Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 883
  • 394
  •   1
Отговори
# 255
Новак съм, разбира се. През 2004-та не бях тук, нито сварих всемирната любов. Когато дойдох, форумът вече си беше змиярник.  Tired

Още в Дир.бг си беше змиярник и се пренесе на почти 100% тук, после се размножи.

# 256
  • Варна
Нали точно защото в дира беше станало змиярник по-голямата част от хората се преселиха тук и в началото наистина всичко беше много мило и дружеско. После обаче и тук стана същото.
МОФ, опитах се да намеря снимки от срещата във Варна, когато и ти идва, но не успявам. Помниш ли дата?

# 257
Захар4е = Вини? Дето имаше аватар с едно човече с големи, мърдащи стъпала?  Grinning

Mдаа, за този ли говориш? Laughing

Не мога да се сетя, кой все казваше, че като го види му се приисква да му дръпне палеца.
Ваче, Бу или Реза..да си признават веднага Sunglasses

# 258
Shocked

Айде бе. И такова ли е имало - форум на отцепниците?

Ти по това време не беше ли в борба с мъжО за второ? Sunglasses

# 259
  • sofia
Ха, че сладка тема! Върнах се и аз почти 7 години назад и да ви кажа, много мило ми стана..
Ами с младежите Beaztie и Gaming някой има ли идея какво се случва?
МОФ - welcome back Hug

# 260
A за Деметра някой знае ли нещо?
Всъщност като заговорихте за драми - имаше и Нана, на която бащата на бебето го беше бил и тя се оттървала от него, това също ли са били съчинения?
Имаше и драма с мамата от Испания, с бебенце, което почина от рядка болест - Луис-Даниел му беше името и там всички се молехме от цял свят мами да оцелее и да почне да пишка, но уви. Тя пише ли още?

мама от Финландия  добре си се завърнала Hug ...радвам се 4е са се наредили добре при теб нещата

Тея се казваше майката на Луис Даниел..( след тази история запо4нах да следя редовно форума ..та до ден днешен..) май и тя не пише ве4е Thinking

# 261
Shocked

Айде бе. И такова ли е имало - форум на отцепниците?

Ти по това време не беше ли в борба с мъжО за второ? Sunglasses
Единствената тема в ДиС, която съм пускала, за второто  Laughing

# 262
Единствената тема в ДиС, която съм пускала, за второто  Laughing

То и аз пуснах една.
За бабите срещу нас, дето ме бяха обявили за лоша домакиня, щот' не си простирам гащите най - от пред.

Мааа знаеш ли, че година след това ми казваха из форума:
- "Оооо ти ли беше с темата за...." Laughing

п.п. Понякога всякакви темички се помнят Laughing

# 263
ха... не бях влизала тук от месеци. МОФ не ме помни със сигурност, но аз заради нея съм в бг-мамма, струва ми се. Четейки в дир-а, попаднах на линк към нейната тема и.... останах. По-късно съм се регистрирала някъде, но със сигурност повече от 5 години вече съм тук....

Честито за всички хубави новини! Още по-хубави неща занапред!

# 264
Аз помня темата на Тея за Луис - Даниел.

Помня и темата на Ерика за как да си спре кърмата, щото трябваше да пътува до университета  Mr. Green

Помня Юлче, сега е с друг ник, от Искам бебе (ама миуото не ще)

Помня и оная тема на Биляна, за Перето  Mr. Green Сигурно съм го защитавала, бях му фенка  Grinning

# 265
МОФ не съм засичала лично в тема, само като ник я помня.
Но темата наистина е мила.
Макар че аз съм от по-новите читатели предимно, голяма част от никовете, писали тук, ги знам. 

МОФ, извади старите черги от скрина. Поздравления за хуавините в живота ти!

# 266

За бабите срещу нас, дето ме бяха обявили за лоша домакиня, щот' не си простирам гащите най - от пред.

Мааа знаеш ли, че година след това ми казваха из форума:
- "Оооо ти ли беше с темата за...." Laughing

п.п. Понякога всякакви темички се помнят Laughing
Ако щеш вярвай, но се сещам за тази тема всеки път, когато простирам, т.е поне 2-3 пъти седмично.  Mr. Green
Помня и темата на Вержи за тениската и как ме скастри веднъж на ЛС да си изтрия постинга за тениската, че свекърва и четяла тук.
Перето и аз му бях фен, особено когато беше още Future pere.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 00:51 от Жълтият Ламтурник

# 267
Абе ми Афродита къде е? Видя ли нещо написано в лилаво все за нея се сещам. И за кълнове.

# 268
  • Варна
Не влиза напоследък във форума Афродита.  Confused Във ФБ е на линия често обаче Peace.

# 269
О, МОФ, добре завърнала се. Аз те помня, а ти мен - не знам.
Честита сватба и завършване! Сещала съм се през годините за теб Simple Smile

Анджи, мерси, че метна линк.
Аз само в отчетните се подвизавам.

Общи условия

Активация на акаунт