Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 22 158
  • 394
  •   1
Отговори
# 375
Как са децата, МоФ?

# 376
Добре са. Сега са с любимия (и свеки) на вилата. Аз трябваше да си остана в къщи, че съм на работа целия уикенд. Утре се връщат, а аз седя сега и си губя времето (можех да се наслаждавам на екскурзия без деца из магазините) и мисля да правя боровинков пай и да го нося утре на работа.

Малката е станала ужасна, а беше едно малко сладко ангелче. Сега е едно малко сладко диване. Чудя се направо на кого се е метнала (майка ми и вуйчо ми ми се присмиват като разсъждавам за това на глас... явно в тяхните очи съм била същата). А син ми... ух... едни моми са му се лепнали още от сега, не ми се мисли какво ще е като е тинеиджър.

# 377
Привет МОФче  Hug

# 378
Вярно пенсионерска среща се е оформила. Някой спомена бабиейросите. Трябва да призная, че ужасно ми липсват!

# 379
А на мен ми липсват срещите в Славяни.

# 380
  • Sofia
А на мен ми липсват срещите в Славяни.

Няма ли да има коледен маскен бал? Макар, че последния бе доста тъп.

# 381
  • България-Швейцария
Рано е за Коледа, Dodo, хората са още по морето Wink
Това не пречи обаче междувременно да се срещнем някъде на по питие обичайните заподозрени Grinning

# 382
  • Sofia
Рано е за Коледа, Dodo, хората са още по морето Wink
Това не пречи обаче междувременно да се срещнем някъде на по питие обичайните заподозрени Grinning

Може би, но аз се върнах вече. Simple Smile  А върна ли се от море - идва време за Коледа! Или за организация.... или поне за мисли за Коледа  Grinning
Нооо, срещата си е среща! Wink

# 383
Айде сега, тъп бил Crossing Arms Както си го направиш. Или имаш предвид, че бяха малко маскираните?

Може би, но аз се върнах вече. Simple Smile  А върна ли се от море - идва време за Коледа! Или за организация.... или поне за мисли за Коледа  Grinning
Нооо, срещата си е среща! Wink
И аз така ги чувствам нещата Simple Smile

Ако някой организира нещо да свирка във ФБ или на лични Praynig

# 384
  • Sofia
Ми тъп та! Цяла вечер като някакви баби, пардон клюкарки. Дрън-дрън-дрън на маса.  Маски и костюми тук-там. А какво беше, ех.. Grinning
Дуц, ти си първа в списъка за всяка среща, нали знаеш това?  Wink

# 385
  • Варна
А върна ли се от море - идва време за Коледа!
И аз така ги чувствам нещата Simple Smile

И аз. Mr. Green

Някоя година може да се наканя и аз да посетя маскения бал, поне по снимки изглежда забавно. Simple Smile

# 386
Някой спомена бабиейросите. Трябва да призная, че ужасно ми липсват!

Да.

# 387
Привет, МОФ!  bouquet

# 388
Търсих тема в архива и попаднах на тази Simple Smile (някои линкове вече не работят или показват друго, но общо-взето нещата са се запазили).
Зачетох се в нея и забравих какво търся.

# 389
МОФ-че и аз те знам Hug.Много мили чувства към теб имах...и все още имам Heart Eyes.Казвах ти и аз,споко....ще срешеш и ти половинката...ти не вярваше... Crossing Arms
Желая ти мнооогоооо любов и само положителни емоции. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт