Звездни компромати-72 част

• 54 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Всъщност нямам проблем с мнението на другите,но се подразних на преувеличението .
Ако не знаех ,че тук никой не е способен на злоба , твърденията че краката и са не'ам си кви образни  и вече не ставала за модел щяха мъъъничко да ми наподобят на това, при положение ,че си има очевадни факти признати от цЕл свЕт. За това " подскачам" ..  Laughing
Както примерно никой  от страните в спора  "Джоли -Джен " не могат да кажат ,че Джоли има грозно лице , просто на някой не е тип.

http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2010/08/bilson-red/rachel-bils … -hollywood-06.jpg

# 466

Коя е тази Коко  Shocked Не вярвах, че някоя жена някога ще иска голям з***к толкова, че и импланти да сложи. Аз се чудя как да се отърва от моя  Joy

много такива жени има, напоследък е мода зад океана . Например модела     Лола     Лав   Sick пак

Ами в такъв случай ... по модата съм   Joy Ура! 

# 467

На тази снимка,тази мадама ми прилича на генно-модифицирана круша..  Sick

# 468
  • Балчик

Коя е тази Коко  Shocked Не вярвах, че някоя жена някога ще иска голям з***к толкова, че и импланти да сложи. Аз се чудя как да се отърва от моя  Joy

много такива жени има, напоследък е мода зад океана . Например модела     Лола     Лав   Sick пак

Ами в такъв случай ... по модата съм   Joy Ура! 
Аз пък ги харесвам , особено тази Лола Лав,  много е секси и женствена , и гърди и ханш , плоско коремче и дупето  и е големко , а не като някой с мъжка структура , горе едри , а надолу с крачета  като клечки.  Peace

# 469
  • В тъмната гора.
Тази дясната ръка въобще не е на Мадона. Някой е направил неуспешен опит да я докара, че е нейна.
Точно нейна си е!

Нещо са кривички новите устни на Златка...

Мадонка си е вече бабе, вървежно бабе, но бабе...няма начин, гадините си казват думата, но евалла за това, каето е. Много я уважавам.

# 470
Чак бабе не е, на 52-3 години  Simple Smile Тия ръце е невъзможно да са нейни, по- скоро са фотошопски. На снимките от концертите, стотиците, които правят почитатели и не са обработвани, защо не са й такива ръцете? Такива ръце може да има след 20 години, ама сега е рано.

# 471
  • UK
Ти сериозно ли за пръв път й виждаш ръцете? Тя от години е така.

# 472
Тази дясната ръка въобще не е на Мадона. Някой е направил неуспешен опит да я докара, че е нейна.
Точно нейна си е!

Нещо са кривички новите устни на Златка...

Мадонка си е вече бабе, вървежно бабе, но бабе...няма начин, гадините си казват думата, но евалла за това, каето е. Много я уважавам.

Е ти ме разби  Shocked Как бабе? Жената е на 50 години, недей така, за мен една жена на 50 години не е бабе, добре де 51 години е, ако искате да съм точна, но не е бабе  Crossing Arms Peace

ПС: Лили Иванова е бабе  Mr. Green

# 473
Чак като на тая снимка не са й.

# 474
От години снимкине на ръцете и обикалят света. Анджелина е доста по-млада от Мадона, но и нейните ръце са такива.
Ръцете на Мадона - избирайте си - обработени, необработени, всякакви!

И Амбър Роуз е с импланти в дупето.

# 475

Не зная дали вече не е показвано това. Сури Круз на токчета.  Rolling Eyes

# 476
  • UK
Бабе не е, но си е на възраст да бъде баба. Моята баба е станала баба на 41, например. Моята баба не е Мадона, но и на Мадона все трябва да й проличат годините. Ръцете са сред най трудно поддаващите се на корекции части от тялото, специално такива срещу признаците на стареене. На Анджелина Джоли, дето няма 40, ръцете й да не са много прекрасни, след десет години може и по зле от на Мадона да са.

# 477
Ивс, да вземем да емигрираме, и моето дупе е подобно без импланти Simple Smile

# 478
Ивс, да вземем да емигрираме, и моето дупе е подобно без импланти Simple Smile

и аз съм така  Whistling Много се котираме там да знаете хахахах
Сури си ходи така от бебе  Rolling Eyes

# 479
  • В тъмната гора.
Ако трябва да сме честни, Лилето е с по-хубави ръце от Мадонка. А относно възрастта й...определено тя ще оцелее във вечността.

Общи условия

Активация на акаунт