Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 857
  • 394
  •   1
Отговори
# 120
  • Там,където се събуждам щастлива.
роклята на пола не се забравя....и какви крака отдолу само Heart Eyes

Аз не я помня.  Sad Пола, извади снимка от архивите, моля.

# 121
  • Стара Загора
роклята на пола не се забравя....и какви крака отдолу само Heart Eyes

Аз не я помня.  Sad Пола, извади снимка от архивите, моля.
И аз на опашката за роклята и краката на Пола Mr. Green

# 122
Айде и аз, щото и на мен тез крака са ми избягали  Mr. Green

# 123
  • При хората, които обичам
Верно сте стари. Само Даф е със свежа памет Mr. Green

# 124
Ето ги. Simple Smile
Дано не ми се обиди Pola, но албумът й все още е публичен, затова си позволих. Blush

# 125
Здрасти и от още една "ветеранка", МОФ!  Wink
Радвам се, че си добре и че новата любов те е завела пред олтара и сте щастливи.
Сигурно не си спомняш моя ник, защото и сега и преди пиша рядко, но поне чета от време на време.  Grinning
Ти пишеше в "чужбинския" и в "готварския", а май и беше инициатор за форума за самотни родители, ако не се лъжа.
И за муньовската история се сетих, но това май беше някакво гадже, не бившия.
Е, славни времена бяха, когато Хонда беше модератор на чужбинсккия, но после нещо се разтури команията и така.
Но форумът затова е и форум - много хора, а то където има много хора на куп - така става - едни идват, други си отиват.  Simple Smile

# 126
Много хубава тема, наистина отдавна не е било така приятно в Клюкарника. Simple Smile

Значи много висиш тук.  Laughing Мен винаги ми е приятно в клюто. И повечето разписали се ги срещам често като влизам. Изобщо не ги смятам за "загубили се"  Thinking

Мен пък единственият ми контакт с МОФ беше когато не влизах във форума много дълго време и се правеха чатове в скайпа (и точно там тя ми разказваше серии на ЛОСТ, защото аз още не бях почнала да го следя), които (чатовете) в последствие се оказаха развъдник на интриги. Не, че нещо ново, де. И аз излязох, ма после разбрах, че вече е било късно  hahaha

# 127
Олеле, и Пола!  bouquet
Стана ми леко мъчно и носталгично...По това време , преди 6 години, съм била с малкото тумбе, вече "арестувана" у дома, аз седях в болничен понеже цяла бременност почти. И още не бях се регистрирала в Мамма-та, след около месец някъде точно е.

# 128
  • Варна
Вини, баш ми е драго. bowuu

Повечето от разписалите се тук не съм ги засичала много отдавна, явно не само аз съм се отказала от писане в Клю-то.
Бубе, на тебе пък какво ти е приятно тук? Rolling Eyes

Роклята на Пола и аз съм я изпуснала, ама наистина е страхотна (и краката - също)!  Peace

Не тази вечер, Жозефина!!! (тогава Coeur), с тебе пък много си пишехме по кю-то преди 5-6 години. Party

Vachе къде е? Heart Eyes

# 129
Ама , Чоке, сега пък сме комшийки по игри, така че...  bouquet

# 130
  • Варна
Не сме вече комшийки, зарязах ги ФБ игри Mr. Green.

# 131
Захар4е = Вини? Дето имаше аватар с едно човече с големи, мърдащи стъпала?  Grinning

# 132
  • София
Ехааааааааааааа, тук наистина има цял отбор ветерани. Щом и Гато се появи  ooooh! не е за вярване!

МОФ, добре дошла! Дълъг и щастлив семеен живот!
Добре, че сети за нас, та и аз да видя изчезващите "видове"!   bouquet

# 133
Ехааааааааааааа, тук наистина има цял отбор ветерани. Щом и Гато се появи  ooooh! не е за вярване!

МОФ, добре дошла! Дълъг и щастлив семеен живот!
Добре, че сети за нас, та и аз да видя изчезващите "видове"!   bouquet

Аааа... чета,чета, но ме мързи да пиша.

# 134
  • Варна
Гато, а къде ти е Гатото? Party

Общи условия

Активация на акаунт