Звездни компромати-72 част

• 54 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Ами аз ги следя от средата на 90те и все си мислех, че с най-дълги крака са Надя Ауерман и Адриана Скленарикова-Карембьо. Но пък толкова ли е важно, важно е как стоят спрямо другата част от тялото и.

Касандра прилича на Анджелина  Shocked Не намирам прилика, но доколкото и помня фигурата дупето и прилича на това на Коко  Grinning

# 511

В лице и на мен не ми харесва, а от тяло нищо не са показали на тези снимки.

Лима на мен ми харесва. При всички положения е по-красива от мен, така че не мога да си кривя душата, но е непростимо да ходи с косми тук и там, и с неподържан маникюр. Не това се очаква от нея.
За талията La Vida Loca... го е написала. И аз съм така - с много тесен ханш и естествено талия почти нямам.

# 512
Цитат
Касандра прилича на Анджелина  Shocked Не намирам прилика, но доколкото и помня фигурата дупето и прилича на това на Коко  Grinning

Ами да  Rolling Eyes, поне на мен на тази снимка ми прилича. Иначе изобщо не й помня фигурата, но в лице има прилика, дори и малка.

# 513
# 514
Стига глупости, при ханш 89см, и 60см да й била талията, нямало да има разлика. Значи 30санта нищо не са, така ли? Shocked Да, Лима няма ясно изразена талия, колкото и да я оправдават.

# 515
Авче, когато тия 30см. са съсредоточени назад в дупето, а не настрани, се получава така. Съдя пак по себе си  Wink  Hug

# 516
Не смятам, понеже аз имам 30см разлика между дупе и ханш, даже 32, и имам много изразена талия. Ама с теб не искам да споря, знаеш. Hug

# 517
мойта разлика е 34 см  Whistling бая изразено д.пе имам  Laughing

# 518
# 519
# 520
Току що открих, че едни от най-красивите жени, за които спорим често тук в темата са родени под един и същи зодиакален знак. Не че вярвам много в тези неща, но Анджелина, Лима и Мерилин Монро са зодия близнаци, може би най - противоречивата зодия от целия зодиак.

# 521
мойта разлика е 34 см  Whistling бая изразено д.пе имам  Laughing

И талия. Mr. Green

От мен новата колекция на Долче и Габана   Crazy :   http://-spam082-/n/shtampi-shtampi-shtampi--esennozimnata-kolekt … abbana.25569.html

# 522
na_ga ,♥VIKI, Just*AvvA*
дайте по една ваша снимка не спорете вие ние ще решим спора . Laughing
Лелеееее,представям си сега каква зоологическа градина ще настане в ПАЙНЕР,като гледам новата колекция на Долче и Габана   

# 523
Gia Mari Carangi , аз казах пък че по дупе прилича на обсъжданата Коко, защо никой не и издири дупето Simple Smile

# 524
Стига глупости, при ханш 89см, и 60см да й била талията, нямало да има разлика. Значи 30санта нищо не са, така ли? Shocked Да, Лима няма ясно изразена талия, колкото и да я оправдават.

Конструкцията и е такава - ханша и е по тесен , не е в стил Джей Ло - широк ханш с тясна талия.
За това изначално няма данни за силно изразена талия ,което не променя факта ,че и е 60, виж ханша може да е и 85 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт