Звездни компромати-72 част

• 54 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Едно, две, три, четири, пет
Не всеки има перфектни форми, но поне да беше подбрала подходящ бански  ...   Rolling Eyes
пак, пак  Shocked, и последно

При мен не се отавят снимки от Прикачи, някой друг има ли го този проблем?

# 392
Ама тя тази Коко не мисля, че има проблем с теглото си, т.е за нея не е проблем, тя тренира силов спорт, ако не се лъжа. Една мацка от моя град има, хубавка, беше се явявала и на Мис България ,сега е  вицеевропейска шампионка по силов трибой за девойки до 23 години. Беше фина и слабичка, сега е с такива яки крака и дупе, тежкоатлет. Треньорът и казва, че това е много по- красиво от слабо и отпуснато тяло, та така...

# 393
  • UK
Който както се харесва, тази явно така се чувства добре, а и мъжа й си я харесва, жива и здрава да е. На мен ми идва твърде хард цялостната визия.

# 394
Rihanna по принцип не ми харесва но тук да .

Jenna Jameson - http://houseofjameson.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/09/blog4.jpg

# 395
Странно, но Коко хич не ми прилича че тренира нещо. Особено снимките по бански на плажа не си личи, че има някакви оформени мускули. Като, че ли е телосложение, като К. Кардашиан.

# 396
# 397
  • UK
Тялото на Коко изглежда, все едно си пълнее на воля, а след това и махат тлъстините по корема с липосукция, за да се постигне тоя ефект. Понеже и бедрата й не лъжат, не е като просто импланти на задника. Изобщо не съм наясно дали подобна процедура е възможна, така изглежда. Все едно са й прикачили корема на друга жена.

# 398
С тези токове, направо си е силова тренировка Laughing  Много са различни телата им и си личи кой тренира Simple Smile Simple Smile

# 399
 Joy
Намерих и аз каква снимка да дам, с токове  Joy Не знам, върти ми се вглавата, че е тежкоатлет, ама може и да греша. Аз не харесвам такива тела.

# 400
  • UK
Аз не бих казала, че е мускулеста. На снимките на плажа се вижда, че е доста отпусната на места, с целулит и тн, на тези от фотосесиите тази пращяща лъскавина е Фотошоп.

# 401

Еее, то това тренировка ли е?!  ooooh!
Празен лост да дигаш е много лесно....
Аз съм чела, че има импланти в задните части, иначе не мога да си обясня как е възможно да се постигне такава фигура  Naughty

# 402
Сега поразгледах тази Коко, да намеря доказателство, че тренира и естествено такова няма Joy Но определено не я слуша главата, ето снимка в блога и преди да и правят коломаска, на оригиналната е с лентичка за епилиране.тук

# 403
Доста матриал ще е трябвало за такъв ефект Whistling
Гледах един от линковете и на една снимка я има с почти нормално телосножение( пред басеин с едни шарени синьо жълти токчета). Явно е от по- ранния й период.

Как тренира за пред камерата Laughing Laughing

Geri Halliwell пак

Kristin Cavallari пак  Wink

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 21:38 от me and you

# 404
Това оная "Хищната хиена" ли беше? (Пепа..не мога да се сетя  Embarassed)

Катрин Вачева с друг футболист (бившият на Симона Първанова, ама тая вечер ми багят имената  ooooh!). Явно си я влекат футболисти  Tired

Андреа - няма да повярвате, ама зърното ѝ е отвън  Mr. Green

Ивана. Изглежда ужасно  Tired

Азис  Sick Sick Sick Sick

Сашка с новата си приятелка  Crazy

Андреа и Златка

...понеже от съседите кънти някаква музика с рефрен "Леле мацееее....леле мацееее", та ми дойде дюшеш. И понеже тая нощ няма да се спи (доколкото си познавам съседа) има да пускам снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт