Звездни компромати-72 част

• 54 318
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Гергана и Райна втората няма да се научи да се облича никога  ooooh!

Галена и Емилия

дъщерята на Глория с гаджето си

По-красивата   от   Николета  с гаджето си

Емилия

Косата на Цецка изобщо не изглежда като перука. А гледах и наскоро по новините с леко променена прическа и по-руса. Беше и с доста тен.

# 706

Само по розовата чанта на заден план, разбрах че Галена е наблизо  Whistling Mr. Green

# 707
Гергана и Райна втората няма да се научи да се облича никога  ooooh!

Само по розовата чанта на заден план, разбрах че Галена е наблизо  Whistling Mr. Green

Joy Joy много си наблюдателна, незнам тая жена как не я  е срам да се мъкне с това менте. Аз се мъкна понякога с ментета ,ама  тя е друго нещо  ooooh!

# 708
  • UK
Гергана тази първата ли е? Излязла е ужасно. Има и целулит. Simple Smile Тук си представете онзи зеления емотикон. Simple Smile

# 709
Да, първата е Гергана. Peace

# 710
Искам да се извиня за питането ми относно Фандъкова,наистина беше много нетактично. Нямам никакви лоши помисли относно жената. Извинявам се отново.

Rolling Eyes Rolling Eyes за какво става въпрос

За това :
Тъкмо по новините на бтв сега показаха кметицата на София. Тази жена изглежда много зле, не й пожелавам злото,но има вид на човек след химиотерапия...Много ми домъчня.

Не знам дали е обсъждано, но какъв е случая с песента и клипа на Риана "Те амо"..... ? Много лесбийски, аз лично малко се подтиснах като го изгледах, текста също много ме озадачи...

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 13:31 от GagaMaga

# 711

Тенът не Гергана в комбинация с тази бяла коса е просто потресаващ.Устните и те не са за коментар.А целулитът не ме изненадва.Аз Гергана винаги съм я възприемала за не особено слаба  Thinking

# 712
Гергана и Райна втората няма да се научи да се облича никога  ooooh!

Герито прекалила със солариума тука..А за облеклото на Райна, нямам думи  #Crazy

още снимчици от събитието  Laughing
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2010/08/p1110338.jpg - Галенка пак с нейните пози
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2010/08/p1110356.jpg - Траяна ми е много странна..ама Биляна тук е сладка
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2010/08/p1110340.jpg - Герито е готина иначе

# 713
А какво е събитието, всъщност?

# 714

Ха! Той ми беше съученик... Simple Smile
Мислех, че друга е гаджето му.  newsm78

# 715
Значи е 30 годишен? Дъщерята на Глория не е ли по- скоро на 15г?

# 716
Георги скоро имаше участие с Глория и според мен снимката е от тогава. Просто са се снимали заедно...
Не съм сигурна все пак.

# 717

Нищо чудно. Така беше озаглавена статията , имаше и две снимки с него. Но като знам колко им е достоверна информацията обикновено....

А какво е събитието, всъщност?

Участие в Сл.бряг, което е заснето и ще се излъчи като лятна програма по Планета.

# 718
Не знам дали е обсъждано, но какъв е случая с песента и клипа на Риана "Те амо"..... ? Много лезбийски, аз лично малко се подтиснах като го изгледах, текста също много ме озадачи...

Според коментари в youtube, песента е за приятелка на Рияна, за която тя разбрала, че е лесбийка, след като приятелката започнала да флиртува с нея.

Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 13:39 от Криста

# 719
Лесбийка, момичета. Не ми се сърдете, но понеже и двете грешно го написахте, затова. От остров Лесбос идва. Мислете си за острова, така няма да го бъркате.

Общи условия

Активация на акаунт