Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 833
  • 394
  •   1
Отговори
# 330
  • UK
Амии, аз с него стоях много малко, около месец. Изобщо не знаех, че някой ме е забелязал с него. Simple Smile И аз си го харесвам, но този е по запомнящ се, като за голям форум. Днес се сетих, че като го слагах, мислех за е само за няколко дни. Simple Smile

# 331
Чоко, сега пък ми изплува спомена за онзи случай, когато Мони глътна батерията. Ох, много бяхме се ошашкали всички помня, пък представям си на теб какво ти е било. Извинявай, ако ти връщам лоши спомени де, но това също ми се е запечатило исках да кажа от онези времена...

# 332

Вини, захарче Mr. Green - аватара ти с жабата ми е един от любимите във форума, махни тоз трол с големите крака Laughing

Сещате ли се, че имаше някаква мания ежедневно да се пускат теми за гърнето, ставаха някакви скандали в тях  Laughing и постоянно ги заключваха?!

хахахах...добре, после ще си върна жабката.

Дааа, сетих се за гърнетата и Лиорена си пускаше в началото препратка към нейните теми (които наистина имаха ефект Grinning). После май и писна и на нея да повтаря едно и също.

И на Чоколина с батериите се сетих.

Мен Ню много ме кефеше, как пишеше цветущо.

# 333
Сега къде да ги търся тия теми на Лиорена за гърнето, че сме на тази вълна у нас Laughing

# 334
  • Ланкър, планините Овнерог
Еххааа, колко "стари" никове на едно място  Grinning
МОФ ти не ме знаеш, но аз теб - да. Добре завърнала се!

# 335
  • София
Сега ако и Мадам Гоца изпълзи, ви признах!

# 336
Мофи, съжалявам, ама явно съм ги затрила някъде тези снимки, само дето пуснах мухата.  Embarassed Освен да са някъде между записаните на дискове....  newsm78 Много мЪ Йе срам!!!

# 337
  • София
Като стана дума за "стари", но славни, се сетих за присъствието на форумските класици Жоро и Тони... Сега се въдят пинчери, които вдигат парвенюшка врява и смятат себе си за добермани...

# 338
  • София
Ако питаш мене все един дол дренки, но аз клакьорската работа никога не съм я разбирала Laughing
Коя е мадам Гоца?

# 339
  • Варна
И аз не я знам мадам Гоца. Rolling Eyes

А за батериите - скоро попаднах на темата и я прочетох цялата. Стана ми толкова мило, толкова успокоителни и позитивни са коментарите в нея, наистина имах чувството, че всички съпреживяват с мен. И каква всеобща радост настана, като ги изкара пустите батерии! Party  Няма вече такова усещане във форума. Наистина бяхме като едно семейство Heart Eyes.

# 340
  • София
И после като го напишем това, никой не вярва Rolling Eyes Ами така си беше...Не че е цярало мир и любов, пак си имаше и караници, и престрелки словесни, ама то ако със семейството не се скараш, с кой Mr. Green

# 341
  • out of space
И после като го напишем това, никой не вярва Rolling Eyes Ами така си беше...Не че е цярало мир и любов, пак си имаше и караници, и престрелки словесни, ама то ако със семейството не се скараш, с кой Mr. Green

Да, така е....и аз колко се дърлях в "Кърмене", сега повечето тогавашни кърмачки са ми супер мили  Heart Eyes

# 342
Сега ако и Мадам Гоца изпълзи, ви признах!
Не си в час, не си. Мадам Гоца си е тук, но преоблечена.
Тюх...и това ми било клюкарка  (емотикон със замахваща ръчичка) Mr. Green

# 343
  • UK/София

А за батериите - скоро попаднах на темата и я прочетох цялата. Стана ми толкова мило, толкова успокоителни и позитивни са коментарите в нея, наистина имах чувството, че всички съпреживяват с мен.

И аз я помня.Помня и темата която беше пуснала за р.ден на Мони, май като стана на 2г., за порасналото детенце.Беше много мила и изпълнена с обич, просълзих се.

# 344
  • Бургас
и Монда я няма, Буболина, а и една от първите админи /на подотчетните форуми/ Буболента - к`во стана с таз жена
по повод промяната на никовете: ми аз моя го смених, дори профила ми е нов, че тогава нямаше опция за смяна на ник, защото поне две години ми питаха: Ама ти вече не роди ли. първия ми профил беше 2 в 1, създадох нов с препратка към стария Яна (2 в 1) и въпреки всичко въпросите продължаваха. Реших да покажа, че не съм като слоновете и не бременея по 22 месеца и се прекръстих.

Радвам се, че МОФ се завърна с добри новини  Hug Приятно ми беше да изчета всички 20 и много страници

Общи условия

Активация на акаунт