True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 609
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и аз да се разпиша..първи ден от отпуска-Здрач ден,все още само на първия,но цялото време е пред мен  Joy

Е ти пък си намерила кво да гледаш  hahaha

Привет, trippindaisy   bouquet

# 16
  • София
trippindaisy, добре дошла в цирка  Hug Ти си една от малкото напълно подготвени и запознати, преминали от раз фейсконтрола  Mr. Green Надявам се често да се вписваш, за да те опознаем и теб  Grinning
Сега да питам - Бил или Ерик  smile3503

или Алсид Grinning

# 17
Джес, айде, айде... мен като ме посрещаха не ме питаха "или Алсид"  Wink

# 18
  • София
Кати е да...него го нямаше още в сериала Simple Smile

# 19
trippindaisywelcome    bouquet 
Казвай сега - Бил, Ерик или Алсид, или някой друг ?  Wink

Хайде и аз да се разпиша..първи ден от отпуска-Здрач ден,все още само на първия,но цялото време е пред мен  Joy

Joy По свое желание ли го гледаш?  Mr. Green

# 20
  • гр.София-Красна поляна
Бах маа му,изтървах старта. ooooh!
trippindaisy,добре дошла ма да ти кажа,че Билито не може да го избираш,забранила съм със закон.Mr. Green
Остават Ерик и Алсид или някой друг. Mr. Green Whistling

# 21
Ам що няма отбор Сука Simple Smile Според мен тя е най - голямата късметлийка в този сериал Simple Smile

# 22
Даже Трайкич ПУ ПУ Сука за мен  Twisted Evil Как сте я пропуснали Simple Smile Я ми сложи там, че аз имам само права над Сука  Mr. Green

# 23
Ха ха, zisska, спокойно, както казах, чета ви от година, та зная къде може да се пипа и къде бият яко през пръстите (и не само- с тия арсенали дето ги вадите)  Mr. Green Определено предпочитам Ерик, далеч по-многопластов е. Иначе Алекс, извън образ, не ми допада чак толкова, макар че отчитам завидните физически данни  Mr. Green

# 24
  • София
Даже Трайкич ПУ ПУ Сука за мен  Twisted Evil Как сте я пропуснали Simple Smile Я ми сложи там, че аз имам само права над Сука  Mr. Green

Само да не стане така, че фейчето да се метне на Иън  Laughing Grinning

# 25

Само да не стане така, че фейчето да се метне на Иън  Laughing Grinning

Шъ съ метни как ??? Като ще я държа под ключ Simple Smile
А и Иън феи не го влекат Simple Smile той в блестящи вампири не вярва  Shocked ти за хора с крила ми говориш  Joy

# 26
  • София
 Joy Joy Joy Уоми......разбира ме..под ключ Суки  hahaha

# 27
Дейзи, че то май навсякъде бием през пръстите  hahaha

Мури, обозначи се на паузата между Здрач и Новолуние, да не се тревожа  Whistling

Хайде и аз да се разпиша..първи ден от отпуска-Здрач ден,все още само на първия,но цялото време е пред мен  Joy

Joy По свое желание ли го гледаш?  Mr. Green

Мто не са всички кат тебе, хейтъри  Mr. Green

# 28
  • срещу двата комина :)))
trippindaisywelcome    bouquet 
Казвай сега - Бил, Ерик или Алсид, или някой друг ?  Wink

Joy По свое желание ли го гледаш?  Mr. Green
Тъй като още страдам след последния епизод на любимия Дийн  newsm45 си запълвам времето с нещо,което по-никакъв начин да не ми напомня на Supernatural... и някак Здрач ми изникна в съзнанието  Wink и да ви кажа добра работа върши...определно ме разсмя на моменти  Mr. Green

# 29
  • срещу двата комина :)))
Дейзи, че то май навсякъде бием през пръстите  hahaha

Мури, обозначи се на паузата между Здрач и Новолуние, да не се тревожа  Whistling

Хайде и аз да се разпиша..първи ден от отпуска-Здрач ден,все още само на първия,но цялото време е пред мен  Joy

Joy По свое желание ли го гледаш?  Mr. Green

Мто не са всички кат тебе, хейтъри  Mr. Green
Ето ме цяла съм,и да ви кажа не е толкова лошо ... а пък и само веднъж съм ги гледала преди мнооооооого време  Mr. Green и да в кажа под секрет винаги съм си падала по обречени любовни истории  Joy К'во да ви кажа - романтичка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт