Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 811
  • 394
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Оо, Pola, помня ти сватбената рокля   Grinning

# 106
  • България-Швейцария
Дааа, страхотна беше роклята Sunglasses

# 107
  • Бу-у-урга-а-ас
О, МоФ, Офцо нйедна! Само либофта те спасява, да не ти се разсърдя, че така ни излъсти и изостави. Вече в готварския не пооглеждам даже.
Много се радвам за теб. Стискай здраво щастието да не избяга и му се радвай с пълно сърце  Hug Heart Eyes
Много здраве на любими я децата и вземи да се вясваш по-честичко.

# 108
  • out of space
Мофи, адашке, хич не ги обичам тия фейсбуци бе  ooooh! Метни ми снимки на Оливер и Ниа...на скайп, кю...дано ги имаш още  Sad

# 109

Я и chockolina се появи Hug
Още си нося чантите от теб Sunglasses

# 110
я, тук стана като седянка на "старите чанти"... много ми е приятно да ви видя, маймуни такива!!!

# 111
я, тук стана като седянка на "старите чанти"... много ми е приятно да ви видя, маймуни такива!!!

хи хи, точно Whistling

# 112
Аз малко по-късно се появих, но МОФ определено я помня, тя мен едва ли, тогава може би по-скоро съм прохождала Rolling Eyes
Обаче ми стана мило от темата и за първи път приятно в Клюкарника от доста време насам.

# 113
  • out of space
Аз малко по-късно се появих, но МОФ определено я помня, тя мен едва ли, тогава може би по-скоро съм прохождала Rolling Eyes
Обаче ми стана мило от темата и за първи път приятно в Клюкарника от доста време насам.

А ти пък какво правиш сладко дете! Помня, че ми стана мила от "първо четене", но някъде и ти изчезна....

# 114
И аз те знам, ти - едва ли Simple Smile

Имам една рецепта - прилежно записана в син тефтер- Кекс -Raya   Laughing

# 115
  • UK
И на мен като на Бухтичка ми е приятно тук, нищо че може би не съм точно от най старите потребители, пак доста годинки си минаха, откакто се мотая наоколо. Много хубава тема, наистина отдавна не е било така приятно в Клюкарника. Simple Smile

# 116
А ти пък какво правиш сладко дете! Помня, че ми стана мила от "първо четене", но някъде и ти изчезна....
Мерси Blush Гледам си малката Бухтичка аз, на две години е вече...и много други неща покрай това Mr. Green

# 117
Ех, че хубава тема! Peace
С удоволствие я чета!
Не МОФ, не се познаваме, но за мен е удоволствие!  bouquet

# 118
  • До хладилника, който обичам
Отчетна на фосилите. Къде е Бу  Mr. Green

Ето ме и мен  Grinning Идвам да разклатя стари кости, пардон, фосили.
Здрасти, МОФ Simple Smile Сещам се често за теб.

# 119
  • София
роклята на пола не се забравя....и какви крака отдолу само Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт