Отговори
# 525
Честити бебчета на  kalinastamatova и Uli 04! newsm51 smile3525 Да са живи и здрави и много послушни! Бързо възстановяване на мамите!

# 526
Здравейте!  wavey

Честито на мам Калина! Да им е жива и здрава малката Джоана и много да ги радва!  Hug

Аз от вчера следобед съм с контракции  Tired Ту са болезнени, ту не. На всичкото отгоре се шашнах много по едно време, защото започнаха през около 30 мин, а към 22часа вече бяха на по 10мин, имаше и на по 3 мин., но не бяха на еднакво време и с еднакъв интензитет. После пак оредяха. През нощта също усетих на няколко пъти контракции в просъница. Днес ставам и си викам - това беше, мина, нооо  не . Заспала съм и пак се събудих от болка  Crazy
Момичета, това може ли да е признак, че ни идва реда и то много скоро  Tired Не знам какво да мисля... Вече се обърках и как ще посная истинското раждане с тия толкова контракции  Crazy
Нали ви казах, че започват строеж на кооперация до нашата точно. Вчера изчистиха, а днес...багер  Crazy Направо ужас. Надявам се поне да свършат с процедурите, които вдигат прах, докато се роди бебо  Praynig Аз също смятам да избягаме с мъжо към Хасково за почивните дни ( на 70 км е), въпреки контракциите. Между другото, той е казал, че ще родя на стария празник на Богородица - 28.08 - аз му се смеех, но досега Thinking Толкова е убеден в това си твърдение, че дори ми казва да не се нареждам за Хасково, защото ще си ходи сам и то с повод  Laughing

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за дескуту! Успех и на всички други, които днес ще раждат!

А, още едно бебче! Честито и на uli 04! Да ви е жив и здрав малкият юнак!  Hug
Много бебчета бе!Ееех, че се развълнувах!  Blush

# 527
Томилиис, гастроцита дейсва много бързо и нямам никакви киселини с него!!!

# 528
ЧЕСТИТО НА МАМА KALINASTAMATOVA И НА МАМА ULI04 !!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБЕШОРИ И МНОООГО, МНОООГО ДА ГИ РАДВАТ !!!

Ама защо така бързат тези септемврийчета, аааа???

bless_girl, щом ще пътуваш може би е по-добре да те погледне първо доктора ти. С тези болки шега не бива.

# 529
Цитат
това мойто ме изора отвътре- не ми остана черно дробче- вече е синьо, ребрата ми са сигурно изпопукани , а горкия ми далак вече е до сливиците

Това е най-доброто описание за състоянието ми !!!!!!!!!!!!!!!!! И най-вече глагола - ИЗОРА!!!!!!!  Crossing Arms Crossing Arms Naughty Naughty НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦАААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да растат много здрави и щастливи!!!!!!

На мен ми поотминаха тия ПЛАШЕЩИ контракции от снощи, пак си изкарах акъла  Naughty Naughty Naughty

Ами този магнерич вече се чудя какво да го правя, нали се пиел до 38та седмица и после се спира, заради остатъчен ефект .....  newsm78 newsm78 newsm78 е аз утре влизам в 38та, ама така ме е страх да не вземе да излезне по-рано, че доста съм объркана да го пия или не. Чувствам като малоумна вече. Вие още ли пиете магнерич ... питам тези, които са 38 седмица и след нея ... ????????

# 530
talktoher, ами аз си го пия още и не смея да го спирам, поне докато не ми се върне докторката от отпуска (тя се връща другата седмица, но аз ще я видя чак другия петък). И понеже ме е страх да не тръгне по-рано (искам да си дочакам датата на секциото), предпочитам да го пия. Не че много ми спира контракциите, но може би ги разрежда.

# 531
Цитат
Но вчера точно това си мислех, че съм като парцал тук и няма да имам сили после за нищо, а като прочетох мама на Део какви безсънни нощи имат и направо лошо ми стана.  

Яничка, аз вчера като се шашнах точно заради това. Бях като изцеден лимон и нямах сила да седя на стола да вечерям, какво оставаше ако трябваше да раждам. И аз бих отишла на твое място, особено ако някой нон стоп ми бръмчи на главата.

# 532
  • у нас
Цитат
Това е най-доброто описание за състоянието ми !!!!!!!!!!!!!!!!! И най-вече глагола - ИЗОРА!!!!!!!

значи не съм само аз Crazy

# 533
Честито мамчета Simple Smile)).

Имам бързо питане.
Ние освен на климатици, нямаме друг начин на отопление за зимата, а току що ми казаха, че било абсолютно противопоказно използването на климатик в стаята на бебето.

Някой да знае нещо по въпроса? Мерси предваритено.

# 534
Щица, ти ще раждаш секцио, така че даже май е препоръчително да го пиеш до края (поне приятелките ми вси1ки са раждали секцио и го пиеха до последно). А аз няма да съм секцио и искам да нямам проблеми с мъчително раждане . Макар че и това пак е поредната плашеща история около магнерича, или  поне така вече почвам да си мисля.

# 535

Имам бързо питане.
Ние освен на климатици, нямаме друг начин на отопление за зимата, а току що ми казаха, че било абсолютно противопоказно използването на климатик в стаята на бебето.

Ами да, така е. Заради микробите от филтъра не се използва климатик, когато има бебе.

# 536
Честито за новите бебета! Живи и здрави да са и малките и мамите!

Ама, айде стига сте раждали, то т'ва вашето край няма.Всеки ден като гъби излизат.Ми и аз искам.

# 537
  • У дома
Здравейте, момичета, макар и вече почти на финала бих искала да се присъединя към вас.
Моят термин е на 23 септември, в началото бях определена за 1 Октомври и все още съм при Октомврийки, няма да ги изоставям.
Но като ви чета ден след ден с вашите болежки, също като моите и с бебенцата, които се появяват, реших и при вас да се запиша.

Иначе това ми е втора бременност, имам дъщеричка на 6 год и половина, след 20-ина дни сме първокласнички, та у нас еуфорията е голяма, както и пазаруването.

това мойто ме изора отвътре- не ми остана черно дробче- вече е синьо, ребрата ми са сигурно изпопукани Crazy, а горкия ми далак вече е до сливиците Sick

Аз се чувствам по същия начин и място не мога да си намеря вече, а снощи когато с мъжо седнахме той на ракийка, аз на салатка и си приказваме това просто правеше салта от радост.

Честито на всички майчета, чийто септемврийчета са били нетърпеливи да се появят, много да ги радват и да са здравички Hug Hug Hug

П.П. От Добрич съм и чакаме момченце

# 538
Аз вече ме пия магнерота. Доки ми го спря от понеделник като бях на преглед. Нямах никакви проблеми без него до сега. Аз лично не мисля, че е нужен в 9-и месец, освен ако раждането няма да е секцио  newsm78 Все пак лекар трябва да си каже думата.

Jani4ka, мислиш ли? Аз май наистина ще му се обадя да го питам какво да правя, акоп до следобед съм си все така. Сега са на по-рядко пак - на около 30 мин за около 30-40 сек.

Искам да ви попитам за тези разхлабителни преди раждане, за да се избегне клизмата. Споделих с мъжа ми, защото мисълта за клизмата и мен ме измъчва, а той се зачуди: ама това хапче как така действа еднократно  newsm78 В смисъл, нали разхлабителните действат не само за едно изхождане, ако мога така да се изразя Embarassed, а предизвикват поне няколко? Ох, дано ме разбрахте какво искам да кажа  ooooh!

aissa80, по принцип не е най-добрият начин за отопление с малко бебе. Аз обаче мога да изброя поне 2-3 семейства, които си бяха с климатик. Например нашите кумове. НО! - не трябва в никакъв случай да е насочена струята към къта на бебчето! Разбира се и въздуха много се изсушава, така че ще ти е нужен уред да ти измерва влагата в стаята и овлажнител за стая, макар, че имаи други начини да овлажниш въздуха в стаята. Да ти кажа честно на кумовете ни малкия много боледуваше и според мен беше от сухия въздух, те не измерваха влагата.

# 539
Честито на новите мами с бебенца. На всички най-вече здраве и късмет!

Имам бързо питане.

Ами да, така е. Заради микробите от филтъра не се използва климатик, когато има бебе.

Переш филтъра по-честичко.
Ачето от първите дни го гледаме на климатик. Както се казва "Да чукам на дърво" той е едно много здраво детенце. До момента е имал една пневмония, но тя беше една от екстрите след тежка сърдечна операция и едно морбили, което ме съмнява, че го пипнахме на детската консултация. Точно затова не мисля, че климатика е някакъв проблем.

Аз искам да почерпя - днес баткото има рожден ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт