В момента чета...-3

• 60 330
  • 759
  •   1
Отговори
# 30

Прочетох я! Страхотна, като другите две! Въпреки размерите си и трите книги са изключително увлекателни. Жалко, че Стиг Ларшон вече не е жив!

Сега чета тази:

Малко е странна, но ми харесва.

# 31
  • София

Заинтригува ме това, че Станислава Чуринскиене е прекарала почти 6 месеца в изолация преди да го напише, общувайки само в интернет под  различни профили.

# 32
  • Sofia
noshtna_ptica , кажи как е, типичен любовен роман или нещо повече?
НЕтипичен. Simple Smile
Съвсем в началото съм, но ме завладя.
Как да преодолеем мъката по голямата любов, поднесено по свеж и приятен начин.
Аз не си падам по любовни романи, но тази книга ми харесва.

# 33

Заинтригува ме това, че Станислава Чуринскиене е прекарала почти 6 месеца в изолация преди да го напише, общувайки само в интернет под  различни профили.
После да кажеш дали ти е харесала! Peace

# 34
  • Ямбол
После да кажеш дали ти е харесала! Peace
Аз може ли да кажа? Simple Smile
На мен ми хареса, чела съм я отдавна, но още я помня добре. Краят й само нещо не беше както трябва, но иначе е добра книга.

# 35
Е, ти пък, как да не може? Може и още как. Така, както ми звучи не знам защо се сетих за "Самота в мрежата". И тя е малко в тази тематика и като цяло ме изкефи, но краят ми се стори някак осакатен. Може пък такава да е била идеята...

# 36
  • Ямбол
Тази другата не съм я чела, обаче на Станислава Чуринскиене е много добра, че и е българка.
Има и друга книга май нейна, щях да търся, но съм се затрупала сигурно с други книги и направо я бях забравила.

# 37

Моля те сподели за тази, много похвали съм чела и ми е интересно твоето мнение Simple Smile

# 38
  • Sofia
Сюжетната линия не е нищо особено - животът на едно семейство.
Но из този живот научаваш хиляди детайли от бита на индийците-емигранти, което е поднесено по интригуващ и завладяващ начин. Хареса ми и препоръчвам.  Peace

# 39
  • на североизток от Рая
  Сега чета "Само една снимка" - Кати Робинсън.

Разказва се за едно момиченце/корейче/, осиновено от американско семейство. След години детето започва да търси истинските си родители. Много ми е тежко на определени места. Самата авторка е героинята, всъщност. Като "става" американка, и слагат името Катрин. Иначе е Ким Джи - юн.

# 40
  Сега чета "Само една снимка" - Кати Робинсън.

Разказва се за едно момиченце/корейче/, осиновено от американско семейство. След години детето започва да търси истинските си родители. Много ми е тежко на определени места. Самата авторка е героинята, всъщност. Като "става" американка, и слагат името Катрин. Иначе е Ким Джи - юн.

Това нова книга ли е или по-старо издание?Бих искала и аз да си я купя?

# 41
  • на североизток от Рая
  Светкавица, аз я взех вчера от библиотеката. 2003 г. е издадена.

Ето още: http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=12329

# 42
  Светкавица, аз я взех вчера от библиотеката. 2003 г. е издадена.

Ето още: http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=12329

Много благодаря!

# 43
"Стъклената река" на Емил Андреев, засега ми харесва, без да впечатлява особено  newsm78 !   

# 44
и аз не съм разбрала, че има нова тема. По-нататък ще пиша какво чета.

Общи условия

Активация на акаунт