Звездни компромати-72 част

• 54 579
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Бабе не е, но си е на възраст да бъде баба. Моята баба е станала баба на 41, например. Моята баба не е Мадона, но и на Мадона все трябва да й проличат годините. Ръцете са сред най трудно поддаващите се на корекции части от тялото, специално такива срещу признаците на стареене. На Анджелина Джоли, дето няма 40, ръцете й да не са много прекрасни, след десет години може и по зле от на Мадона да са.

Аз лично нито на Мадона, нито на Анджито съм им фенка на ръцете. Чела съм статии за Мадона, където пише, че и тя самата не си харесва ръцете и, че до голяма степен тези изхвръкнали вени (мисля)  се дължат и на многото тренировки, които прави. Не може да и се отрече, че доста тренира  Peace

# 481
Ако трябва да сме честни, Лилето е с по-хубави ръце от Мадонка. А относно възрастта й...определено тя ще оцелее във вечността.

Съгласна за ръцете  Peace Но врата на Лили Иванова е...  ooooh!

# 482
Хайде и аз да се изкажа по въпроса ЛИМА.

Не виждам какво толкова се превъзнасят повечето хора по нея.За мен е абсолютноа набедена за незнам си каква си.Толкова ми е обикновена и грозновата,че повече няма на къде.Да не говорим,че е много далеч от перфекционизма.
Талия почти липсва,вежди и очи приближени-на една линия,получава се маймунски поглед.Устата е под всякаква критика,големи криви зъби,издути устни от зъбите отдолу  Rolling Eyes

А без грим е просто ослепителна:
http://media.snimka.bg/0772/007799452.jpg

Ако един човек е толкова красив гримиран,би трябвало и без грим да е поне симпатичен  Joy

Чакам нападението  Laughing

# 483
Моля ви, съгласете се за Лима , че става смешно вече! Mr. Green

# 484
На  снимката от елфичка е ужасна.

# 485
Елфичка,  Peace
Няма кво да се пенявим.Нещата стоят така-всеки с вкуса си и вижданията си за красиво и намсикво.
Но да се твърди, че щом не харесваш това, което намсикой е категоризирал като Суперм(ен)одел е неширокоскроено Mr. Green

# 486
  • UK
Винаги ще се намери кой да ти каже, че щом не харесваш това, което той харесва, значи не си наред. Трябва да бъдем над това, но някои не са. Донякъде е нормално, донякъде не, но нито единия ще убеди другия, нито обратното, така че можем да си говорим от тук до края на света и обратно за това, и пак няма да стигнем до консенсус. Simple Smile

# 487
  • Варна
Бе, на концерта на Мадона бях най-отпред и не видях такива ръце  Peace

# 488
Бе, на концерта на Мадона бях най-отпред и не видях такива ръце  Peace
И аз така.Изобщо нямаше такива.  Peace

# 489
Елфичка,  Peace
Няма кво да се пенявим.Нещата стоят така-всеки с вкуса си и вижданията си за красиво и намсикво.
Но да се твърди, че щом не харесваш това, което намсикой е категоризирал като Суперм(ен)одел е неширокоскроено Mr. Green

А защо този,който е определил нам си кой за супер модел трябва да е критерий?Аз като гледам е тенденция моделите и манекенките да са ужасяващи.Ходещи скелети,прималели от глад с бледо и безжизнено излъчване на лицето.Рошави и недоспали,гримирани като зомбита.Другата крайност е всичко що е черно и загоряло,да се смята за латино секс символ.А че е маймуна в лицето,няма значение.Ето на мен не ми харесват/а и не само на мен/,но пък са определени за красавици по някакви критерии,които едно време не бяха на мода  Laughing Няма ги вече едновремешните модели и манекенки.Тук там има по някоя по забележителна и с това се изчерпва всичко.Липсва здравото тяло,грацията,финеса,вътрешното обаяние,цялостното кралско излъчване.И после защо по конурсите за красота избирали най-грозните  Laughing Ми как защо,такава е световната тенденция,ние какво разбираме  Laughing

Инфантилна,да на тази снимка е ужасна,но е абсолютно натюр.За мен е меко казано тъпо да набедиш някоя за красавица,само защото е със солиден грим,бронзант,хайлайтър....снимана по стотици пъти,в стотици пози и ъгли,обработена още незнам колко пъти на фотошоп и накрая УаУуу колко е хубава  Tired А Адриана дори и след всички тези "манипулации" пак не я намирам за божествено красива.Поне Анджелина като е направена за фотосесия е красива наистина  Whistling

# 490
И моделките са хора все пак. Без грим, без фризури са си обикновени момичета. И Адриана Лима не прави никакви изключения. Нито пък Жизел, която когато не е гримирана е просто измита, или пък Кейт Мос, абе за която се сетите. ( но все пак космите по пръстчетата ми напомнят една руска поговорка " Губы накрасила, усы не побрила. " )

Но това с имплантите в задниците ме разби. Ако можеше да се намалят задници ехеееее, веднага си дарявам моите ( естествени импланти ).  Mr. Green

# 491
Лима през годините :
2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010

от Фотосесия  

На   снимачната   площадка

Без професиоанелн грим:
на първата си среща с Марко (мъжа и )

1   2    3   4   5

Спрягана за най-дългокракия модел на ВС  

Най-красивата в лице за мен пък е Тази  Laughing

брз грима пак е сладка  

Blush

от Фотосесия   с Адриана

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 16:50 от La Vida Loca...

# 492
На русата мацка, Куркова или Немцова, бъркам ги...къде и е пъпът? Shocked

# 493
На русата мацка, Куркова или Немцова, бъркам ги...къде и е пъпът? Shocked

Ако не ме лъже паметта, някъде бях прочела че наистина пъпа и изглежда така. Няма нищо фотошопнато.  Peace

# 494
На тази с кафявия бански, къде и е пъпчето?   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт