Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 846
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
Същата работа съм и аз. И все се сещам как някои бяха писали, че като простирали нещо с две щипки, гледали да са еднакви на цвят.

аз от тази тема реших да пробвам с две еднакви щипки...и сега не мога да се отърва от това. Ако не са ми еднакви щипките, ми е напрегнато Simple Smile и освен това щипките не трябва да са в един цвят с дрехата!

# 301
  • Пловдив
Ние сме стари кучета, не кучки Laughing
Ти пък мен ме обиди! Аз СЪМ кучка Simple Smile Кеф е Simple Smile Стара-млада, няма значение.

# 302
  • При хората, които обичам
А, Тити, за мен най-правилната подредба е по редове. Няма значение какъв цвят са дрехите, важното е целият ред да е в един цвят щипки bowuu

# 303
Леле, ако видиш как съм ги метнала без щипки ...

# 304
  • Пловдив
Леле, ако видиш как съм ги метнала без щипки ...
Нали, нали Simple Smile

# 305
........................ И все се сещам как някои бяха писали, че като простирали нещо с две щипки, гледали да са еднакви на цвят.

Дааа вярно хахахха

Тити, здравей. Значи било вярно за тази тема, че има още ошашкани от нея Laughing

Анджи, този ник ми беше на Кю-то, но за сметка на това съм си оставила под него старият...не че  някой гледа де Wink

# 306
От десет мъже девет не биха забелязали, че чантата ви не е в тон с обувките. Какво остава за щипките. Струва ли си да се стараете за един гей?

# 307
Аз, лично, се старая за комшийките. Даже и сандъчетата с петунии ми са в тон с щипките. Или обратното, няма значение. Важното е да не ме разнасят по форумите, че съм мърла.

# 308
От десет мъже девет не биха забелязали, че чантата ви не е в тон с обувките. Какво остава за щипките. Струва ли си да се стараете за един гей?
Joy

Вини, верно, бе, то си пише!  doh  Grinning

# 309

Мнее, в случая става за кварталните баби.
Дето вечер висят по пейките и клюкарят коя какво готви, простира и с кой излиза.

п.п. Ти пък, мъжете хахахах.

# 310
  • Пловдив
Аз имам един трик с мъжките чорапи. Предлагам ви го безплатно за щипките Simple Smile Купувам само един вид и един цвят и той е черен. Приложете го към щипките - купувате само черни и така винаги ще са ви в тон и винаги ще са еднакви! Черното отива на всички други цветове Simple Smile Бялото и то, ама много се цапа Simple Smile

# 311
  • UK
Побърквам се от идеята за 20 еднакви, черни чорапа. Които няма как да ги запазиш по двойки. И ги объркваш. Нищо че са еднакви. Ужасно.

# 312
Туй с чорапите го знаем.
Имаше тема къде изчезват чорапите  Grinning

# 313
Ааа, МГМ Joy

# 314
  • UK
Мда, като в оня виц съм, имам CDO, което е като OCD, ама в азбучен ред. КАКТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!! Wink

Общи условия

Активация на акаунт