади, тц, тц, тц  Wink

# 353
  • out of space
Да, или пишете, или по-добре нищо. Такива многоточия са излишни. Ако смятате за некоректно да пишете нещо за някой, по-добре хич не го споменвайте.

Буболина беше пуснала някаква скандална тема, как мъжа й иска развод....понабил ли я беше  Rolling Eyes абе нещо грозно и отвратно беше, не помня точно. После я хвана срам, че си е изляла душата и изчезна. Не помня подробности обаче....  Confused

# 354
Абе имаше нещо драматично, не знам, както и да е.

# 355
точно обратното е според мен - преди имаше повече караници и разправии , разни конфликти по двойки, и групи се оформяха ,
всичко беше по-лично някак си
сега всичко се разми , няма толкова караници , кой кой е никой не знае ,
няма толкова лични разправии ,
но има много , много чат , основно се чати ,
няма толкова смислени теми и мнения , няма остроумни лафове ,
е , какво да правим , всичко се променя ..

# 356
  • out of space
точно обратното е според мен - преди имаше повече караници и разправии , разни конфликти по двойки, и групи се оформяха ,
всичко беше по-лично някак си
сега всичко се разми , няма толкова караници , кой кой е никой не знае ,
няма толкова лични разправии ,
но има много , много чат , основно се чати ,
няма толкова смислени теми и мнения , няма остроумни лафове ,
е , какво да правим , всичко се променя ..

Кога преди  Laughing Регнала си се 2009 г  Laughing

# 357
всеки има своето "преди"  Simple Smile

# 358
  • Варна
Ей, много мило ми стана, че помните кутията за спомени Heart Eyes. Батериите заемат почетно място в нея. Mr. Green Не мислех, че някой ги помни тия теми, тази пък за втроия РД на Мони и аз я бях забравила. Embarassed

За Буболина имам спомен, че някой я беше обидил сериозно, даже я беше нарекъл "грозна", което си е кривене на душата, откъдето и да го погледнеш... Confused

С Biby пък пишехме в едно отчетна... леле, преди 100 години! ooooh!

# 359
Кутията има ли я в архива?

Общи условия

Активация на акаунт