Звездни компромати-72 част

• 54 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
откъде  е тази  снимка  newsm78 newsm78

Playboy  Thinking
http://2.bp.blogspot.com/_UQoqtSrqnY4/SMAG_NvLLbI/AAAAAAAAACA/EI … 0/s200/zara01.jpg
знам ,че сега всички ще завиждате много но това е . Mr. Green

# 541
# 542
  • на село
Неслучайно фигурата 90-60-90 (където 90, там и 89) се оприличава с пясъчен часовник. Лима е имала талия 60 може би в началото на кариерата, когато е била момиченце  Laughing Laughing Laughing

# 543
дай да плакна окото  smile3557

тея щампи имам чувство, че са 5 години вече  Crazy

Mr. Green

Нека спорът започне - сега!

tooth Посмейте да ми кажете нещо птоив и аз ще се държа като фанатизирана 12 годишна фенка, ама не на Лима и хич няма да ви се обяснявам, ами най-инфантилно ще напусна прокълнатите ви, критикарски редици!  Crossing Arms  Laughing

Е, аз си падам по-леко брадясали мъже....точно като ТВОЯ   Crazy Mr. Green

# 544

Е, много е млад за мен. Crossing Arms Уж си приятелка, пък не си помислила за кака ти. Whistling

Снимката на Зара не е от Плейбой. В Плейбой се снима преди 5 години май, ако не й повече. Това което пуснах  е скорошна снимка.

# 545

аз мислих, че нещо нашенско ще ми покажеш ти филмова звезда... Да става и аз си падам по космати , но по-грубовати типове  Joy Joy макар, че милото все го карам да се бръсне, че ме боцка  Crazy

# 546

Нека спорът започне - сега!

tooth Посмейте да ми кажете нещо против и аз ще се държа като фанатизирана 12 годишна фенка, ама не на Лима и хич няма да ви се обяснявам, ами най-инфантилно ще напусна прокълнатите ви, критикарски редици!  Crossing Arms  Laughing

Е щом така поставяш и дума няма да кажем  Mr. Green
това само на ум - на първата е убийсвен , на другите две  Laughing въпрос на вкус

# 547
А, за Мис Варна щях да кажа, че доста щях да се учудя, ако не е тя.  Wink

♥VIKI♥ нашенско?! Ние нямаме толкова секси мъже  Mr. Green Което е лошо, трябва специално да ходя до не нам си къде  Crossing Arms

# 548

Е щом така поставяш и дума няма да кажем  Mr. Green
това само на ум - на първата е убийсвен , на другите две  Laughing въпрос на вкус
Съгласна!

# 549

♥VIKI♥ нашенско?! Ние нямаме толкова секси мъже  Mr. Green

имаме имаме, ама все за заети  Mr. Green Mr. Green Понякога се усещам как се обръщам на улицата  Blush

# 550
Е, много е млад за мен. Crossing Arms Уж си приятелка, пък не си помислила за кака ти. Whistling

Айде де, не е чааак толкова млад '78г. е  Whistling Мен ми е точно в категорията  Mr. Green

♥VIKI♥ явно гледам в грешната посока  Mr. Green

# 551

Айде де, не е чааак толкова млад '78г. е  Whistling Мен ми е точно в категорията  Mr. Green

Е, за теб добр...пък мен кучета ме яли , а? Crossing Arms
Малък ми е.

хубава приказка заформихме, и без това умирах от скука...няма с кой да пия едно кафе, така че ако има желаещ от вас да заповяда  Mr. Green

# 552
http://www.musicalstore.it/Valentina%202/Galleria%20attori/Giuli … 20Berruti%206.jpg гледам ,че се насочвате към мъжете , този съм  си го запазила..  Whistling

# 553
Аз и без това ти го подарявам. Mr. Green

Вики, е каква беше тая приказка. Че като е зает, да не е накапан. Whistling

# 554
Вики, е каква беше тая приказка. Че като е зает, да не е накапан. Whistling

Peace Joy Joy

хубава приказка заформихме, и без това умирах от скука...няма с кой да пия едно кафе, така че ако има желаещ от вас да заповяда  Mr. Green

трябва да възродим спама в КМ Crossing Arms Къде изчезна ти от ФБ

Общи условия

Активация на акаунт