Спамо- чат (23.08-29.08)

• 41 690
  • 4 315
  •   1
Отговори
# 4 140
Нищо не знам аз и нищо не разбирам . Laughing
Верно нямам идея,как може да се запътиш насам и да не дойдеш да те гушна?А? Hug Hug Hug Hug

# 4 141
Че аз нали затова идвам, бе Екс!!! Да ме гушнеш! Hug

# 4 142
Не, но натам съм се запътила!!!!! Mr. Green Mr. Green Sunglasses

Щом те влече натам... Joy
Майка ми е от Пловдив, там си живее, та за това го споменах като вариант. Simple Smile
Розичке, това е стара закачка още отпреди ти да връхлетиш при нас......Ама не се притеснявай, лично аз ще лобирам за теб за място в купето!!!! Hug /Макар че едва ли ще се наложи! Mr. Green/Екс, точно ти ли да не знаеш!!!!! На кого такива игрички играеш, ммм! Flutter

Какво купе, аз не се возя къде да е... Joy

# 4 143
Нищо не знам аз и нищо не разбирам . Laughing
Верно нямам идея,как може да се запътиш насам и да не дойдеш да те гушна?А? Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Появи се най после... Joy

Как минава деня...има ли баница днес. Hug

Извинявам се за изчезването ми вчера. Hug

# 4 144
# 4 145
Така може,ама ако се забавиш още малко,ще дойде време да започна училище и тогава няма да имам много възможност да се виждаме,ще трябва в голямото междучасие да си уредим среща Mr. Green

Здрасти Мончи Hug Hug Hug появявам се,ама рядко и за малко,нещо се зачетох в една книжка тези дни .
Иначе денят ми минава нормално,стягам се за училище,вчера си купух раница и спортен екип,понеже тоя по физическо бил много стриктен Peace Laughing

# 4 146
# 4 147
  • София
НАправих кюфтаци, след малко и пържени компирки, ама на шайби, както поръча дзверот Crazy И цъфнах, ъф корсТ, баш днес ли требаше, дамусеневиделобасимусииживотадейба Crossing Arms

# 4 148
То малко кат по поръчка...ма нали го знаеш оня простак Мърфи Crossing Arms Joy

# 4 149
Така може,ама ако се забавиш още малко,ще дойде време да започна училище и тогава няма да имам много възможност да се виждаме,ще трябва в голямото междучасие да си уредим среща Mr. Green

Здрасти Мончи Hug Hug Hug появявам се,ама рядко и за малко,нещо се зачетох в една книжка тези дни .
Иначе денят ми минава нормално,стягам се за училище,вчера си купух раница и спортен екип,понеже тоя по физическо бил много стриктен Peace Laughing
Екс, ти па!  Shocked Що се връзваш на глупости?! #Crazy

Кажи сега за този по физическо! Има ли свирка?

# 4 150

Екс, ти па!  Shocked Що се връзваш на глупости?! #Crazy

Кажи сега за този по физическо! Има ли свирка?
Е как що?Виж колко е весело Whistling

Да ти кажа свирка има,ама е без топче......само се е*ава с нас и ни кара да духаме.... Whistling Mr. Green

# 4 151
  • някъде ...
Не, но натам съм се запътила!!!!! Mr. Green Mr. Green Sunglasses
Mr. Green Hug Hug  bouquet

И аз ся ставам  smile3507
Обаче след 14 часа сън съм гладен като ... хм, дракон  Mr. Green и ще ям хладилника.
2 рула РК вече се споминаха  Mr. Green

Пускам кафе и идвам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ПП: А на тази дет' ме събуди ш' и звънна като мога да изричам членоразделни звуци  Mr. Green

# 4 152
  • Варна
НАправих кюфтаци, след малко и пържени компирки, ама на шайби, както поръча дзверот Crazy И цъфнах, ъф корсТ, баш днес ли требаше, дамусеневиделобасимусииживотадейба Crossing Arms

Петоо, тебе ко ти пречи. Може би си имала планове за вечертаааа.... по-спесиални???  Flutter

# 4 153
Мдаа, нали козлето й ще доприпка Whistling Joy

# 4 154
  • Варна
Ауууу, да не би Петка да е била мома?

Общи условия

Активация на акаунт