В момента чета...-3

• 60 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Привърших "Здрач",мнението ми засега е по-скоро отрицателно,но сега продължавам с "Новолуние",та ще видим. Thinking

# 631
  • Sofia

Много тъжна и безнадеждна засега...

# 632

Сигурно много пъти тук е споменавано - очарователна книга !

# 633
  • Най-красивата страна
"Три чаши чай"-Грег Мортенсън

# 634
  • Пловдив
Безсмъртие и сексуален синдром

Цитат
Едва изтраях прехваления Шифър, на 150 и не знам си коя страница започна да се развиделява, т.е. 150 страници описват действието на една нощ  smile3507

Mr. Green Наскоро прочетох "Летище" на Хейли - има-няма 10 часа в 350 страници  Mr. Green Но пък ми хареса  Peace

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 12:06 от unchita

# 635
  • Балчик
В последно време чета български автори , в момента втората книга на Светла Иванова "Светът в краката й " , забавлявах се с първата и с втората се забавлявам.  Peace

# 636
Купих си днес от панаира на книгата 16 нови и започнах да чета първо
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=39270
Засега ми харесва.

# 637
papi6, звиучи интересно, ще кажеш ли дали е? Hug

# 638
И аз съм на вълна български автори. Сега чета Захари Карабашлиев, а преди това драматургията на Яна Добрева....Преди месец пък голямо впачатление ми направи книгата " Президент на Ръ Бъ" на Иво Инджев. Много откровена и смела книга. Авторът, който ме разочарова тези дни- Харуки Муриками..очаквах повече.

# 639
aniese, за какво точно се говори в книгата " Президент на Ръ Бъ" на Иво Инджев?

# 640
За президента Първанов и аферите му Wink

# 641
А аз оставам на индийска вълна с "Родена да умре" на Елизабет Бъмилър.
"Белият тигър" на Аравинд Адигасе оказа много откровена и директна книга...

# 642
  • на североизток от Рая
    Аз пък бях започнала "Тара Роуд". Прочетох 20-тина страници, хареса ми. Не знам защо, обаче, я оставих и започнах "1984" на Оруел.  ooooh!, няма такъв ужас...Не я разбирам, чета я трудно, но не мога да я оставя. Като прочета страницата, несъзнателно обръщам на следващата. Не мога да си обясня защо е така. Хем ми е трудна, хем пък не я оставям. Останаха ми още 25 страници и я свършвам. Скоро не бях се мъчила така с книга. Явно не съм дорасла за нея.

# 643
    Аз пък бях започнала "Тара Роуд". Прочетох 20-тина страници, хареса ми. Не знам защо, обаче, я оставих и започнах "1984" на Оруел.  ooooh!, няма такъв ужас...Не я разбирам, чета я трудно, но не мога да я оставя. Като прочета страницата, несъзнателно обръщам на следващата. Не мога да си обясня защо е така. Хем ми е трудна, хем пък не я оставям. Останаха ми още 25 страници и я свършвам. Скоро не бях се мъчила така с книга. Явно не съм дорасла за нея.

Не мисля,че не си дорасла за нея.Просто това е може би една от най-депресиращите книги,която човек може да прочете.  И на мен ми вървеше мъчно,но главно заради пълната липса на надежда и в крайна сметка,като я завърших,няколко дни буквално всичко ми се струваше черно.Не ми се вярваше в нищо,нито в доброто,нито в човешките ценности или каквото и да е в този дух. ooooh! И все пак си е въздействащо четиво и не съжалявам,че я прочетох.

# 644
Сблъсъка с "1984" не е лесен. На мен също ми беше трудно с нея. Много сивота!!! Чакаш някаква надежда, а тя не идва от никъде... 

Общи условия

Активация на акаунт