В момента чета...-3

• 60 330
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Ауу, би ли споделила после как е? Много харесвам филма и ми е интересна и книгата.

# 16
  • Разпиляна във въображението
Започнах "Тръпка" - Маги Стийвотър. Нещо ..., но съм в началото още.

...., очаквам мнение като я попреполовиш;-)

# 17

Чета третата част от "Милениум" на Стиг Ларшон - "Взривената възушна кула", но съвсем честно си признавам, че не ми е толкова интересна, колкото другите две. Всъщност втората част най-много ми хареса. Но пък може да е защото нямам никакво време за четене, чета откъслечно и не успявам да се потопя докрай в атмосферата newsm78

# 18
Момичета, предупреждавайте за новите теми в старите. Изписали сте две страници и хубаво, че беше Лиляна... , на която благодаря.
Аз съм на удоволствието - "Портретът на Дориан Грей".

# 19
В момента чета тази и за мен е много интересна и увлекателна.  До два - три дни ще я свърша

# 20
Накупих си страшно много книги докато си бях в България  Grinning В момента чета Джоан Харис с Петте четвъртини на портокола... Книгата е увлекателна и корицата и е страхотно илюстрирана Simple Smile

# 21
"Нощем с белите коне", но на периоди, че имам и др. неща да правя

# 22
  • Ямбол
Започнах "Тръпка" - Маги Стийвотър. Нещо ..., но съм в началото още.

...., очаквам мнение като я попреполовиш;-)
Не знам как да се изразя, за да не оставя погрешно впечатление. Аз най-вероятно ще я оставя недочетена. Не ми се чете сега точно това. Дадох шанс почти 100-на страници, има нещо интересно като замисъл, но не мога да кажа, кое точно не ми допада. Може би ми е бавна, има повторения подобни на Стефани Майър, като "миризмата на вълк" и "преобърна ми се стомаха/корема", които дразнят, почти никаква динамика и много, много прилагателни не на място и разтягащи разказа. Иначе историята самата може би си заслужава, за вълците, за момичето, но не така поднесена, поне не за мен.
Толкова от мен, даже много съм написала.

# 23
  • На морето!
-Атинянката Таис.
Мъчно върви, още съм в началото и се задъхвам от имена, персонажи, събития и места. Започвам я за н-ти път и този път съм твърдо решена да я довърша.
Преди това четох "Банкери" на А. Хейли и това още повече утежнява четенето ми на Атинянката. За "Банкери" какво да кажа- Артър Хейли си е Артър Хейли- правдоподобно, вълнуващо, действието се развива бързо, образите са достатъчно ясно очертани, за да са реални, но и не прекалено подробно, за да се доизградят според читателя. Идеално четиво за края на отпуската.

# 24
  • София
Започвам Прелестни създания.
След толкова добри отзиви се надявам да ми хареса Simple Smile

# 25
Започвам Прелестни създания.
След толкова добри отзиви се надявам да ми хареса Simple Smile

Моля, дай отзиви след това.Не е мой тип литература, но ми е любопитно ,защото е много хвалена.

Аз в момента чета "Добър ден, тъга" от Франсоаз Саган.Най-после намерих време за тази книга и ми е любопитно защо светът толкова се е прехласвал.

# 26
  • Разпиляна във въображението
Аз прочетох "Прелестни създания" също по препоръка от форума и не останах разочарована. Сега чакам и втората част ... е, сигурно след няколко месеца в България де. Затова и се поинтересувах от "Тръпка". Тя е самостоятелна книга на една от съавторките на "Прелестни създания"

# 27
  • Sofia
О-хооо! Атинянката Таис! Любима книга! Заслужава си усилието.
Аз започвам тази

# 28
А в "Долината на куклите" за какво се разказва накратко?

За живота на звездите през 60-те, но видян отвътре. Прототипи на героините са реално съществуващи по това време актриси, а `куклите` са разноцветните хапчета, с които се тъпчат - за приспиване, за събуждане, за представление и т.н. Като черно-бял филм ми е малко, но иначе приятна и увлекателна  Grinning
Интересно звучи.

# 29
noshtna_ptica , кажи как е, типичен любовен роман или нещо повече?

Общи условия

Активация на акаунт