Звездни компромати-72 част

• 54 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 30

Изпуснала съм кога са се разделяли  Mr. Green Rolling Eyes

И мерси за темата   bouquet

# 31

Rolling Eyes Нали беше влюбена в друг ?

# 32
# 33

страхотни са тези двамата Simple Smile)

# 34
  • Lost in a fairytale ...
УжасТ, пак щях да ви изтърва...  ooooh!

# 35
Аз не съм чувала някъде да се е твърдяло, че Гонзо ще се развежда, заради Светлана. Доколкото помня, си бяха нейни изказвания, еч ако Гонзо иска да е с нея, трябва да се разведе, нещо от този сорт. Crazy

# 36
Благой и Хриси се събраха  http://pikantno.eu/viewnews.php?id=5984
 Лияна е използвачка http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6022

Ей така като почнат да си вадят кирливите ризи, стават направо жалки! Той горкия прелъстен и невинен ли го играе или просто да се хареса на онази глупачка, дето си го прибра обратно?

# 37
За Благо днес четох, че не бил казвал тези щуротии за Лианатук . А това за по-красивата от Николета и развеждащия се заради нея Гонзо и аз го бях мернала някъде и се зачудих как заради Цеци толкова време не, а заради това...нещо се навил.

# 38
  • София
Аз не съм чувала някъде да се е твърдяло, че Гонзо ще се развежда, заради Светлана. Доколкото помня, си бяха нейни изказвания, еч ако Гонзо иска да е с нея, трябва да се разведе, нещо от този сорт. Crazy
Ето тук http://www.slava.bg/news/23348.html
Друг е въпроса колко е истина, него от години го спрягат че ще се развежда.
Между другото как изглежда жена му?
Преди години май съм виждала снимка и беше червенокоса, леко пълничка...но дали е била жена му или не newsm78

# 39
# 40
Да, Благо не е казвал тия неща. Ама то беше ясно де...да не е на 5години, пък и като се знае колко обича журналисти. Laughing

Иначе това в слава не го бях виждала, ама те са толкова достоверен източник, че няма накъде повече. Tired

# 41
Днес четох в "Уикенд", че Гонзо ще се развежда и то заради Светлана.
За темата  bouquet

# 42
Днес четох в "Уикенд", че Гонзо ще се развежда и то заради Светлана.
За темата  bouquet

Според Уикенд , Джони е още в Бургас,що па и Гонзо да не се разведе заради "по-красивата" Laughing

# 43
Според Уикенд , Джони е още в Бургас,що па и Гонзо да не се разведе заради "по-красивата" Laughing
Joy
А аз някъде четох за Кристиано Роналдо в Слънчев бряг...един мазен румънски ром, сега ще потърся. Много модерно да се търсят двойници стана.

# 44
ей , тоя грозен мангал Гонзо... голям интерес към него .... Joy

сестра й не пада по-долу от нея :

В разговор по мобилния телефон манекенката Цеци Красимирова е издала на гадже точното местонахождение на нейния зет Генчо Романски – Радо. Телефонът на Красимирова е подслушван от няколко месеца заради нейния роднина, който е престъпник и е обявен за издирване. По време на разговора Цеци се изпуснала с думите: „Тук сме на Арапя с Дани и Радо“ и точно това било нужното за униформените, за резултат от месечната им работа по следенето.
След това ченгетата се спуснали като хвърковатата чета при започване на опе­рацията и около 1 час преди полунощ в пълно бойно снаражение служителите на закона се натресли в крайморското заведение в споменатия къмпинг. „Беше брутално! Отначало даже помислихме, че ще гърмят Цеци, защото качулатите се насочиха право към масата, на която тя седеше в компанията на мъж и жена. Някои от хората даже налягаха под масите, за да не отнесат заблудени куршуми, но в интерес на истината нямаше екшън. Ченгетата тръшнаха мъжа на земята и го закопчаха, като трима стояха с насочени приклади срещу него“, разказва очевидец на случилото се.
Поваленият зет на Цеци Красимирова е обявен за издирване още преди година като член от бандата за въоръжени грабежи, отвличания,  пласмент на дрога и убийства, а шефът на организацията е Златко Баретата. Все още се издирват други двама от босовете им, на които Златомир Иванов е дал права заради дългия си арест – Тони Мамата и Рашо Кърпата. Цециният зет бил едно ниво по-долу от тях в йерархията.

Общи условия

Активация на акаунт